Skip to main content

TIGER 1200

Az ok a motorozásra

Minden típusú útra tervezve Kalandra tervezve Hódításra építve

2022 Triumph Tiger 1200 GT

 

 

Most, a Tiger 1200-as generációjának bemutatásával a Triumph ismét célul tűzte ki, hogy magasabbra emelje a lécet és új mércét állítson fel a nagy teljesítményű kalandmotorok világában, egy olyan termékcsaláddal, amely nem kevesebbet jelent, mint teljes átalakulást a súly, a kezelhetőség, a tripla teljesítmény, a karakter és a Tiger stílus terén.

A Tiger 1200 GT családot úgy tervezték, hogy a nagy teljesítményű, közúti használatra szánt kalandmotorok etalonjává váljon, specifikációjával, teljesítményével és technológiájával, beleértve az Exploreren alkalmazott újdonságot, a holttérradar-technológiát. A két Rally gép valóban méltó a nevükhöz, valódi terepjáró képességgel és mindenre összpontosítva, a 21 colos, cső nélküli küllős első kerék és a legkeményebb terepre tervezett alváz jóvoltából. Azok számára, akik igazán nagy távra vágynak, és be akarják járni a világot, a GT és a Rally Explorer változata további plusz 50%-os hatótávolságot biztosít 30 literes tankkapacitással.

Amikor az első modern Tiger 2010-ben megjelent az utcákon, a kalandmotorosok új generációjának szenvedélyét keltette fel, és olyan hárommotoros gépek vérvonalát hozta létre, amelyek meghatározzák a középsúlyú kalandmotorok kategóriáját, és mércét állítanak a kezelhetőség, a karakter, a minőség és a sokoldalú vezethetőség terén.

A díjnyertes Tiger 900 2019-es bevezetésével a Triumph újradefiniálta, hogy milyen a "nagyszerű" kinézet és vezethetőség, az innovatív T-plane tripla motorral és a kezelhetőség forradalmával.

A kezelhetőség és a kényelem hatalmas része a Tiger sikertörténetének, és amikor megülsz erre az új generációra, azonnal tudni fogod, hogy ez az "épp megfelelő" érzés, és hogy úgy kezelhető, ahogy egy nagy kapacitású Tiger még soha. A keskenyebb üzemanyagtartály a magabiztosabb lábtartás és az ideális üléspozíció érdekében, valamint az alacsony súlypont mellett a Tiger 1200 ugyanolyan otthonosan mozog a csúcsforgalomban, mint az autópálya kilométerein és a távoli ösvényeken.

 

2022 Triumph Tiger 1200 GT pro

MOTOR

Az egyedülálló, könnyű, 1160 köbcentiméteres T-Plane hárommotoros motort a képességek, a karakter és a teljesítmény szempontjából optimalizálták.

Fedezzen fel többet
2022 Triumph Tiger 1200 Rally pro

SÚLY

Az első feladat az volt, hogy jelentősen csökkentsék a súlyt anélkül, hogy a Tigers ültetett érzetét és jól megérdemelt komfortérzetét feláldoznák.

Fedezzen fel többet
2022 Triumph Tiger 1200 GT pro

Tervezés

Minden egyes Tiger 1200-at úgy terveztünk, hogy a kaland utolsó kilométerén is ugyanolyan jól érezze magát, mint az elsőn.

Fedezzen fel többet
2022 Triumph Tiger 1200 Rally pro

Képesség

Az ismeretlen felfedezése az, amiről a kalandmotorosok álmodnak. A felfedezés adrenalinja, az új tájakon való motorozás mámora.

Fedezzen fel többet
2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer

Motorosközpontú technológia

A legújabb technológiát zökkenőmentesen építették be a Tiger termékcsaládba, hogy Ön tovább, hosszabb ideig, biztonságosabban és teljes kényelemben motorozhasson.

Fedezzen fel többet
2022 Triumph Tiger 1200 rally

Hihetetlen stílus

A Tiger 1200 robusztus megjelenése, kiegyensúlyozottsága és hozzáállása sokkal több, mint az esztétikai gyakorlat eredménye.

Fedezzen fel többet

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: a világverő, minden útra alkalmas kalandmotor, amelyet Ön tökéletesített...