Skip to main content

120 ÉV

SZENVEDÉLY

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

MOTOROSOKTÓL A MOTOROSOKNAK

A Triumph 120 éve osztozik a két kerék iránti megszállottságában, és a versenyzőinkkel együtt egy globális családdá nőtte ki magát, amelyet a motorkerékpárok szeretete és a tökéletes motorozás iránti szenvedély egyesít. Ez a szenvedély táplálta a világ legcsodálatosabb motorkerékpárjainak megalkotását, inspirálta a motorosokat világszerte, hogy kövessék álmaikat, és segített kialakítani a motorozás világát, amelyet ma ismerünk és szeretünk.

 

 

Profi motorosok által zárt és ellenőrzött körülmények között végzett versenyzés. Nem utánozható. Mindig viseljen megfelelő biztonsági védőfelszerelést.

ELŐ LEGENDÁK

A világ vitathatatlanul egyik leghíresebb és legkedveltebb márkájának őrzőiként kiváltságos feladatunk, hogy a motoros világ egy ilyen erőteljes és szenvedélyes ikonjának védelmét és ápolását vállaljuk.

A Triumph-nál mindenki osztozik ugyanabban a lendületben, elkötelezettségben és mindenre kiterjedő szenvedélyben, ami a tökéletes motorozást jelenti, a megjelenéstől alapár a hangzáson át a minden egyes alkalommal érzett izgalomig, és a motoros közösséghez való tartozás egyszerű öröméig.

 

 

 

 

 
Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

Semmi sem olyan kielégítő, mint egy olyan motorkerékpár megalkotása, amelyet a vezetője szeretni, birtokolni és becsben tartani fog, és amely sok emléket és a motorozás tiszta örömének pillanatait biztosítja számára.

 

EMLÉKEK GYÁRTÁSA 

Az angliai Coventryben, egy kis kerékpárgyárban, szerény kezdetekkel indult Triumph több mint egy évszázada jelentős szerepet játszik a motorkerékpározás meghatározásában, legyen szó győzelmekről a versenypályán, sebességrekordok felállításáról, globális kalandok vagy filmlegendák inspirálásáról, és motorosok generációinak szenvedélyének fellángolásáról.

 

 

Guy Martin Landspeed

 

 

A fekete-fehér napoktól a színes HD-ig; az első Isle of Man TT-től a Moto2TM világbajnokokig, a vidéki kanyarok bejárásától a poros hegyi ösvények bejárásáig, a vasárnap délutáni tengerparti sétától a köridők ellenőrzéséig egy pályanapon, az izgalom, az elégedettség és az érzés, hogy valami csodálatos dolog részesei vagyunk, amit minden Triumph-versenyző ismer, ma is ugyanaz, mint valaha.

 

 

Örökre elkötelezett

 

A szellem és a leleményesség egyedülálló fúziója által vezérelve, páratlan tapasztalatra és a legendák megteremtésének szenvedélyére építve, elkötelezettek vagyunk a jövő motorkerékpár-ikonjainak megalkotása iránt, amelyekben a tagadhatatlan személyiség, a karakter és a Triumph DNS egyesül.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber design sketch, manufacturing


A kategóriát meghatározó Speed és Street Triumph motorjainktól alapár a tripla motoros, terepjáró Tigriseken át a legendás Bonneville modern ikonokig minden Triumphot ugyanazokkal a Triumph védjegyekkel terveztek és építettek, mint a kategóriaelső kezelhetőség, a tökéletes teljesítmény leadás, a gyönyörű design és a mérvadó építési minőség.  Ez az ethosz összeköti a Triumph tervezőinek generációit, akik mindannyian a tökéletes motorkerékpár megalkotására összpontosítanak, és mindannyian elkötelezettek amellett, hogy minden pillanatban a maximális élményt nyújtsák a motorosok számára.  

 

 

Map of Triumph subsidiaries and distributors

ÖRÖKKÉ A HORIZONTOT KERGETVE

Örökké a horizontot kergetve, együtt osztozunk a következő élmény, a következő kanyar, az új és a jobb iránti olthatatlan vágyban.  A páratlan múltat tápláló, hihetetlen motorokkal és pillanatokkal teli, hihetetlenül gazdag múlt, ez a hajtóerő és szenvedély új magasságokba visz minket, új innovációkkal és élményekkel.

 

A Triumph vadonatúj MX és Enduro versenymotorjainak várva várt bevezetésétől alapár a kisebb teljesítményű motorok új családján át a Triumph új területekre történő terjeszkedéséig a Triumph rajongók számára a jövő világszerte soha nem tűnt még fényesebbnek.

 

 

 

 

 
Triumph motorcycles factory