Skip to main content

120 ÉV

EGYEDÜLÁLLÓ

Triumph speed triple RR

A TÖKÉLETESSÉG HAJSZOLÁSA MINDEN PILLANATBAN

A teljesítmény nem csak a teljesítményről szól, hanem mindenről, ami a tökéletes motorozáshoz hozzátartozik - a futóműtől és a motor kezelhetőségétől alapár a technológián és a magabiztosságon át, amellyel messzebbre juthatsz, az izgalomig, amelyet minden egyes menet során átélsz, és az érzésig, amelyet a motorkerékpár minden egyes alkalommal kelt benned, amikor ránézel. 

Közös bennünk a fókusz, az ambíció és az elkötelezettség, hogy mindig magasabbra törjünk, kihívást állítsunk magunk elé, hogy egy lépéssel tovább menjünk, és mindig új és jobb utakat keressünk a tökéletes motorozáshoz, legyen szó a kevésbé járt utak felfedezéséről, a barátokkal való közös vasárnapi kirándulásról, a tökéletes csúcspont eléréséről vagy a dobogó legfelső fokának megcélzásáról. 

 

 

 

 

A GYŐZELEMRE HAJTVA

Ez az elkötelezettség és a szenvedély, hogy mindig magasabbra törekedjen, a világ leghíresebb versenyzőivel közös. Mike Hailwoodtól, az első Thruxton 500 győztesétől kezdve az AMA szupersztárok Gene Romero és Gary Nixon, Buddy Elmore, aki a 46. helyről az 1. helyre száguldott, hogy megszerezze a történelem leghíresebb Daytona 200-as győzelmét, a régi és új TT legendákig, Malcolm Uphilltől Bruce Anstey-ig, Gary Johnsontól Peter Hickmanig.

Jack Marshall 1908-as első Isle of Man TT-győzelmétől kezdve az AMA hatvanas évekbeli dominanciáján át egészen a mai Moto2TM világbajnoki rekordot döntögető partnerségig a Triumph a motorkerékpárversenyzés szinte minden területén versenyzett - és nyert - a történelem során.

 

Minden fejlődés és innováció, amelyet a verseny és a teljesítmény szül, jobb teljesítményt biztosít a Triumph-tulajdonosok számára - nem csak erősebb motorokat, hanem kiemelkedő megbízhatóságot, kivételes teljesítményleadást, jobb üzemanyag-fogyasztást és hosszabb szervizintervallumokat is.

Nixon and Hickman
Jack Marshall, Gary Nixon riding the AMA and Sam Lowe in the Moto2

 

 

A HORIZONTOT KERGETVE

1956 egyik szeptemberi reggelén a texasi versenyző, Johnny Allen megérkezett a Bonneville Salt Flats-re, Utah államban, az Egyesült Államokban, és beült egy áramvonalas kétkerekű rakéta pilótafülkéjébe, amelynek orrán egy texasi csillag , oldalán pedig egy Triumph-jelvény díszelgett. A szivar alakú motorkerékpár 214,7 mérföld/órás sebességgel száguldott át a són, beállítva a Triumph négy rekordot megdöntő motorkerékpár sebességi rekordjainak elsőjét, és bevezetve egy ikonikus nevet a motorozás világába: a Triumph Bonneville-t.

Tizenhét évvel később a kalandlegenda Ted Simon egy 500 köbcentis Triumph Tigerrel elindult, hogy körbejárja a világot. Négy évvel és 64 000 mérfölddel később Jupiter's Travels című könyve világméretű mozgalmat indított el, és több ezer motorost inspirált arra, hogy az ő nyomdokaiba lépjenek, és keressék meg saját életük kalandját.

 

 

Ted Simontól alapár Rhys Lawrey-n - a rekordot döntő világkörüli utazón - át a mai világutazókig a Triumph Tiger generációk számára játszott kulcsszerepet a horizont üldözésében... és a tökéletes járgány felfedezésében.

Ted Simon and Rhys Lawrey