Skip to main content

My Triumph alkalmazás

Scrambler 1200 McQueen Edition
My Triumph app

A "My Triumph" alkalmazás ingyenesen letölthető iOS™ és Android™ rendszerekre.

A "My Triumph" alkalmazás biztosítja a csatlakoztatott navigációs funkciót.  A navigációt, az útvonaltervezést, a végcélt és több százmillió helyet és vállalkozást a kerékpáros az alkalmazáson keresztül vezérelheti.

A motoros rögzítheti az útvonalát, az egyes utak végén megtekintheti az útvonal-összefoglalókat, beleértve az útvonal térképes nézetét, a megtett távolságot, időt és a meglovagolt motorkerékpárt, és közvetlenül az alkalmazásból megoszthatja azt barátaival.

A "My Garage" funkció Bluetooth® kapcsolaton keresztül csatlakoztatva megjeleníti a motorkerékpárral kapcsolatos legfontosabb információkat, beleértve a kilométerórát, az átlagos üzemanyag-fogyasztást és a szervizig hátralevő időt/távolságot.

 

 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Kapható a Triumph Connectivity rendszer a motorkerékpáromhoz?

A My Triumph Connectivity System jelenleg a Triumph Scrambler 1200 és a Rocket 3 modellekhez érhető el, a tartozék My Triumph Connectivity Module megvásárlásával. A listát további modellekkel egészítjük ki, amint azok elérhetővé válnak.

A My Triumph Connectivity System nem érhető el a TFT műszerrel nem rendelkező modellekhez.

Hogyan csatlakoztathatok egy eszközt a My Triumph Connectivity rendszerhez?

A My Triumph Connectivity Module Bluetooth routerként működik, és kezeli a motorkerékpárral való összes különböző kapcsolatot.

Minden csatlakozást a My Triumph Connectivity Module modul segítségével kell végrehajtani, nem pedig az egyes eszközök összekapcsolásával. Az eszköz csatlakoztatásának részletes leírását a My Triumph Connectivity Handbook című kézikönyvben találja.

Nem tudok semmilyen eszközt csatlakoztatni a Triumph motorkerékpáromhoz?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity System kompatibilis az Ön motorkerékpárjával, és hogy a My Triumph Connectivity Module tartozékot egy hivatalos Triumph-kereskedő szerelte be. A kereskedő gondoskodik arról, hogy a műszercsomag szoftverét frissítsék és megfelelően konfigurálják a Bluetooth működéséhez.

Győződjön meg róla, hogy a Bluetooth engedélyezve van és felismerhető minden külső eszközön, és hogy az eszközök hatótávolságon belül vannak.

Bizonyos funkciók nem működnek megfelelően a My Triumph Connectivity rendszer használatakor.

Bár a Bluetooth vezeték nélküli technológia kényelmes módot biztosít több eszköz összekapcsolására, az összes eszköz megbízható adásától és egymás jeleinek helyes értelmezésétől függ.
Egyes telefonok nehezen tudnak csatlakozni a Bluetooth-hoz, és nem minden funkció lesz elérhető minden telefonon. Ez a telefon specifikációitól és beállításaitól függ. A telefonok szoftverfrissítései befolyásolhatják a Bluetooth-kapcsolatot és az összes vagy egyes funkciók elérhetőségét.

Ha az eszközök nem csatlakoznak, vagy a funkciók nem a várt módon működnek, először ellenőrizze, hogy minden eszköz helyesen van-e beállítva és konfigurálva (lásd a My Triumph Connectivity Module felhasználói kézikönyvét).

Egy korábban párosított eszköz nem csatlakozott újra automatikusan

A gyújtás ki- és visszakapcsolása után akár 30 másodpercig is eltarthat, amíg a korábban csatlakoztatott eszközök automatikusan újra csatlakoznak.
Ha 30 másodpercnél tovább várt, és nem jön létre kapcsolat, győződjön meg róla, hogy a készülék be van kapcsolva és hatótávolságon belül van (a várható hatótávolságról a készülék gyártójának utasításaiból tájékozódhat).

A párosított eszközök menüben ellenőrizze, hogy a kérdéses eszköz szerepel-e a listán, és hogy a neve mellett megjelenik-e egy pipa. Ha nincs jelen, ismételje meg a párosítási folyamatot. Ha a készülék jelen van, de nincs pipa, jelölje ki a készüléket, és válassza a "kiválasztás" lehetőséget az újrakapcsolás kikényszerítéséhez.

