Skip to main content
Triumph 2021 Scrambler 1200)

SCRAMBLER 1200 TARTOZÉKOK

tedd a tiéddé

 

Több mint 70 eredeti Triumph tartozékot terveztek és gyártottak ugyanolyan szigorú szabványok szerint, mint modern klasszikusaink, hogy a legtöbbet hozhassa ki Scrambleréből.

A poggyászoktól kezdve a stíluson és a biztonságon át az összes kalandhoz szükséges felszerelésig, beleértve a legújabb integrált kommunikációs technológiát is, minden Scrambler motoros számára van valami. 

ITT VAN NÉHÁNY KEDVENCÜNK

 

A LEGKEMÉNYEBB UTAKRA

Ha a Scrambler terepjáró képességeit teljes mértékben ki szeretné aknázni, és a legkeményebb utakat is meg akarja támadni, akkor néhány fantasztikus kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek megvédik Önt és a motorját is.

A kézvédők (az XE-n OE felszereléssel) védelmet nyújtanak a lelógó ágak és lombok ellen a szűk és technikás utakon, valamint távol tartják a szelet a kezedtől nagyobb sebességnél. Egy egyszerű kiegészítő, amely védi a kezeket és a kezelőszerveket, miközben valódi off-road stílust kölcsönöz. 

A magasan elhelyezett első sárvédő egy másik nagyszerű módosítás, amely azonnali off-road attitűdöt kölcsönöz. 2 mm-es alumíniumból készült, csiszolt és eloxált felülettel a tartósság érdekében.

A rozsdamentes acélból készült rudak védelmet nyújtanak a generátor és a tengelykapcsoló burkolatának, így a durva és sziklás terepen is nyugalmat biztosítanak, valamint védelmet nyújtanak az alacsony sebességű úthibák ellen. Elektropolírozott felületükkel és Triumph márkájú gumicsatlakozásukkal remekül néznek ki.

A térdvédő sokkal több, mint egy stíluselem, amely a Scrambler 50-es évekbeli örökségét idézi. A térdvédők kiváló védelmet nyújtanak az üzemanyagtartály számára a koszos terepjárókon, és a motorosnak fokozott tapintású kapcsolatot biztosítanak a motorral a még jobb irányíthatóság érdekében, így a térdvédők egy újabb kiváló, kettős célú tartozékot jelentenek.

  • Kézvédők
  • Magas szintű első sárvédő
  • Rozsdamentes acél komódrudak
  • Térdvédők
 

 

 

 

MÉRFÖLDNYI KÉNYELEM

A nagy kalandok gyakran nagy kilométereket jelentenek - és sok órát, amit a főutakon és autópályákon kell megtenni. Ezek a kiegészítők még több túraképességet biztosítanak a Scrambler számára.

Az átlátszó túraburkolat csökkenti a szélfúvást, csökkenti a decibeleket, és tehermentesíti a nyakát és a vállát, így tökéletes a hosszú autópálya-szakaszokra.
A meleg kezek elengedhetetlenül fontosak az egész éves motorozás élvezetéhez. Gyönyörű, karcsú kialakítású, a bal oldali markolatba integrált kettős hőmérséklet-szabályozóval rendelkeznek, és a TFT műszereken megjelenítik a kiválasztott markolatbeállítást. 

A kovácsolt és gyártott fogantyúkkal ellátott fogantyútartó egyszerre nyújt biztonságos fogást utasának és nagyon praktikus rakománytartó tartozék. A több rögzítési pontnak köszönhetően tökéletesen alkalmas további csomagok szállítására, és visszafogott stílusával a Scrambler vonalvezetését tisztán és romlatlanul tartja. 

A hosszabb rugóút mindig azt jelenti, hogy a kalandmotorok egy kicsit magasabbak, mint az aszfaltra koncentráló társaik. Az alacsonyabb nyeregmagasságot kedvelők számára az eredeti Triumph alacsony ülés fekete vagy barna színben kapható, amely 25 mm-rel csökkenti az ülésmagasságot.

  • Tiszta túra képernyő
  • Fűtött markolatok
  • Fogantyútartó állvány
  • Alacsony ülés
 

 

TECHNOLÓGIA

A Scrambler már most is tele van érzékenyen beépített technológiával, de a Triumph eredeti tartozékválasztékában még több lehetőség áll rendelkezésre, hogy teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. Mindegyiket úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Scramblerrel.

A My Triumph csatlakoztathatósági modul Bluetooth-kapcsolatot biztosít a Scramblerhez. A navigációt, a telefonhívásokat, az értesítéseket és a zenét a bal oldali kapcsolókocka vezérli, így a modern motorkerékpár-kommunikáció legújabb vívmányait is hozzáadva ehhez az időtlen, modern klasszikushoz. A GoPro csatlakoztathatóság egy újabb elemet ad hozzá, és egy motorkerékpár-gyártó számára világújdonságnak számít. 

A gumiabroncsok megfelelő nyomásának biztosítása létfontosságú biztonsági ellenőrzés, de nem mindig kényelmes. A Triumph abroncsnyomás-ellenőrző rendszere (TPMS) méri az első és hátsó gumiabroncsok nyomását, és az eredményeket a Scrambler TFT-kijelzőjén jeleníti meg. Ez az intelligens rendszer automatikusan figyelmezteti Önt, ha a gumiabroncsok nyomása az utazás során bármikor az optimális szint alá csökken.

  • A Triumph csatlakoztathatósági modulom
  • TPMS abroncsnyomás-ellenőrző rendszer

 

 

A Scrambler 1200: a kategória vezető képességei csak a kiindulópontot jelentik