Skip to main content

MERÉSZ SZÍNEKKEL BŐVÜL 2025-RE A TRIUMPH

Triumph MY25 Colour update Modern Classics
Motorkerékpárok Triumph Motorcycles 11th jún. 2024

A Triumph Motorcycles 13 új, élénk színt kínál a 2025-ös modellpalettáján, köztük a Roulette Green, a Kingfisher Blue és a Cosmic Yellow színeket, hogy kielégítse a vásárlók növekvő igényét a feltűnő, modern színösszeállítások iránt.

A karakteres Tiger 850 Sport 2025-re két merész új színben jelenik meg: egy élénk Roulette Green & Jet Black kivitelben és egy feltűnő Korosi Red & Graphite kivitelben.

A Tiger 850 Sport Rulett zöld tankot és üléspanelt kap fekete 850 grafikával és hozzá illő első sárvédővel, amelyet Jet Black csőr, tank végpanel és hűtőmaszk egészít ki. A Korosi Red & Graphite kivitel Korosi Red színű tankot és ülőlapot tartalmaz fehér 850-es grafikával, valamint grafit első sárvédőt, csőrt, tankvég panelt és hűtőmaszkot. Mindkét modell matt, metálszürke színű markolattartóval van ellátva.

A szórakoztató és agilis Tiger Sport 660 új színt is visz a kínálatba: a Baja Orange színű cockpit, a tank és a motorházfedél Phantom Black első sárvédővel, hűtőmaszkkal és hátsó panelekkel egészül ki.

SZÍNES KALANDOK

 

 

A Scrambler 900 egyedi attitúdjét és robosztus megjelenését fokozva a Scrambler 900 mostantól feltűnő Kingfisher Blue színű tankkal is kapható, kontrasztos, dupla fekete átlós csíkokkal, valamint Jet Black színű első sárvédővel, oldalsó panelekkel és hátsó sárvédővel.

A klasszikus Bonneville Speedmaster mostantól élénk Snowdonia White és Cranberry Red kéttónusú tankkal, zafírfekete sárvédőkkel, fényszórócsészével és oldalsó panelekkel kerül forgalomba.

Az ikonikus Bonneville T100 hasonló kétszínű, a Triumph híres, kézzel festett csíkozásával ellátott tankot alkalmazva, az új, stílusos Aluminium Silver & Baja Orange tankkal, Jet Black sárvédőkkel, fényszórótállal és oldalpanelekkel kapható. A legendás Bonneville T120 Crystal White & Cranberry Red tankkal kápráztat el, amelyet Jet Black sárvédők, fényszórótál és oldalsó panelek egészítenek ki.

Eredeti, egyedi gyökereihez hűen a Bonneville Bobber továbbra is a trendben marad modern matt felületével, Matt Graphite és Matt Baja Orange tartályával, valamint Jet Black sárvédőkkel és oldalpanelekkel.

A modern, egyedi stílusáról ismert Speed Twin 900 divatos a Matt Phantom Black & Matt Crystal White kéttónusú tankjával, valamint a hozzáillő Matt Phantom Black sárvédőkkel és oldalpanelekkel.

STÍLUSOS MODERN KLASSZIKUSOK

 

 

A Speed Triple 1200 RS merész Cosmic Yellow színű tankot visel, nagyméretű fekete RS grafikával, amelyet Cosmic Yellow fényszóróvégződések, oldalsó panelek, hátsó karosszéria, üléshuzat és hasvédő egészítenek ki. A megjelenést egy természetes szénszálas sárvédő teszi teljessé.

A Street Triple 765 R két új színösszeállítással érkezik: a stílusos Matt Baja Orange és a feltűnő Pure White. Az első prémium festési opció matt Baja Orange színű tankfedéllel, valamint hozzá illő fényszóróvégződéssel és oldalsó panellel, matt fekete színű első sárvédővel és hűtő oldalsó panellel rendelkezik. A Pure White szín Baja Orange díszítéssel rendelkezik a Pure White tartályfedélen és karosszériáján, valamint tartalmaz egy Pure White első sárvédőt és fényszórót, amelyet Storm Grey hűtőoldali panel egészít ki.

A Street Triple 765 RS egy lopakodó Phantom Black színösszeállítással egészíti ki a kínálatot, sárga díszítéssel a Phantom Black tankfedélen és paneleken, valamint a Phantom Black első sárvédővel, fényszóróvégződéssel, hasvédővel és üléshuzattal.

SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ ROADSTEREK

 

 

Fedezze fel a cikk címkéit