Skip to main content

TRIUMPH MOTORKERÉKPÁROK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÖRÖKSÉGE

Triumph Breitling
Márka Triumph motorkerékpárok 14th máj. 2024

A Triumph Motorcycles gazdag múltra tekint vissza a neves márkákkal és intézményekkel való együttműködésben, amelynek eredményeképpen olyan egyedi és innovatív termékek születnek, amelyek a motorkerékpárok világát gazdagítják. Ezek a partnerségek, bár különbözőek, közös céljuk a határok feszegetése és a kivételes kézműves munka. 

Triumph Breitling

Breitling

Egy figyelemre méltó együttműködés történt a svájci Breitling óragyártóval 2022-ben, amelynek eredménye egy motorkerékpár és két óra volt: egy különleges, sorszámozott kiadású óra és egy másik, amely az alapkínálatuk részét képezi, a Top Time. Mind a Triumph, mind a Breitling a precíziós kézművességükről és az innovatív formatervezésükről ismert, így ez a partnerség természetesnek tűnik. 

 

 

Triumph a legacy of collaborations DGR

KIFINOMULT ÚRIEMBEREK MOTOROZÁSA

A Distinguished Gentleman's ride több ezer klasszikus és vintage stílusú motorkerékpár-rajongót egyesít a világ minden tájáról, hogy adományokat gyűjtsenek és felhívják a figyelmet a férfiak egészségére.

A Triumph 2014-ben lett a hivatalos motorkerékpár-partner, és elkötelezte magát a figyelemfelkeltés, a részvétel növelése és az adománygyűjtés növelése mellett, hogy támogassa ezt a jó ügyet.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Barbour

Barbour

2015-ben ikonikus partnerség alakult ki a brit Barbour márkával, hogy praktikus, mégis stílusos motoros dzsekiket hozzanak létre férfiak és nők számára egyaránt. Az együttműködés egy egyedi építésű motorkerékpár, a Barbour International Triumph 1 Street Tracker megalkotását is eredményezte.

Triumph a legacy of collaborations Paul Smith

Paul Smith

A Triumph és a brit tervező, Paul Smith együttműködése 2006-ban a Paul Smith Triumph Bonneville T100 megjelenését jelentette. Az együttműködés eredetileg hat egyedi koncepció motorkerékpárból állt, amelyeket a Paul Smith üzletekben való bemutatásra készítettek, majd a divat és a motorkerékpár-dizájn fúzióját bemutató, limitált példányszámú motorkerékpárok értékesítéséhez vezetett.

Triumph a legacy of collaborations Alpinestar

Alpine Stars X GORE-TEX

Folytatva a motorosok védelme iránti elkötelezettségét, a Triumph a világ vezető motoros ruházatgyártójával, az Alpine Stars-szal és a GORE-TEX időjárásvédelmi ruházati szakértővel együttműködve gyártja a motorosok ruházatát. Ezek a partnerségek biztosítják, hogy a Triumph motorosok minden időjárási körülmények között a lehető legnagyobb védelmet élvezhessék.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Moto 2

MOTO2™

A Triumph mérnöki csapatai és motorjai 2019 óta a Moto2™ bajnokságban is jelentős hatást gyakoroltak, kizárólagos motorszállítóként átalakítva az osztályt. A Moto2™ támogatásának kifejezésére a Triumph a Moto2™ és a Triumph Racing hivatalos logójával ellátott lifestyle ruházati termékeket kínál.

 

 

Triumph  a legacy of collaborations Akrapovic

Akrapovič

A világhírű prémium kipufogórendszerek gyártójával, az Akrapovičcsal való együttműködés eredményeként a Triumph motorosok számára a legmodernebb kipufogórendszereket fejlesztették ki. A szakma legjobbjaival álltunk össze, hogy győztes kipufogórendszereket alkossunk a Kaland és Motocross termékcsaládjainkhoz.

Triumph a legacy of collaborations Triumph Lubricants

FUCHS Silkolene kenőanyagok

A Triumph a FUCHS Silkolene céggel együttműködve létrehozta a Triumph Performance Lubricants néven ismert, észter alapú olajok és karbantartási termékek új termékcsaládját, amely '24 tavaszán kerül forgalomba. 

Triumph a legacy of collaborations DFace and Bonzai

D*Face x Dave Bonzai

A Triumph együttműködései túlmutatnak a motorkerékpárokon és kiegészítőkön, hiszen a művészet és a szórakoztatás területére is eljutnak. A Triumph összefogott olyan elismert művészekkel, mint D*Face és Dave Bonzai, hogy egyedi motorkerékpárokat és egyedi falfestményeket készítsenek, kiemelve a művészet és a motorkerékpárok összefonódását.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Gibson

Triumph and Gibson

A Triumph és a Gibson közötti együttműködés eredménye a két márka leglegendásabb modelljének egyedi kiadása lett: az 1959-es Gibson Les Paul Standard "Szent Grál" gitár és a szintén ikonikus eredeti brit szupermotor, az 1959-es Triumph Bonneville T120. Az együttműködés a két márka számára az 1959-es év közös történelmi jelentőségéből inspirálódott, amely a zene és a motorkerékpár-kultúra közötti kapcsolatot ünnepelte. 

 

 

Wingback pen

A Rocket 20 éve

A Rocket 3, a végső izomroadster egy igazán egyedi és különleges gyűjtődarabbal - a limitált kiadású "20 Years of Rocket" Wingback tollal - ünnepli 20. évfordulóját. Az Angliában kézzel készített és gravírozott, prémium minőségű rozsdamentes acélból készült minden egyes Wingback toll az időtlen művészet és tartósság bizonyítéka.  

 

 

Bonneville T120 Ace-Cafe

Ace Café

A café racer kultúra és a legendás londoni Ace Café tiszteletére a Triumph olyan limitált kiadású modelleket vezetett be, mint a Thruxton Ace és a Bonneville T120 Ace. Ezek a motorkerékpárok a café racerek első generációja és a Triumph történelme előtt tisztelegnek.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Elvis

Elvis Presley

A legendás Elvis Presley is kapcsolatban állt a Triumph motorkerékpárokkal. 1965-ben Elvis Triumph motorkerékpárokat vásárolt legközelebbi barátai, a Memphis Maffia számára. 2023-ban a Triumph és az Elvis Presley Enterprises megrendelt egy egyedi Bonneville T120 motorkerékpárt, hogy pénzt gyűjtsön az Elvis Presley Charitable Foundation számára.

 

A Triumph együttműködései az innováció, a kézművesség és a határok feszegetése iránti elkötelezettségéről tanúskodnak. A Triumph minden egyes partnerségével tovább formálja a motorkerékpár-ipart, és olyan termékeket hoz létre, amelyek a kaland és az egyéniség szellemét testesítik meg.

 

 

Fedezze fel a cikk címkéit