Skip to main content
Triumph motorcycles 120 year anniversary logo

 

A LEGIKONIKUSABB BRIT MOTORKERÉKPÁR MÁRKA

 

A legelső sorozatgyártású Triumph motorkerékpár 1902 áprilisában került forgalomba, és ezzel kezdetét vette a világ egyik legizgalmasabb motoros története. Ez a történet alakította a mai motorkerékpáros világot, és szenvedélyes rajongók millióit érintette meg, akik osztoznak a motorkerékpározás iránti megszállottságunkban.  2022-ben ünnepeljük ezt a mérföldkőnek számító 120 éves évfordulót.

 

 

A szenvedély, a teljesítmény, az innováció és a kiválóság generációira építve a Triumph modern korszaka 1990-ben kezdődött egy teljesen eredeti motorkerékpár-kínálattal, amelyet egy vadonatúj, korszerű hinckley-i gyárban terveztek és gyártottak.

Triumph 1901 first bike concept sketch

120 év kiválóság

A Triumph tervező- és mérnökcsapatai minden idők legkarakteresebb és legsikeresebb motorkerékpárjait készítették.

Fedezzen fel többet
TE-1 Prototype

120 év innováció

A Triumph generációkon keresztül alapvető szerepet játszott a ma ismert motorkerékpáros világ megteremtésében.

Fedezzen fel többetAz elmúlt három évtizedben a Triumph 57 országban több mint 700 kereskedőből álló nemzetközi hálózatán keresztül több motorkerékpárt gyártott és értékesített, mint története során bármikor korábban. 

 
Triumph motorcycles dealership in London)


A tulajdonosok, motorosok, rajongók és kereskedők világszerte osztoznak a Triumph iránti szenvedélyben, ami az elmúlt 12 hónapot az eddigi legsikeresebbé tette: több mint 75 000 motorkerékpárt regisztráltak, és még több motoros csatlakozott a globális Triumph családhoz.

A Triumphnál mindenki büszke arra, hogy egy olyan ikonikus márka részese lehet, amely a brit formatervezés és mérnöki munka csúcsát képviseli, a világverő motorok kínálatával a kalandmotoroktól a roadstereken át a modern klasszikusokig, amelyek mindegyike a Triumph hírnevét öregbíti a kategóriaelső kezelhetőség, kivitelezés, részletek és eredeti, autentikus formatervezés terén. 

 

Triumph motorcycles dealership in London launch)

 

Ma a Triumph öt gyártóüzemben működik, amelyeket a Leicestershire-i Hinckley-ben található globális központ irányít és vezet, ahol minden Triumphot a Triumph tervezési kiválósági központjában terveznek, prototípusokat készítenek és tesztelnek.  A Hinckley lenyűgöző infrastruktúrájának legújabb kiegészítője egy teljesen új brit összeszerelő üzem, amely a Triumph globális gyártási rugalmasságának növelése érdekében épült, és kiegészíti a meglévő, több millió fontos festőüzemet és gyors prototípusgyártó létesítményeket.A Triumph teljesen új MX és Enduro versenymotorjainak bevezetésével, valamint a Bajajjal közösen létrehozott kisebb teljesítményű motorkerékpárok új családjával a jövő soha nem tűnt izgalmasabbnak.

Triumph motorcycles factory