Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

Triumph DGR tank logo

 

 

MI AZ A DGR?

A Distinguished Gentleman's Ride tematikus kirándulásokat szervez szerte a világon, hogy felhívják a figyelmet a férfiak jótékonysági ügyeire és pénzt gyűjtsenek rájuk. Az alapító Mark Hawwa 2012-ben találta meg az ihletet a "dressing dapper" témához, amikor meglátott egy fotót a Mad Men című tévésorozatból ismert Don Draperről, amint öltönyben ül egy klasszikus kerékpáron. A Triumph úgy döntött, hogy a Distinguished Gentleman's Ride megragadja mindazt, amit a motorozásban ünnepelni kell, és már évek óta támogatja az eseményt, amely során a DGR globális eseménnyé nőtte ki magát.


BONNEVILLE T120 FEKETE - DGR LIMITÁLT SZÉRIA

A partnerség 10 hihetetlen évét ünnepeljük egy exkluzív Bonneville T120 Black DGR Editionnel, amely világszerte 250 darabra van limitálva.

Ár 5 185 000,00 Ft

Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

DGR ADOMÁNYGYŰJTÉS

A The Distinguished Gentleman's Ride által gyűjtött összegeket a prosztatarák és a férfiak mentális egészségével kapcsolatos kezdeményezésekbe fektetik be szerte a világon. Tekintse meg a projekteket részletesebben a DGR weboldalán.

 The Distinguished Gentleman's Ride

DGR RUHÁZATI KOLLEKCIÓ

Ez a speciálisan összeállított kollekció a Distinguished Gentleman's Ride logóját tartalmazza a "Sir Remington Silversteed" grafikával, így tökéletes kiegészítője bármely DGR lovas ruhatárának.

Triumph and The Distinguished Gentlemans Ride clothing collection