Ha a kapcsolat még mindig nem jön létre, győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity Module felhasználói kézikönyvében található utasításokat helyesen követte, és ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.

Miért kértek engedélyt a telefonom különböző funkcióinak eléréséhez?

A My Triumph Connectivity System egyes funkcióinak engedélyezése érdekében engedélyt kell kérnünk az Ön telefonjának különböző funkcióihoz való hozzáféréshez. Ha nem ad engedélyt, egyes funkciók nem működnek megfelelően.

A telefon gyártójának utasításaiból megtudhatja, hogyan módosíthatja ezeket a jogosultságokat, ha egyszer megadta vagy megtagadta azokat.

Az műszercsomaggal nem jeleníti meg a párosítási kérelmet, miután a telefonomról kértem.

A Bluetooth-eszköz nevének 20 és 5 karakter közötti hosszúságúnak kell lennie ahhoz, hogy sikeresen párosítható legyen a műszercsomaggal.

Ha az eszköz neve 20-nál kevesebb, de 5-nél több karakterből áll, és még mindig nem tudja párosítani a mobileszközét a kerékpárjával, javasoljuk a My Triumph alkalmazás eltávolítását és újratelepítését.

 

Nem tudom csatlakoztatni a Google Maps alkalmazást a Triumph motorkerékpáromhoz

A My Triumph Connectivity System nem arra szolgál, hogy közvetlenül kapcsolódjon a Google Maps alkalmazáshoz. Kérjük, töltse le és használja a My Triumph alkalmazást (elérhető iOS és Android rendszerekre), amelyet a Google-lal közösen fejlesztettünk ki.

A My Triumph alkalmazás nem ismeri fel érvényesnek az e-mail címemet

Előfordulhat, hogy a telefon automatikus helyesbítő funkciója az e-mail cím beírásakor az e-mail cím mezőbe egy további szóközt ad az e-mail cím után. Kérjük, próbálja meg újra, és győződjön meg róla, hogy az üres helyet eltávolította.

Amikor motorkerékpárt adok hozzá a Garázsomhoz, nem találom a Triumphomat az elérhető modellek listáján.

Ha Triumph motorkerékpárt szeretne hozzáadni a My Garage-hoz, kérjük, használja a "Hozzáadás Triumph VIN-en keresztül" opciót. A motorkerékpárral együtt kapott tulajdonosi kézikönyvben találja meg, hogy hol találja meg az alvázszámot.

Vegye figyelembe, hogy csak Triumph motorkerékpárokat lehet ilyen módon hozzáadni. Más gyártótól származó alvázszám megadása hibát eredményez. Kérjük, használja a "Kézi hozzáadás" opciót más motorkerékpárok esetében.

Miután párosítottam az Android készülékemet a műszercsomaggal, a kerékpár nem jelenik meg az alkalmazás My Garage részében.

Az androidos eszközöknek a sikeres párosítás után automatikusan hozzá kell adniuk a kerékpárt az alkalmazás My Garage (A garázsom) részéhez. A legtöbbször a kerékpár azonnal megjelenik, de néha eltarthat egy ideig, amíg a kerékpár bekerül a Saját garázsba.

Ha ezt tapasztalja, javasoljuk, hogy hagyja csatlakoztatva a készüléket, és hagyjon legfeljebb 5 percet a háttérben zajló párosítási folyamat befejezésére.

A navigáció nem működik az iPhone-omon, de minden más funkció megfelelően működik.

Az iOS-eszközök két Bluetooth-kapcsolatot használnak: egyet a zenéhez, hívásokhoz és üzenetekhez, egyet pedig a navigációhoz. Az alkalmazás és a navigációs funkciók használatához mindkettőnek csatlakoztatva kell lennie. Győződjön meg róla, hogy az iOS párosítási utasításait maradéktalanul követte, beleértve a My Triumph alkalmazáson belüli navigáció "engedélyezésének" szakaszát is. Ez az "engedélyezési" szakasz a második Bluetooth-kapcsolatot hozza létre, és csak a fő párosítási műveletet követően fejezhető be.

Az "engedélyezési" fázis 45 másodpercig is eltarthat, de csak egyszer kell elvégezni.

A navigáció engedélyezése előtt győződjön meg arról, hogy nem a műszer menüszerkezetében van, és, hogy a telefonról érkező kapcsolatkérés látható legyen a műszeregységen.  Nyomja meg a jobb oldali kapcsolókocka "home" gombját a menüstruktúrába való belépéshez/kilépéshez.

