Skip to main content

120 ÉV

KIVÁLÓSÁG

Triumph Thruxtons at a junctions

 

 

MOTOROSOKTÓL A MOTOROSOKNAK

Minden motoros számára a motorkerékpár nem csak egy jármű, amelyet vezetni kell, hanem tükrözi a hozzáállásukat, az ambícióikat és az élvezetek kiválasztását, hozzáférést biztosít a szabadsághoz, az izgalomhoz, az együttléthez és az egyszerű, örömteli szórakozáshoz.

A Triumph mindig is sokkal többet jelentett a motorosok számára, mint részeinek összessége: szépséget, stílust és érzelmeket takar, és olyan személyiséggel rendelkezik, amely túlmutat egy fizikai tárgyon - egyszerűbben fogalmazva: lelke van.

A Triumph tervező- és mérnökcsapatai generációkon keresztül minden idők legkarakteresebb és legsikeresebb motorkerékpárjait hozták létre, amelyek mindegyike a folyamatos, integrált, a motorozás minden aspektusára kiterjedő fejlesztés közös etikáján alapul.

 

 

Egyedülálló fejlesztési folyamatunkban a Triumph motor-, futómű- és formatervező csapatai együtt dolgoznak a teljes motorkerékpár kifejlesztésén, és a vásárlók és a szakértő kereskedőink világszerte folyamatosan keresik, hogy a motorosok mit szeretnének, értékelnek és mire van szükségük. 

Kép: © 2022, PTC Inc. (PTC)

Triumph sports bikeBRIT IKONOK

A Triumph a teljesen saját tervezés, fejlesztés és gyártás iránti elkötelezettségét követve, ahogy az egy ilyen ikonikus motorkerékpár-márka rangjához illik, az elmúlt három évtizedben folyamatos és jelentős befektetéseket eszközölt emberei, szakértő partnerei és saját képességei folyamatos fejlesztésébe.  Enek a hazai tehetségekbe való befektetésnek mind az Egyesült Királyságban, mind a Triumph világában, valamint a tökéletes motorozás iránti közös szenvedélynek köszönhetően a márka egyre erősebbé vált.

A Triumph modern korszaka 1990-ben kezdődött egy teljesen eredeti motorkerékpár-kínálattal, amelyet egy vadonatúj, korszerű gyárban, Hinckleyben terveztek és gyártottak. Azóta a Triumph a nagy-britanniai formatervezés és mérnöki munka csúcsát képviseli, a világelső motorkerékpárok sora több műfajt is felölel, a kalandozástól a roadstereken át a modern klasszikusokig, és mindegyikük a Triumph híres hírnevét viseli a kategóriaelső kezelhetőség, kivitelezés és részletek, valamint az eredeti, autentikus formatervezés terén.

Ma a Triumph öt gyártóüzemben működik, amelyeket a Leicestershire-i Hinckley-ben található globális központ irányít és vezet, ahol minden Triumphot a tervezési kiválóság központjában tervez, prototípusokat készít és tesztel egy házon belüli csapat, amelyet a világ vezető felfüggesztési, fékezési és gumiabroncs-specialistái támogatnak.   

 

 

A Hinckley infrastruktúrájának bővítésével egy teljesen új brit összeszerelő üzem készült, amely a Triumph globális gyártási rugalmasságának növelése érdekében épült, és kiegészíti a meglévő, több millió fontos festőüzemet és gyors prototípusgyártó létesítményeket.

 

Triumph factory assembly line

 

GLOBÁLIS LEGENDÁK

A Triumph 13 értékesítési és marketing irodával rendelkezik szerte a világon, a gyártó és feldolgozó üzemek Thaiföldön vannak, ahol a vállalat saját öntő-, fröccsöntő, megmunkáló és összeszerelő üzemekkel rendelkezik, valamint Indiában és Brazíliában, ahol a helyi piacokra szerelik össze a motorokat.

Minden Triumph-üzem ugyanazokat az átfogó eljárásokat és szigorú szabványokat követi, amelyeknek köszönhetően a motorkerékpár elkészítésének minden egyes szakasza kimerítő ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely során több mint 400 felülvizsgálati lépést végeznek az építés során, minden egyes alkatrészre kiterjedően.

 

 

Triumph TFC rocket 3