Skip to main content

SPEED 400 TARTOZÉKOK

ALAKÍTSA A SAJÁT IGÉNYEIHEZ

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

Több mint 25 eredeti Triumph tartozékból álló választék áll rendelkezésre, amely még sokoldalúbbá és stílusosabbá teszi a Speed 400-at. A kerékpárhoz gyárilag felszerelhető tartozékokat adhat hozzá. Ugyanazok a mérnökök tervezték, akik a Speed 400-at is megalkották, és ugyanazzal a kétéves, korlátlan kilométer-használati garanciával, így biztos lehet benne, hogy minden egyes alkatrész tökéletesen illeszkedik majd az új Speed 400-hoz.

 

 

 

 

Triumph Speed 400

Stílus és kényelem

Válasszon a különböző alkatrészek közül, amelyekkel a Speed 400-at pontosan olyanná teheti, amilyenné Ön szeretné. A közvetlen cserélhető golyós indexek szaténfekete vázukkal és megmunkált alumínium kereteikkel új, finom megjelenést és egy csipetnyi előkelőséget kölcsönöznek. Vagy esetleg más védőkkel szeretnéd átalakítani a tankot? A varrott és steppelt kivitelű komfortülés figyelemfelkeltő, és a plug and play fűtött markolatokkal együtt egy kis luxust nyújt a hosszabb túrákhoz.

Az iker hangtompító egy újabb stíluslehetőség, amely friss, új megjelenést biztosít a megszokott hangzás mellett.

 • LED Bullet kijelzők
 • Térdvédők
 • Komfort ülés
 • Fűtött markolatok
 • Iker Hangtompító
 

 

Triumph Speed 400 accessory Silencer
Triumph Speed 400 accessory knee pad

CSOMAGOK

A Speed 400-specifikus csomagok teljes választéka készült el, hogy a szórakozáshoz egy kis praktikumot is adjon. Tökéletes kerékpár ingázáshoz, túraképességgel, a Speed 400 felszerelése, hogy megbirkózzon a rakományával, nem is lehetne egyszerűbb. Válasszon a masszív csomagtartók vagy merev és félmerev top boxok közül, amelyek mindegyike saját, testre szabott rögzítési rendszerrel rendelkezik, vagy azok számára, akik inkább a könnyű utazást részesítik előnyben, egy egyszerű csomagtartó, nejlon tartály vagy gurulós táska lehet a tökéletes választás. 

 • Robusztus csomagtartók
 • Merev és félmerev felső dobozok
 • Csomagtartó állvány
 • Nylon tartály táska
 • Nylon tekercs táska
 

 

Triumph Speed 400 riding shot

VÉDELEM

A Speed 400-at és Önt az időjárás viszontagságaitól védve tartjuk. Kapható egy külön szerelőkészlettel ellátott paraván, amely a hosszabb túrákon a szélterhelés csökkentésére szolgál, és így csökkenti a motoros fáradtságát. Könnyen illeszkedik, és tökéletes stílusú, ez egy kötelező kiegészítő a távlovasok számára.

Hogy a Speed 400-at ne érje veszély a durvább utakon, az alumínium olajteknővédő, a hűtővédő és a fényszóró rács, amely a könnyű felszerelhetőség érdekében saját kerettel rendelkezik, kiváló védelmet nyújt a kődarabok és a törmelék ellen. A minden időjárási körülmények között közlekedő motorosok számára ajánlott a sárvédő-készlet, amely első és hátsó sárvédő-hosszabbítókból és egy hátsó védőburkolatból áll. Ezek együttesen gyönyörűen védik a vízpermet ellen, és meghosszabbítják a hátsó lengéscsillapító élettartamát szélsőséges körülmények között.

Felső és alsó motorrudak is kiegészíthető - ezek kiváló védelmet nyújtanak az esések és a kiömlött folyadékok ellen, ami a városi motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő. 

 • Szélvédő
 • Hűtővédő
 • Fényszóró rács és lünetta
 • Alumínium olajteknő védőburkolat
 • Mud Splash Készlet
 • Felső és alsó motorrudak
 

 

Triumph Speed 400 accessory flyscreen
Triumph Speed 400 accessory radiator guard

 

Minden tartozék

 

FÉLMEREV FELSŐ DOBOZ: A Triumph 30-35 literes, félmerev felső doboza 5 kg hasznos teherbírású, és könnyedén elfér benne egy teljes arcot takaró sisak. A Triumph Semi Rigid Top Box megerősített alappal, két cipzárral (amely a teljes 35 literes kapacitásig bővíthető) és gyorskioldó rögzítő mechanizmussal rendelkezik, így tökéletes társ az ingázáshoz és a túrázáshoz.  Megjegyzés: a top box felszereléséhez csomagtartó szükséges.

ROLL BAG: A Triumph márkás Roll Bag teljesen vízálló, megerősített aljjal, roll-top tömítéssel és hegesztett varratokkal rendelkezik, így biztosítva, hogy tartalma szárazon maradjon.  A gurulós táska kétfunkciós kompressziós hevederrel, fogantyúkkal és lenyűgöző 30 literes űrtartalommal és 3 kg hasznos teherbírással rendelkezik.

MASSZÍV CSOMAGTARTÓ RÖGZÍTŐ: A Triumph 20 literes, balra szerelt, masszív, egyszemélyes, modern anyagokból készült, modern, masszív stílusú csomagtartó. Tartalmaz egy kulcsra zárható rögzítő rendszert az extra biztonság érdekében. Fekete acél szerelősín tartozék. 5kg hasznos teher.