A csatlakozási folyamat teljes körű leírását a My Triumph Connectivity Handbook című kézikönyvben találja.

Ha a csatlakozások rossz sorrendben történnek (pl. a navigáció engedélyezése az első párosítás befejezése előtt történik), az alkalmazás látszólag csatlakozik, de nem történik adatátvitel. Ha gyaníthatóan nem történik adatátvitel, bontsa mindkét eszköz párosítását, és ismételje meg a My Triumph Connectivity Handbook-ban leírt lépéseket.

A My Triumph alkalmazásban meg tudom tervezni az útvonalat, de nem tudom elindítani a kanyaronkénti útmutatást.

A My Triumph alkalmazás lehetővé teszi az útvonal megtervezését, de csak akkor indítja el a turn-by-turn útmutatást, ha aktív kapcsolatot észlel a My Triumph Connectivity System rendszerrel.

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity System kompatibilis az Ön motorkerékpárjával, és hogy a My Triumph Connectivity Module tartozékot egy hivatalos Triumph-kereskedő szerelte be. A kereskedő gondoskodik arról, hogy a műszercsomag szoftverét frissítsék és megfelelően konfigurálják a Bluetooth működéséhez.

Győződjön meg róla, hogy a motorkerékpár be van kapcsolva és hatótávolságon belül van, valamint hogy a My Triumph Connectivity Module felhasználói kézikönyvében található párosítási utasításokat helyesen követte. Ha szükséges, ismételje meg a párosítási folyamatot.

Megváltoztathatom az alkalmazás és a beszélt utasítások nyelvét?

A My Triumph alkalmazás a telefon operációs rendszerében beállított nyelvet (és iOS esetén a régiót) használja a megjelenítendő nyelv automatikus meghatározásához. 8 nyelv támogatott: Angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, holland, svéd és német. Ha az operációs rendszer nyelve nem felel meg e 8 nyelv egyikének sem, az alkalmazás angolul fog működni.

Megváltoztathatom a beszélt utasítások hangját?

Igen. A My Triumph alkalmazás a telefon natív szövegből beszéddé alakító motorját használja a beszélt utasítások átadásához. Az alapértelmezett hang megváltoztatásával az operációs rendszer menüiben a hang megváltozik a beszélt utasításoknál. A telefon gyártójának utasításaiból megtudhatja, hogyan változtathatja meg a hangot a beszélt tartalmakhoz.

Vegye figyelembe, hogy ez csak a jelenleg használt nyelven belüli hang kiválasztására korlátozódik. Ha például a telefon operációs rendszerének nyelve francia, és a német listából választ egy hangot, az alkalmazás továbbra is az alapértelmezett francia hanggal fog beszélni.

Vegye figyelembe azt is, hogy a Siri hangok az iOS-ben jelenleg nem támogatottak.

A My Triumph alkalmazás folyamatosan engedélyt kér a helymeghatározásomhoz való hozzáféréshez

A navigáció engedélyezéséhez szükséges a helymeghatározáshoz való hozzáférés. E hozzáférés nélkül nem lehet kiszámítani az útvonalat a célállomáshoz, vagy meghatározni a helyzetét az útvonal mentén.

A My Triumph alkalmazás folyamatosan engedélyt kér a Bluetooth-hozzáféréshez.

A navigáció engedélyezéséhez Bluetooth-hozzáférés szükséges. E hozzáférés nélkül a telefon nem lesz képes navigációs utasításokat küldeni a motorkerékpárnak.

A My Triumph alkalmazás és a My Triumph Connectivity rendszer közötti kapcsolat használat közben megszakad.

Győződjön meg arról, hogy a telefon elegendő töltéssel és mobil adatkapcsolattal rendelkezik (beleértve adott esetben az adatroamingot is), mielőtt útnak indul. Az útvonal My Triumph alkalmazásban történő létrehozását követően az adatkapcsolat csak akkor kerül felhasználásra egy új útvonal kiszámításához, ha eltér az aktuálisan tervezett útvonaltól.

A telefon beépített GPS-ét használja a helymeghatározásra a teljes út során (ez nem járul hozzá a mobiladat-használathoz). A GPS helymeghatározás a műholdak hálózatával való jó kapcsolaton alapul. Ha menet közben rendszeresen megkapja a "Nincs GPS-jel" üzenetet, állítsa meg a motorkerékpárt, és próbálja meg áthelyezni a telefonját olyan helyre, ahol tiszta a látóhatár az ég felé.

