Skip to main content

120 ÉV

SZENVEDÉLY

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

MOTOROSOKTÓL A MOTOROSOKNAK

A Triumph 120 éve osztozik a két kerék iránti megszállottságában, és a versenyzőinkkel együtt egy globális családdá nőtte ki magát, amelyet a motorkerékpárok szeretete és a tökéletes motorozás iránti szenvedély egyesít. Ez a szenvedély táplálta a világ legcsodálatosabb motorkerékpárjainak megalkotását, inspirálta a motorosokat világszerte, hogy kövessék álmaikat, és segített kialakítani a motorozás világát, amelyet ma ismerünk és szeretünk.

 

 

Performed by professional riders under closed and controlled conditions. Do not imitate. Always wear appropriate protective safety equipment.


LIVING LEGENDS

As custodians of arguably one of the world’s most famous and well-loved brands we are privileged to bear the responsibility of protecting and nurturing such a powerful and passionately embraced icon of the motorcycling world.

A Triumph-nál mindenki osztozik ugyanabban a lendületben, elkötelezettségben és mindenre kiterjedő szenvedélyben, ami a tökéletes motorozást jelenti, a megjelenéstől kezdve a hangzáson át a minden egyes alkalommal érzett izgalomig, és a motoros közösséghez való tartozás egyszerű öröméig.

 
Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

Semmi sem olyan kielégítő, mint egy olyan motorkerékpár megalkotása, amelyet a vezetője szeretni, birtokolni és becsben tartani fog, és amely sok emléket és a motorozás tiszta örömének pillanatait biztosítja számára.

 

EMLÉKEK GYÁRTÁSA 

Az angliai Coventryben, egy kis kerékpárgyárban, szerény kezdetekkel indult Triumph több mint egy évszázada jelentős szerepet játszik a motorkerékpározás meghatározásában, legyen szó győzelmekről a versenypályán, sebességrekordok felállításáról, globális kalandok vagy filmlegendák inspirálásáról, és motorosok generációinak szenvedélyének fellángolásáról.

 

 

Guy Martin Landspeed

 

 

A fekete-fehér napoktól a színes HD-ig; az első Isle of Man TT-től a Moto2TM világbajnokokig, a vidéki kanyarok bejárásától a poros hegyi ösvények bejárásáig, a vasárnap délutáni tengerparti sétától a köridők ellenőrzéséig egy pályanapon, az izgalom, az elégedettség és az érzés, hogy valami csodálatos dolog részesei vagyunk, amit minden Triumph-versenyző ismer, ma is ugyanaz, mint valaha.

 

 

Örökre elkötelezett

 

A szellem és a leleményesség egyedülálló fúziója által vezérelve, páratlan tapasztalatra és a legendák megteremtésének szenvedélyére építve, elkötelezettek vagyunk a jövő motorkerékpár-ikonjainak megalkotása iránt, amelyekben a tagadhatatlan személyiség, a karakter és a Triumph DNS egyesül.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber design sketch, manufacturing
A kategóriát meghatározó Speed és Street Triumph motorjainktól kezdve a tripla motoros, terepjáró Tigriseken át a legendás Bonneville modern ikonokig minden Triumphot ugyanazokkal a Triumph védjegyekkel terveztek és építettek, mint a kategóriaelső kezelhetőség, a tökéletes teljesítmény leadás, a gyönyörű design és a mérvadó építési minőség.  Ez az ethosz összeköti a Triumph tervezőinek generációit, akik mindannyian a tökéletes motorkerékpár megalkotására összpontosítanak, és mindannyian elkötelezettek amellett, hogy minden pillanatban a maximális élményt nyújtsák a motorosok számára.  

 


Map of Triumph subsidiaries and distributors

CREATING THE FUTURE

Forever chasing the horizon, together we share an unquenchable drive for the next experience, the next corner, the new and the better.  Fueling an unparalleled past, rich with incredible motorcycles and moments, this drive and passion will take us to new heights, with new innovations and experiences. 

 


A Triumph vadonatúj MX és Enduro versenymotorjainak várva várt bevezetésétől kezdve a kisebb teljesítményű motorok új családján át a Triumph új területekre történő terjeszkedéséig a Triumph rajongók számára a jövő világszerte soha nem tűnt még fényesebbnek.

 
Triumph motorcycles factory