NYLON TANK ZSÁK: Triumph márkájú, modern, szíjjal rögzíthető tankzsák. A 8,5 literes űrtartalom mellett egy legfeljebb 153x82 mm-es, érintőképernyős mobiltelefon is elfér benne. 3 kg hasznos teher.

SILENCER: A rozsdamentes acélból készült, Scrambler stílusú, Triumph márkajelzéssel ellátott kettős hangtompító, amelyhez egy csere hővédő pajzs is tartozik.

KORMÁNYRÚD-TÜKRÖK: Fekete eloxált, öntött és megmunkált alumíniumból készült kormányrúd-tükör pár. Kontrasztos vágású, megmunkált részletekkel és lézerrel maratott Triumph szimbólummal ellátott márkajelzéssel rendelkeznek.

STEPPELT ÜLÉS: A stílusos steppelt ülés extra eleganciát kölcsönöz a méretre szabott varrásoknak és mintás részleteknek köszönhetően.  Az ülés hátsó részén található hímzett Triumph-logó és a kontrasztos vinyl mind hozzájárul a feltűnő dizájnhoz, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy még inkább testre szabják motorjukat.

KÉPERNYŐ FELSZERELÉSI KÉSZLET: A szélvédő felszereléséhez szerelőkészlet szükséges.

BEVONATOS KÉPERNYŐ: A polikarbonát szélvédő fröccsöntött és kemény bevonatú a tartósság és az optikai tisztaság érdekében, valamint fokozott szélvédelmet biztosít.  A képernyőhöz speciális rögzítőkészletre van szükség (modelltől függően).

ELÜLSŐ LEMEZ SZERELŐKÉSZLET: Szerelőkészlet szükséges az első rendszámtábla felszereléséhez, ha a kiegészítő képernyő fel van szerelve. (csak IN piacon)

HŰTŐVÉDŐ: Fekete festett acélrács a hűtőrács fokozott védelme érdekében.  Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a motor stílusához, de mégis további védelmet nyújtson az út elemeitől.

POGGYÁSZTÁRLÓ: A modern stílusú, alumíniumból készült csomagtartó és a kapaszkodók lehetőséget nyújtanak a legfontosabb dolgok szállítására, és további kényelmet biztosítanak a motorosnak. Maximális hasznos teher 5 kg.

FELSŐ MOTORRUDAK: A Triumph csőből készült felső motorrúd elegáns, fekete, textúrázott kivitelben kapható.  További védelmet nyújtanak esés esetén, valamint kiegészítik a kerékpár stílusát.  Önmagában vagy az alsó rudakkal együtt is felszerelhetők.

ALSÓ MOTORRUDAK: A Triumph alsó motorrudak csővázas lágyacélból készülnek, és elegáns, fekete, textúrázott kivitelben kaphatók.  Ezek további védelmet nyújtanak esés esetén, és kiegészítik az általános stílusjegyeket.  Önmagában vagy a felső rudakkal együtt is felszerelhetők.

KOPTATÓLEMEZ: Az alumíniumból készült koptatólemez további védelmet nyújt a motorolaj-gyűjtőcsatorna számára. A csiszolt ezüstös kivitelben, az alsó rész lézervágott oldalakkal préselt. Az összes kiegészítő rögzítőelemmel és hardverrel együtt szállítjuk.

TÉRDPÁRNÁK: Tartós, öntapadós gumiból készült térdvédő, amely további védelmet nyújt a tank oldalának a karcolásoktól és a horzsolásoktól, növelve a motoros kényelmét és tapadását. Scrambler ihlette stílusban, dombornyomott Triumph logó részletekkel és texturált fekete kivitelben.

TARTÁLYPÁRNA: Öntapadós, tartós gumiból készült tankbetét, amely megvédi a tankot a cipzár kopásától és a kopástól. Triumph márkajelzéssel rendelkezik, és kiegészíti az üzemanyagtartály vonalait.

NYOMKÖVETŐ SZERELŐKÉSZLET: A Thatcham által jóváhagyott 24/7 nyomkövető eszköz, amely ha jogosulatlan mozgás vagy manipuláció miatt működésbe lép, egy külső GPS adó-vevőn keresztül riaszt, így Ön mindig tudja, hogy hol van a kerékpárja. A teljes funkcionalitáshoz éves előfizetés szükséges.

FÉNYSZÓRÓ RÁCS ÉS KERET: A tartós, öntött fényszórórács stílusos Triumph-dizájnnal és fekete textúrázott felülettel rendelkezik, és a szélvédő készlettel együtt is felszerelhető. Megfelel a fényszóró-előírásoknak.

LED IRÁNYJELZŐK, ELÖL: A zongorafekete színű, öntött alumínium keretbe épített testben 6 nagy teljesítményű LED található, amelyek a jelzést jól láthatóvá teszik a kompakt, 40 mm átmérőjű testben.  Párban kapható.

LED IRÁNYJELZŐK, HÁTSÓ: A zongorafekete színű, öntött alumínium keretbe épített testben 6 nagy teljesítményű LED található, amelyek a jelzést jól láthatóvá teszik a kompakt, 40 mm átmérőjű testben.  Párban kapható.

SPEED 400

A páratlan vérvonalba született Speed 400 a Triumph egyedülálló Modern Classic roadster dizájnját hordozza a DNS-ében.

Elérhető: 2024. Jan

Triumph Speed 400