Ha Androidos készülékkel rendelkezik, győződjön meg róla, hogy a My Triumph alkalmazás akkumulátor-optimalizálása ki van kapcsolva. Az akkumulátor-optimalizálás kikapcsolásának módjáról a telefon gyártójának utasításaiból tájékozódhat.

A navigáció folyamatosan megpróbál visszaküldeni az utolsó úticélhoz egy több úticélból álló útvonalon.

Ha egy több úticélt tartalmazó útvonalon navigál, a My Triumph Connectivity System megpróbálja Önt az egyes úticélok pontos helyére eljuttatni. Abban az esetben, ha nem éri el teljesen az úticélt, de a következő úticél felé indul, a rendszer megpróbálja újraszámolni az útvonalat a kihagyott úticélhoz. Ezzel elkerülhető a véletlen átirányítás a következő útvonalponthoz, amikor a felhasználó valójában egyszerűen csak lemaradt az eredeti útvonalponthoz való elkanyarodásról.

A rendszer legfeljebb háromszor próbálja meg újraszámítani az útvonalat a kihagyott útponthoz, minden egyes alkalommal, amikor eltérést észlel a tervezett útvonaltól (általában egy elágazásnál). A negyedik eltérésnél kiszámítja az útvonalat a következő úticélhoz.

 

A fejhallgatóm nem jelenik meg a keresési listában, amikor a My Triumph Connectivity rendszerrel próbálom párosítani.

Győződjön meg róla, hogy a headset be van kapcsolva és "felderíthető" üzemmódban van, majd indítsa újra a keresési folyamatot a műszereken. A fejhallgató gyártójának utasításaiból megtudhatja, hogyan győződjön meg arról, hogy a készülék felismerhető.

A műszereken a 'PAIRING FAILED' üzenet jelenik meg, amikor megpróbálom csatlakoztatni a fejhallgatómat a My Triumph Connectivity rendszerhez.

Győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity Module felhasználói kézikönyvében található utasításokat helyesen követte, és ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.

Néhány fejhallgatónak nehézségei lehetnek a Bluetooth-hoz való csatlakozással, és nem minden funkció lesz elérhető minden fejhallgató számára. Ez a fejhallgató specifikációitól és beállításaitól függ. Vegye figyelembe, hogy néhány fejhallgató esetében előfordulhat, hogy a My Triumph Connectivity Systemhez való párosítás előtt gyári visszaállításra van szükség.

Nem hallok semmilyen hangot a fejhallgatón keresztül

Először ellenőrizze, hogy a headset be van-e kapcsolva és megfelelően csatlakoztatva (lásd a My Triumph Connectivity Module felhasználói kézikönyvét). Ellenőrizze, hogy a telefon és a fejhallgató hangereje is megfelelő szintre van-e állítva, és hogy a fejhallgatót helyesen párosította-e a "motoros" vagy a "utas" beállításhoz. Győződjön meg róla, hogy a fejhallgató a My Triumph Connectivity Module modulhoz van csatlakoztatva, nem pedig közvetlenül a telefonhoz.

Ha a hang továbbra sem hallható, győződjön meg arról, hogy a telefonról érkező hangot a My Triumph Connectivity Module-on keresztül adja le, nem pedig magán a telefonon vagy egy másik csatlakoztatott eszközön keresztül.

Győződjön meg róla, hogy a hangerő nem lett-e elnémítva a hangszercsomagon.

A telefon gyártójának utasításaiból megtudhatja, hogyan változtathatja meg a hangerőt, és melyik eszközzel kell lejátszani a hangot.

A My Triumph Connectivity rendszer használatakor nem működik a fejhallgatóm intercom üzemmódja.

A My Triumph Connectivity System tartalmaz egy intercom funkciót, amely lehetővé teszi a kommunikációt két, a My Triumph Connectivity Module-hoz csatlakoztatott fejhallgató között. A fejhallgatóknak nem kell ugyanattól a fejhallgatógyártótól származniuk.

Előfordulhat, hogy a My Triumph Connectivity Module-hoz csatlakoztatva a fejhallgató intercom gombja nem a várt módon működik. Ehelyett kérjük, engedélyezze a kaputelefont a műszereken található kaputelefontálcán keresztül.

