Skip to main content

SCRAMBLER 1200 TARTOZÉKOK

TEGYE A MAGÁÉVÁ

Triumph Scrambler 1200 XE Accessorised bike

 

 

Több mint 60 eredeti Triumph tartozékot terveztünk és gyártottunk ugyanolyan szigorú szabványok szerint, mint a motorkerékpárjainkat, hogy a legtöbbet hozhassa ki Scrambleréből.

A kalandozáshoz szükséges felszerelésektől a legújabb kerékpáros kommunikációs technológiákig minden motorosnak kínálunk valamit.

 

KIEGÉSZÍTŐ ALACSONY ÜLÉS

A kiegészítő alacsony ülés 25 mm-rel csökkenti az ülésmagasságot, ami lehetővé teszi, hogy a motoros könnyebben érje el a talajt, így nagyobb magabiztossággal szálljon fel és le a kerékpárról, valamint alacsony sebességű manőverek vagy stop-start motorozás közben. Ugyanolyan stílusos bordázott részletekkel, mint a standard ülés, fekete vagy barna kivitelben.

 

 

Triumph Scrambler 1200 Low seat
Triumph Scrambler 1200 Semi Rigid Tail Bag
Scrambler 1200 X with high screen

 

 

FOKOZOTT TÚRAKÉPESSÉG

A Scrambler tökéletes választás a kalandozáshoz, túraképessége pedig tovább fokozható a robusztus csomagtartók választékával. Ezt a kollekciót az olasz Givi motoros csomagmárkával együttműködve fejlesztették ki, és a Scrambler 1200-ra szabott bal oldali csomagtartó, tankzsák és hátsó táska közül választhatunk, amelyek együttesen akár 72 literes szállítókapacitást is kínálnak. Hátsó fogantyútartó is rendelkezésre áll, amely erős és biztonságos rögzítési pontot biztosít további csomagok számára, mint például a teljesen vízálló gurulós táska, amely khaki zöld színben kapható, és további 30 literes szállítási kapacitást biztosít.

A Scrambler 1200 hosszú távú kényelmét és képességeit tovább fokozza, hogy a tartozékként kapható egy magas képernyő is, amely lehetővé teszi, hogy minden méretű motoros élvezze a fokozott szélvédelem előnyeit, és csökkentse a motoros fáradtságát a hosszabb túrákon.

 • Robusztus Givi csomagtartórendszer: 
  - 25L csomagtartó 
  - 12L tartály táska 
  - 35L hátsó táska 
  - 30L Roll Bag 
 • Kiegészítő magas szélvédő

 

OFF-ROAD ATTITŰD

A Scrambler 1200 elég strapabíró a legnagyobb kihívást jelentő terepjáró kalandokhoz, amely most válogatott stílus- és védelmi tartozékot is kaphat. A házon belül tervezett és a Triumph kétéves korlátlan kilométer-korlátozás nélküli garanciáját viselő alkatrészek a Scrambler 1200 hihetetlen terepjáró képességeit emelik a következő szintre. 
A magas szintű első sárvédő igazi off-road attitűdöt kölcsönöz, valamint jobb sárvédelmet biztosít, és szálcsiszolt alumínium kivitelben kapható, vagy akár a motorkerékpár színéhez igazítható. Az alumínium hűtőmaszk tökéletesen kiegészíti a sárvédőt, míg a fényszóró rács hasonló védelmet nyújt a véletlen kőfelverődés ellen.

A párnázott kormánymerevítő egy szép, örökség ihlette érintést ad, és az álló helyzetben való terepezéshez a kovácsolt, CNC megmunkált alumíniumból készült, nagy tapadású lábtartó készlet stílusosabbá, irányíthatóbbá és magabiztosabbá teszi a motorozást.

A rozsdamentes acél motorrudak kemény off-road esztétikát kölcsönöznek, miközben megvédik a motort egy esés esetén, és egy ügyes áthelyező készlet segít a hátsó indexeket távol tartani a sérüléstől.

És amikor a helyzet kissé elpuhul, az oldalsó állványalap meghosszabbítása szélesebb lábnyomot kínál a jobb alátámasztás érdekében.  

