Skip to main content

 EGYEDI EGYÜTTMŰKÖDÉS 

1959-es LEGENDÁK

TRIUMPH GIBSON

Triumph Motorcycles and Gibson Custom collaboration


A TRIUMPH MOTORCYCLES & GIBSON EGYEDI GITÁRT ÉS MOTORKERÉKPÁRT ALKOT AZ ELŐKELŐ ÚRIEMBEREK SZÁMÁRA

   

 

 

A szépség, a precizitás és a teljesítmény iránti közös szenvedélyre építve, valamint az ikonikus 1959-es Les Paul Standard és az ugyancsak ikonikus 1959-es Bonneville T120 közös történelmi jelentőségéből inspirálódva, ennek az egyedülálló együttműködésnek az eredménye egy lenyűgöző, egyedi kiadás a legendás modellek mai generációjából.

Az 1959 Legends egyedi kiadású Les Paul Standard Reissue és a Bonneville T120 a férfiak mentális egészségéért, a prosztatarák elleni küzdelemért és az adománygyűjtésért tett globális jótékonysági erőfeszítései támogatására készült, és a Triumph gyári műhelyében tervezett és alkalmazott, kézzel részletezett, gyönyörű egyedi megoldások sokaságát tartalmazza. Ezek együttesen a 2022-es  adománygyűjtési turné fődíjaként lesznek felajánlva. 

Ez az egyedülálló nyeremény egy 1959-es Legends Editions egyedi eredetiség igazolással érkezik, amelyet Nick Bloor, a Triumph vezérigazgatója és Cesar Gueikian, a Gibson Brands márkaigazgatója írt alá.

 

Gibson custom guitar, featuring the “Triumph Gibson 1959 Legends” partnership logo)

TRIUMPH BONNEVILLE T120 

'1959-ES LEGENDÁK EGYEDI KIADÁS'

Ennek a valódi motorkerékpár-legendának legújabb generációja, a Bonneville T120 az időtlen karaktert és stílust ötvözi a modern képességekkel és teljesítménnyel.

 
Triumph Motorcycles and Gibson Custom collaboration

GIBSON LES PAUL STANDARD REISSUE

'1959-ES LEGENDÁK EGYEDI KIADÁS'

Az 1959-es Les Paul Standard Reissue egy igazi gitárikon, a Gibson tökéletes klasszikusa, és egy tökéletes klón, amely minden részletében hiteles, az ikonikus sunburst fényezéstől alapár az egyes részek megjelenésén és tapintásán át a hihetetlen, védjegyszerű hangzásig.

Triumph Motorcycles and Gibson collaboration

 

 

1959 LEGENDS EGYÜTTMŰKÖDÉS

TOVÁBBI ADOMÁNYGYŰJTŐ DÍJAK

 

 

Az "1959 Legends" együttműködésre adott lelkes visszajelzéseket követően a Triumph és a Gibson ismét együttműködik, és három további adománygyűjtő nyereményt adnak át: Epiphone "Inspired by Gibson" gitárokat lehet nyerni, amelyek mindegyikét egy-egy híres zenész írt alá, és mindegyikhez egy-egy legendás Triumph-versenyző által inspirált, egyedi festésű gitártok jár. A "Saints of Speed" egyedi gitártokokat a híres gitárművész, James Willis fogja festeni.

“Saints of Speed” custom guitar cases drawing

 

 

Gibson és Triumph 1959 Legends inspiráció

Az 1959-es év közös történelmi visszhangját ünnepelve az egyedi együttműködési projekt a két márka történetének két ikonikus terméke előtt tiszteleg: az 1959-es Gibson Les Paul Standard és az 1959-es Triumph Bonneville T120, amelyeket mindketten világuk szentélyének tartanak, és mindkettőt ma is gyártják és árulják.

Az 1959-es Les Paul Standard egy igazi gitárikon és egy felbecsülhetetlen értékű zenei legenda, a Gibson tökéletes klasszikusa. A Custom Shop 1959 Les Paul Standard Reissue pedig több mint egy tisztelgés, egy hiteles és pontos klón. Ehhez párosul a klasszikus motorkerékpár ikon, a legendás 1959-es Bonneville T120, amely úttörő teljesítményt nyújtott, és ezzel az eredeti brit szupermotorkerékpár lett. Míg a mai megfelelője, a kategóriaelső Bonneville T120 egyesíti ezt az időtlen karaktert és stílust a modern képességekkel és teljesítménnyel.

A Gibson és a Triumph a közös 1959-es történelem, valamint a zene és a motorkerékpár-kultúra közötti tartós kapcsolat által inspirálva - a rock and roll születésétől kezdve a tizenéves café racerekig és azon túl - egy egyedi kiadás létrehozását tűzte ki célul, hogy kiemelje és támogassa a The Distinguished Gentleman's Ride hihetetlenül fontos adománygyűjtési céljait és szenvedélyét.

  

 

BONNEVILLE T120

A legendás Bonneville eredeti sziluettje és stílusa, prémium minőségű, modern kivitelben. Fokozott képesség. Kompromisszumok nélküli karakter.

Alapár 5 075 000,00 Ft

2021 Bonneville T120