Skip to main content

Roadsterek

Nagy teljesítményű, korszakváltó lecsupaszított motorok A Triumph ikonikus háromhengeres motorjait a teljesítményre, nyomatékra és azonnali reakciókészségre tervezték. 

 

 

ÚJ STREET TRIPLE 765

A Moto2™ versenymotorok evolúciója, a valaha volt legnagyobb teljesítményű, legmagasabb specifikációjú és legagilisabb Street Triple modellcsalád.

Alapár 4 865 000,00 Ft

Triumph Street Triple 765 Collection

A HÁRMAS GENERÁCIÓS MOTOR

A Speed Triple és a Street Triple kategóriát meghatározó motorjai mindazt a játékot megváltoztató hozzáállást és izgalmakat nyújtják, amelyek 1994-ben a gyári streetfighterek születését hirdették, és megteremtették a legelső "meztelen sportmotorokat".
 
Most a Triumph Triples eddigi legnagyszerűbb generációja robbanásszerű nyomatékfallal robban be, álló helyzetből egészen a pirosig; azonnali reakciókészséget biztosítva egy tripla ütéssel.

Speed triple 1200 RS and RR

 

 

TRIDENT 660

Válasszon mindent - Versenyképes árú, sportos, stílusos, izgalmas és agilis, a Trident 660 mindent tud - a Triple Powered Advantage várja.

Alapár 3 279 000,00 Ft

Trident in front of a wall

 

 

AZ EREDETI HULIGÁN

1994-ben a Triumph egy olyan motorkerékpárt dobott piacra, amely egy szegmenst indított el, egy kategóriát határozott meg, és megteremtette a "gyári streetfighter" kifejezést.  Agresszív, agilis, erőteljes és céltudatos, ez volt az eredeti Triumph Speed Triple, amely megváltoztatta a játékot.

A világszerte szenvedélyes rajongók légiói által kedvelt Speed Triple az eredeti huligán, és igazi modern motorkerékpár-ikonná vált. Folyamatosan fejlődő, de mindig azonnal felismerhető, jellegzetes kettős fényszóróival és merengő, minimalista megjelenésével, amelyet egy izgalmas, nagymotoros Triumph Triple motor ölel körbe. Mindig úgy épült, hogy a teljesítmény, a kezelhetőség, a képességek és a karakter tökéletes egyensúlyát nyújtsa, hogy teljes értékű, csupasz teljesítményű motorkerékpár legyen.

1994 speed triple and a rottweiler

 

 

 

 

 

 

Moto2™ hármas teljesítmény

A FIM Moto2™ világbajnokság kizárólagos motorszállítójaként a Triumph Motorcycles minden csapatnak versenyre hangolt 765 köbcentiméteres triplákat biztosít, amelyek mindegyike a kategória vezető Street Triple RS erőforrásán alapul. 

A minőségre való fáradhatatlan törekvésünk eredménye ez a páratlan utcai motorkerékpár-kínálat, amely nagyobb teljesítményt, nagyobb teljesítményt és páratlan motoros élményt kínál.  Az eredmény a valaha készült legfejlettebb naked sportmotorok sorozata, amelyeket úgy terveztünk, hogy maximális izgalmakat és szórakozást nyújtsanak az úton és a versenypályán.

Triumph moto2 engine

 

 

 

 

MÉLY, GAZDAG, TRIUMPHIS HÁRMAS ÜVÖLTÉS

A Street Triple RS hangzása élesebb, tisztább és kifinomultabb az ikerkatalizátoros rendszernek és az új, szénszálas fényezőnek köszönhetően.

Hang: A hivatalos Triumph Street Triple RS 765 köbcentiméteres motorja Triumph Street Triple RS 2020 logo
Használjon fejhallgatót a legjobb hangzásért Használjon fejhallgatót a legjobb hangzásért
Start Stop
Start Stop
Használjon fejhallgatót a legjobb hangzásért Használjon fejhallgatót a legjobb hangzásért