Skip to main content

Distinguished Gentleman’s Ride partnerség


The DGR and Triumph

 

 

A Distinguished Gentleman's ride több ezer klasszikus és vintage stílusú motorkerékpár-rajongót egyesít a világ minden tájáról, hogy adományokat gyűjtsenek és felhívják a figyelmet a férfiak egészségére.

Az ausztráliai Sydneyben 2012-ben alapított DGR-t Mark Hawwa hozta létre, mint egy csodálatos új módot arra, hogy összehozza a motorkerékpár-rajongókat, akik egy közös jó ügyre összpontosítanak.

 

 

Ma a DGR az egész világot behálózza, és több mint 800 városban több mint 90 000 motoros vonul utcára. A DGR több mint 37 millió USD-t gyűjtött össze a prosztatarák kutatására és a férfiak mentális egészségére.

A Triumph 2014-ben lett a hivatalos motorkerékpár-partner, és elkötelezte magát a figyelemfelkeltés, a részvétel növelése és az adománygyűjtés növelése mellett, hogy támogassa ezt a jó ügyet.

The Distinguished Gentlemans Ride

 

 

A pénzügyi támogatástól és forrásoktól kezdve, amelyek segítettek a DGR ismertségét világszerte növelni, egészen az adománygyűjtők motiválásáig, akiket motorkerékpárokkal jutalmaznak, a Triumphnál mindenki büszke arra, hogy kivette a részét ennek a hihetetlen közösségnek a növekedésében.

A 10 éves fantasztikus együttműködés során számos egyedi motorkerékpárt is készítettünk ennek a csodálatos eseménynek a népszerűsítésére, köztük egy egyedi Triumph Thruxton RS DGR Editiont és egy egyedi "1959 Legends" Triumph Bonneville T120-ast, egy hozzá illő Gibson Les Paul Standard gitárral, valamint a Dapper Bonnie-t, egy egyedi, egyedi Bonneville T100-ast.

 

 

  A TRIUMPH ÉS A DGR PARTNERSÉG RÖVID TÖRTÉNETE

2014. szeptember 28-án 58 megyében, 257 városban került megrendezésre az első Triumph által támogatott DGR, amelyen 20 000 elegánsan öltözött klasszikus és vintage motoros vett részt, és összesen 1,5 millió dollárt gyűjtöttek össze. 2015-ben 79 ország, 410 város, 37 000 motoros és 2,3 millió dollár adománygyűjtés, 2016-ban pedig 90 ország, 57 000 motoros és 3,6 millió dollár, és ezek a számok egyre csak nőttek és nőttek - egészen a DGR 2019-es rekordévéig, amikor 116 00 motoros 6 millió dollárt gyűjtött össze a világ 104 országában.

A 2020-as Covid-19 világjárvány kihívást jelentett a The Distinguished Gentleman's Ride és a motorosok számára egyaránt. Az ilyen nehéz idők és a dinamika ellenére a DGR keményen dolgozott egy új formátum kifejlesztésén, amely lehetővé tette a motorosok számára, hogy biztonságosan megmutassák támogatásukat és szenvedélyüket a Ride Solo Together eseményen. Ez lehetővé tette a globális DGR közösség számára, hogy minden idők legglobálisabb eseményét valósítsa meg, 171 ország és 2531 helyszín közös szólóversenyével, amelyek a közösségi médián keresztül kapcsolódtak össze.

Mivel a kihívások 2021-ben is fennálltak, a Distinguished Gentleman's ride ismét átalakította a formátumát, hogy tükrözze a korlátozások különböző szintjeit világszerte, ahol az egyes területeken érvényben lévő korlátozásoktól függően a DGR rajongói egy normál csoportos, csak útvonalra korlátozódó vagy egyéni túrát élvezhetnek.

A továbbfejlesztett megközelítés eredményeként az előző évhez képest jelentősen nőtt a résztvevők és az összegyűjtött pénzeszközök száma: 65 300 versenyző, azaz közel 10 000-rel több, mint 2020-ban, és 4,1 millió dollárral, azaz 1,4 millió dollárral több pénz gyűlt össze, mint 2020-ban. 2021-ben az esemény szeptemberről májusra költözött, és minden jel reményt és bizakodást ad arra, hogy 2022-ben egy csodálatos lovaglás lesz, amelyet minden érintett elkötelezett amellett, hogy minden idők legsikeresebb évét hozza el.