Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally)

TIGER 1200

KAPACITÁS

 

 

Az ismeretlen felfedezése az, amiről a kalandmotorosok álmodnak. A felfedezés adrenalinja, az új tájakon való motorozás mámora. 

 

 

Profi motorosok által zárt és ellenőrzött körülmények között végzett versenyzés. Nem utánozható. Mindig viseljen megfelelő biztonsági védőfelszerelést.

Ha a terepmotorozás az ambícióid középpontjában áll, az új Tiger 1200 Rally Pro és az Explorer arra készült, hogy eljuss oda. A nagy hasmagasság, a valódi terepjáró kerékméretek (21" elöl, 18" hátul), a cső nélküli küllős felnik és a Metzeler Karoo gumiabroncsok mind alapfelszereltség részét képezik (a Michelin Anakee Wild gumiabroncsok kézikönyvben jóváhagyott opcióként kaphatók extrém terepviszonyokhoz). 

Adjunk hozzá egy tökéletesen arányos, terepjárós üléspozíciót, egy jól kezelhető aluljáróval rendelkező motort, kiváló minőségű, 220 mm hosszú rugóútú, félig aktív Showa felfüggesztést, valamint külön Off-Road és Off-Road Pro menetmódokat, és az eredmény egy új mércét jelent a nagy kapacitású, terepjárós kalandok terén, a végső terepjárós kalandhoz.

Ha az Ön ideális utazása teljes mértékben az országútra összpontosít, és a terepjárás csak alkalmi kirándulás, a GT Pro és a GT Explorer készen áll a könnyű terepjáró kalandokra, külön Off-Road menetmóddal és 200 mm rugóúttal.

2022 Triumph Tiger 1200 GT