A fejhallgatók csatlakoztatásának és az intercom engedélyezésének részleteiért olvassa el a My Triumph Connectivity Handbook-ot.

Nem tudom szabályozni a fejhallgató hangerejét a műszeregység hangerőszabályzó tálcájáról.

Ha a kerékpárról nem tudja szabályozni a hangerősséget, annak az lehet az oka, hogy a fejhallgató nem támogatja ezt a funkciót. Ebben az esetben a hangerőt közvetlenül a készüléken kell szabályoznia.

Ha nincs szükség a hangerő tálca kikapcsolható a műszercsomagok beállításaiban. A látható tálcák menüben görgessen le a "Hangerő" menüpontra, és szüntesse meg a jelölést. Ezzel eltávolítja a tálca letiltását jelző jelölést. Ha újra aktiválni szeretné a tálcát, kövesse a fent említett lépéseket.

 

A My Triumph Connectivity rendszerrel való párosításkor a GoPro nem jelenik meg a keresési listában.

Győződjön meg róla, hogy a GoPro be van kapcsolva és "felderíthető" üzemmódban van, majd indítsa újra a keresési folyamatot a műszereken. A GoPro utasításaiból megtudhatja, hogyan győződjön meg arról, hogy a készülék felismerhető.

Vegye figyelembe, hogy a GoPro-jának több párosítási/felfedezési módja is lehet. Győződjön meg róla, hogy ugyanarra az üzemmódra van állítva, mint amit a GoPro saját alkalmazásához való csatlakozáshoz használ.

Ha új GoPro-t használ, győződjön meg róla, hogy legalább egyszer csatlakoztatta a GoPro saját alkalmazásához, mielőtt megpróbálna csatlakozni a My Triumph Connectivity Systemhez. Ez lehetővé teszi a kamera csatlakoztatását a Triumph rendszerhez. A GoPro alkalmazással való kezdeti csatlakoztatás után a My Triumph Connectivity Systemhez való csatlakozáshoz már nincs szükség a GoPro alkalmazásra.

A GoPro párosításakor a műszer a 'PAIRING SUCCESSFUL' üzenetet jeleníti meg, de a GoPro a Pairing menüben marad.

Ha a műszeregység a "párosítás sikeres" üzenetet jeleníti meg, akkor a párosítás befejeződött, és kiléphet a GoPro párosítási menüjéből. Vegye figyelembe, hogy a párosítást követően akár 15 másodpercig is eltarthat, amíg a GoPro információ megjelenik a műszercsomagban lévő GoPro tálcán.

A My Triumph Connectivity rendszerrel nem tudom bekapcsolni a GoPro kamerámat.

A GoPro kamera három üzemmóddal rendelkezik: Ki, Készenlét és Be.

Ha a GoPro csatlakoztatva van és készenléti üzemmódban van, a műszereken megjelenik a "GoPro - Készenléti" és a csatlakoztatott GoPro neve. A GoPro készenléti üzemmódból való felébresztéséhez a GoPro tálcán két másodpercig nyomja meg a joystick közepét, és várjon legfeljebb 15 másodpercet, amíg a készülék csatlakozik. Fontos megvárni, amíg ez a művelet befejeződik, mivel bármely más gomb megnyomása e folyamat során további késedelmet okozhat a kamera bekapcsolásában.

A GoPro 8 óra inaktivitás után teljesen kikapcsol. Ha a GoPro teljesen kikapcsolt állapotban van, nem lehet visszakapcsolni a My Triumph Connectivity System segítségével. Kapcsolja be a GoPro-t manuálisan az utazás előtt, hogy engedélyezze a teljesítményszabályozási funkciót.

Nem tudom párosítani egy másik márkájú akciókamerámat a My Triumph Connectivity rendszerrel.

A My Triumph Connectivity Systemhez csak GoPro kamerák csatlakoztathatók. A más gyártók által gyártott fényképezőgépek nem támogatottak.

A telefonom nem jelenik meg a keresési listában, amikor a My Triumph Connectivity rendszerrel próbálom párosítani.

Győződjön meg róla, hogy a telefon be van kapcsolva és "felderíthető" üzemmódban van, majd indítsa újra a keresési folyamatot a műszereken. A telefon gyártójának utasításaiból megtudhatja, hogyan győződjön meg arról, hogy a készülék felismerhető.

