Skip to main content

WHAT3WORDS

 

 

Bemutatkozik a what3words a My Triumph alkalmazásban. A világ minden 3 négyzetmétere egyedi címet kapott, amely 3 szóból áll. Így 3 szót beírva az alkalmazásba bármilyen pontos úti célt vagy útpontot beállíthatsz, függetlenül attól, hogy merre tartasz!

 

 

MI AZ A WHAT3WORDS?

A What3words pontos és hihetetlenül egyszerű módot kínál a helyről való beszélgetésre. A világot egy 3 méteres négyzetrácsra osztottuk, és mindegyikhez egy egyedi 3 szavas címet rendeltünk. Ez azt jelenti, hogy bárhol megtalálható 3 egyszerű szóval.

 

HOGYAN HASZNÁLHATOK 3 SZAVAS CÍMET?

Az alkalmazásban egy célállomás megadásakor a hagyományos címhez hasonlóan mostantól beírhat egy 3 szavas címet (például: ropes.before.dive), hogy a turn by turn navigációt erre a 3 méteres négyzetre állítsa be.

 

 

Bajban vagy?

A What3words-t a segélyszolgálatok használják a nehezen körülírható helyeken balesetet szenvedett személyek felkutatására. A My Triumph alkalmazásban a what3words ikon megnyomásával megjelenik az aktuális tartózkodási helyének 3 szavas címe. Ha bajban vagy, a 3 szavas címzéssel könnyen megmondhatja, hogy hol van.

Triumph What3words South africa

Miért fontos a what3words?

A Triumph az első olyan kerékpárgyártó a világon, amely a what3words-t használja; a Triumph connected bike kínálatának erős értékesítési pontja,

Triumph What3words Croatia

hogyan találhatok egy 3 szavas címet?

Egy adott hely 3 szavas címét úgy találhatja meg, ha megnyomja az alkalmazásban a what3words ikont, és az ikont a megfelelő négyzetre húzza (tipp: kapcsolja át a műholdas nézetet, hogy pontosan lássa, melyik 3 méteres négyzet a helyes). Ez egy egyszerű módja annak is, hogy útvonalpontokat adjon hozzá az útvonalához.

Egy másik lehetőség, hogy a 3 szavas címeket az ingyenes what3words alkalmazás vagy a térképes oldal segítségével találja meg. A vállalkozások és magánszemélyek is egyre gyakrabban osztják meg 3 szavas címüket, hogy könnyebben megtalálják őket (miért ne tenné ugyanezt a márkakereskedése esetében is?).

 

 

 

Mi az a what3words?

A What3words egy globális címzési rendszer, amely a világot egy 3m x 3m-es négyzetrácsra osztotta, és mindegyikhez egyedi what3words címet rendelt - amely három szótári szóból áll. 

 

 

Miért integrálta a Triumph Motorcycles a what3words helymeghatározó technológiát a My Triumph alkalmazásba?

A what3words integrálása a Bluetooth-kompatibilis My Triumph Mobile App alkalmazásba azt jelenti, hogy a Triumph motorosok az alkalmazás what3words funkcióját használva könnyebben navigálhatnak a világban, és találkozhatnak barátaikkal cím nélküli helyeken, például festői út menti kilátópontokon vagy találkozóhelyeken.

A Triumph felismerte a what3words-ben rejlő lehetőségeket, és azzal, hogy elhozzuk ügyfeleinknek, megszüntetjük a navigációval kapcsolatos bonyolultságot, és simább és biztonságosabb vezetési élményt nyújtunk.

 

Mi a baj a már meglévő utcai címekkel?

Még a világ legjobb címekkel rendelkező városaiban is meglepően megbízhatatlanok és használhatatlanok az utcai címek, amikor navigálni próbálsz. Az utcanevek gyakran duplikálódnak; Londonban például 14 Church Roads van. A helységnevek is zavaróan hasonlóak lehetnek, és könnyen összetéveszthetők, amikor beírja őket egy navigációs rendszerbe.

Aztán ott van a pontosság problémája; az utcai címek egy jelet helyeznek el egy épület közepén, de nem tudnak segíteni egy adott bejárat vagy parkolóhely megtalálásában. Ez azt jelenti, hogy még ha meg is van az épület száma, címe és irányítószáma, akkor is ott marad, hogy megpróbálja kitalálni, hogy pontosan hol is kell lennie.

És végül, az utcai címek nem fednek le sok olyan helyet, ahová a motorosok szívesen mennek. A strandok, parkok és kilátópontok mindegyike rendelkezik utakkal és parkolókkal, de nincs cím, amelyet a navigációhoz használhatna. Az ügyfelek általában beírják a legközelebbi épület címét, majd megpróbálják maguk kitalálni, ami nem éppen zökkenőmentes és kellemes élmény.

 

 

Mik a what3words előnyei?

A Triumph a what3words-szel való együttműködés mellett döntött, hogy pontos, könnyen használható navigációt biztosítson motorosaink számára. A what3words címeket könnyebb megjegyezni, mint egy postai címet, és pontosabban megoszthatóak, mint bármely más helymeghatározó rendszer, ami ideális navigációs megoldássá teszi kalandvágyó motorosaink számára.

Akár egy festői út menti kilátóhelyre, akár egy találkozóhelyre, akár nehezen megtalálható ösvények felfedezésére indulnak, a Triumph motorosok könnyen megtalálják az utat, bárhol a világon. 

A what3words használata a biztonság szempontjából is óriási előnyökkel jár. Az Egyesült Királyságban már több mint 80 segélyszolgálat fogadja el a what3words szolgáltatást, így ha egy motoros egy távoli helyen szenved balesetet, a My Triumph alkalmazáson keresztül megtalálhatja a what3words címét. Ezután megoszthatja a konkrét tartózkodási helyét a részt vevő segélyszolgálatokkal, segítve ezzel a reagálási idő javítását.

 

Mely Triumph modelleken használhatom a what3words technológiát?

A legújabb TFT műszercsomaggal rendelkező, bluetooth-kompatibilis motorok a My Triumph alkalmazáson keresztül használhatják a what3words funkciót.

A what3words használatához TFT-kijelzővel és vagy gyárilag telepített bluetooth-szal, vagy a kereskedő által utólagosan beszerelt bluetooth-szal kell rendelkeznie.

 

Honnan kapom a what3words címeket?

A what3words címeket a what3words alkalmazásból vagy a webről fedezheti fel, ha a térképen bárhol megnyomja a megfelelő címet. Csakúgy, mint egy hagyományos címet, mindig kérjen what3words címet, és mindig adjon what3words címet. A világ minden táján használják őket útikönyvekben, mint például a Lonely Planet, éttermi listákban, e-mail aláírásokban és meghívókban.