A kézikönyvben jóváhagyott Michelin Anakee Wild® gumiabroncsok szintén kaphatók a Michelin™ jóváhagyott kiskereskedőinél - ez a prémium kétcélú gumiabroncs a többszörös Dakar verseny győztes Michelin™ gumiabroncsok által inspirált innovatív futófelületi blokk kialakítással rendelkezik, amely kiemelkedő tapadást és irányíthatóságot biztosít a legnehezebb körülmények között is.

 • Magas szintű első sárvédő 
 • Alumínium radiátorvédő 
 • Fényszóró rács 
 • Kormánymerevítő 
 • Kézvédő alumínium merevítővel (alapfelszereltség az XE-n) 
 • Nagy fogású lábtartó készlet 
 • Rozsdamentes acél motorrudak 
 • Hátsó irányjelző áthelyező készlet 
 • Oldalsó állványalap meghosszabbítás

 

 

Triumph Scrambler 1200 XE High mudguard
Triumph Scrambler 1200 Radiator guard

 

KORSZERŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Mint minden Triumph modern klasszikus, a Scrambler 1200 is a legmodernebb technológiával rendelkezik, amelyet érzékenyen építettek be. A TFT-vel felszerelt műszerek az alapfelszereltséghez tartozó, a motorosra összpontosító technológiák hosszú listáját kiegészítve kompatibilisek a Bluetooth motoros csatlakoztathatóság új generációjával. A Google-alapú turn-by-turn navigáció, a zene és a telefon használata a tartozékként beszerelhető Triumph Connectivity Bluetooth modul segítségével lehetséges.

A Sena 50S Bluetooth-fejhallgatóval világszínvonalú kommunikáció is elérhető a motorosok és a segédmotorosok között, valamint a telefonos kommunikáció is.  Választható fejhallgató nyelvvel, hangutasításokkal, többcsatornás nyílt hálóval, csoportos hálóval és Bluetooth-intercommal rendelkezik, így nem is lehetne egyszerűbb kapcsolatban maradni a motoros csoporttal vagy a nélkülözhetetlen telefonhívásokat lebonyolítani. A rendszert a Triumph motorkerékpárral való zökkenőmentes integrációra optimalizálták, lehetővé téve a biztonságos és kényelmes vezérlést a hangerő beállításával, a hangsávok átugrásával és a hívások fogadásával a Scrambler 1200 kapcsolószerkezetén keresztül. A kristálytiszta hangzást a Harman Kardon audioszakértők biztosítják.

 • Bluetooth-modul csatlakoztathatóság 
 • Triumph Sena 50S Bluetooth-fejhallgató

 

LOPÁS ELLENI VÉDELEM

A biztonsági tartozékok széles választéka szerepel a kínálatban, hogy Scramblerét biztonságban tudhassa a nem kívánt figyelemtől.

A megbízható otthoni biztonság érdekében a lánc és a zárkészlettel együtt használt földi horgony biztosítja a védelem első lépcsőfokát, és azok számára, akik a Scramblerüket kint tárolják vagy utaznak, strapabíró, minden időjárási körülménynek megfelelő fedelek állnak rendelkezésre. A riasztóval ellátott tárcsás zárak és az U-lakatok egy másik robusztus biztonsági lehetőséget kínálnak, amikor úton vagy útfélen van.

A Triumph Protect+ riasztó a Thatcham 2:1 kategóriában jóváhagyott, alvó üzemmóddal, valamint független dőlés- és ütésérzékelőkkel rendelkezik. A két Triumph márkájú kulcstartóval együtt szállított, a kereskedők számára egyszerű beszerelésre tervezett, átható szirénával ellátott készülék kétségkívül a legjobb hangjelzéssel ellátott lopásgátló a Scrambler 1200-ashoz. 

A legrosszabb esetben a Track+ Tracker GPS segítségével meghatározhatja Scramblere tartózkodási helyét, így mindig képes lesz megtalálni motorját. A rendszer még értesítést is küld a telefonjára, ha valaki elmozdul vagy babrál a büszkeségével és gyönyörűségével.

 • Földi horgonyzat 
 • Lánc és zárkészlet 
 • Minden időjárásálló burkolatok 
 • Riasztóval ellátott tárcsazárak / U zár 
 • Triumph Protect+ riasztó  
 • Triumph Track+ Tracker nyomkövető

 

 

SCRAMBLER 1200

Két nagyszerű, nagy képességű modell; egy még nehezebb döntés. Melyik Scrambler 1200-at választja?

Triumph Scrambler 1200 X in Carnival Red RHS