A telefonon a 'PAIRING FAILED' üzenet jelenik meg, amikor megpróbálom csatlakoztatni a telefonomat a My Triumph Connectivity rendszerhez.

Győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity Handbook-ban található utasításokat helyesen követte, és ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.
Vegye figyelembe, hogy a telefon párosítását nem a telefonról, hanem a műszeregységről kell kezdeményezni. Inkább a műszeregységen kell megkeresnie a telefonját, mint a motorkerékpárját a telefonján.

 

A várt értesítések nem érkeznek a műszercsomagra

Győződjön meg róla, hogy a megfelelő értesítések engedélyezve vannak a műszeregység Bluetooth menüjében. Az értesítések engedélyezésének/letiltásának részleteit a My Triumph Connectivity System kézikönyvében találja.

Az iOS rendszerben győződjön meg róla, hogy az értesítések engedélyezve vannak a Bluetooth-kapcsolaton belül. Az értesítések engedélyezésének/letiltásának részleteiért olvassa el a telefon gyártójának utasításait.

Nem találom a Bluetooth beállításokat a műszercsomagomban

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a My Triumph Connectivity System kompatibilis az Ön motorkerékpárjával, és hogy a My Triumph Connectivity Module tartozékot egy hivatalos Triumph-kereskedő szerelte be. A kereskedő gondoskodik arról, hogy a műszercsomag szoftverét frissítsék és megfelelően konfigurálják a Bluetooth működéséhez.

Az eszközök párosítása a motorkerékpárhoz a My Triumph Connectivity Module-on keresztül számos új tálcát vezet be. Ezekhez ugyanúgy a joystick segítségével lehet hozzáférni, mint a többi tálcához. A "látható tálcák" menü segítségével győződjön meg arról, hogy a Bluetooth tálcák megjelennek. A My Triumph Connectivity System kézikönyvben találja meg a menü elérésének részleteit.

 

 

A Bluetooth® funkcionalitás a Bluetooth-eszközök hardver- és szoftververziói, az egyes készülékbeállítások, a telefonkönyv mérete, a névjegyek tárolási módja és a rendelkezésre álló memória miatt változhat.

A telefonok szoftverfrissítései befolyásolhatják a Bluetooth-csatlakozási funkciókat és teljesítményt.

A Triumph nem tud garanciát vállalni a Bluetooth-eszköz és a motorkerékpár közötti teljes funkcionalitásra.

Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem minden piacon támogatottak teljes mértékben.

Az alább felsorolt eszközök alapvető funkcionalitását a Triumph Connectivity Module segítségével teszteltük. Előfordulhat, hogy vannak olyan eszközök, amelyek nem szerepelnek a listán, és korlátozott funkciókat tesznek lehetővé.

BLUETOOTH TESZTELT ESZKÖZÖK

TELEFONOK
 • Samsung Galaxy A03
 • Samsung Galaxy A13
 • Samsung Galaxy A22
 • Samsung Galaxy A34
 • Samsung Galaxy A54
 • Samsung Galaxy A73
 • Samsung Galaxy S22
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Samsung Galaxy S23
 • Samsung Galaxy S23 Ultra
 • Samsung Galaxy S24
 • Samsung Galaxy S24 Ultra
 • Apple iPhone 12
 • Apple iPhone 12 mini
 • Apple iPhone 12 Pro
 • Apple iPhone 13
 • Apple iPhone 13 Pro
 • Apple iPhone 14
 • Apple iPhone 14 Pro
 • Apple iPhone 15
 • Apple iPhone 15 Pro
 • Apple iPhone 15 Pro Max

 

HEADSETS
 • Triumph Sena 50S

A Triumph fenntartja a jogot az eszközök listájának előzetes értesítés nélküli módosítására.

What3words

A Triumph az első kerékpárgyártó a világon, amely a what3words-t használja; ez egy erős értékesítési pont a Triumph összekapcsolt kerékpár kínálatában.

Egy adott hely 3 szavas címét úgy találhatja meg, ha az alkalmazásban megnyomja a what3words ikont, és az ikont a megfelelő négyzetre húzza (tipp: kapcsolja át a műholdas nézetet, hogy pontosan lássa, melyik 3 méteres négyzet a helyes).

Ez egy egyszerű módja annak is, hogy útvonalpontokat adjon hozzá az útvonalához. Az alkalmazásba 3 szót beírva bármilyen pontos úti célt vagy úticélt beállíthatsz, függetlenül attól, hogy merre tartasz!