Skip to main content

SPEED 400 TARTOZÉKOK

ALAKÍTSA A SAJÁT IGÉNYEIHEZ

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

Több mint 20 eredeti Triumph tartozékból álló választék áll rendelkezésre, amely még sokoldalúbbá és stílusosabbá teszi a Speed 400-at. A kerékpárhoz gyárilag felszerelhető tartozékokat adhat hozzá. Ugyanazok a mérnökök tervezték, akik a Speed 400-at is megalkották, és ugyanazzal a kétéves, korlátlan kilométer-használati garanciával, így biztos lehet benne, hogy minden egyes alkatrész tökéletesen illeszkedik majd az új Speed 400-hoz.

 

 

 

 

Triumph Speed 400

 

Stílus és kényelem

Válasszon a különböző alkatrészek közül, amelyekkel a Speed 400-at pontosan olyanná teheti, amilyenné Ön szeretné. A közvetlen cserélhető golyós indexek szaténfekete vázukkal és megmunkált alumínium kereteikkel új, finom megjelenést és egy csipetnyi előkelőséget kölcsönöznek. Vagy esetleg más védőkkel szeretnéd átalakítani a tankot? A varrott és steppelt kivitelű komfortülés figyelemfelkeltő, és a plug and play fűtött markolatokkal együtt egy kis luxust nyújt a hosszabb túrákhoz.

 • LED Bullet kijelzők
 • Térdvédők
 • Komfort ülés
 

 

Triumph Speed 400 accessoried bike
Triumph Speed 400 accessory knee pad

 

 

CSOMAGOK

A Speed 400-specifikus csomagok teljes választéka készült el, hogy a szórakozáshoz egy kis praktikumot is adjon. Tökéletes kerékpár ingázáshoz, túraképességgel, a Speed 400 felszerelése, hogy megbirkózzon a rakományával, nem is lehetne egyszerűbb. Válasszon a vagy merev és félmerev top boxok közül, amelyek mindegyike saját, testre szabott rögzítési rendszerrel rendelkezik, vagy azok számára, akik inkább a könnyű utazást részesítik előnyben, egy egyszerű csomagtartó, nejlon tartály vagy gurulós táska lehet a tökéletes választás. 

 • Merev és félmerev felső dobozok
 • Csomagtartó állvány
 • Nylon tartály táska
 • Nylon tekercs táska
 

 

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

VÉDELEM

A Speed 400-at és Önt az időjárás viszontagságaitól védve tartjuk. Kapható egy külön szerelőkészlettel ellátott paraván, amely a hosszabb túrákon a szélterhelés csökkentésére szolgál, és így csökkenti a motoros fáradtságát. Könnyen illeszkedik, és tökéletes stílusú, ez egy kötelező kiegészítő a távlovasok számára.

Hogy a Speed 400-at ne érje veszély a durvább utakon, az alumínium olajteknővédő, a hűtővédő és a fényszóró rács, amely a könnyű felszerelhetőség érdekében saját kerettel rendelkezik, kiváló védelmet nyújt a kődarabok és a törmelék ellen.

Felső és alsó motorrudak is kiegészíthető - ezek kiváló védelmet nyújtanak az esések és a kiömlött folyadékok ellen, ami a városi motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő. 

 • Szélvédő
 • Hűtővédő
 • Fényszóró rács és lünetta
 • Alumínium olajteknő védőburkolat
 • Felső és alsó motorrudak
 

 

Triumph Speed 400 accessory flyscreen
Triumph Speed 400 accessory radiator guard

SPEED 400

A páratlan vérvonalba született Speed 400 a Triumph egyedülálló Modern Classic roadster dizájnját hordozza a DNS-ében.

Alapár 2 384 000,00 Ft

Triumph Speed 400