Skip to main content
Triumph Rocket 3 GT Storm

Okok a motorozásra

 

A legendás Rocket 3 2004-es bemutatása óta külön kategóriába tartozik, izmos tartása és félelmetes jelenléte a világ legnagyobb sorozatgyártású motorkerékpár-motorjával párosul. Az új, feketére festett dizájnnak, a nagyobb teljesítménynek és a 2458 köbcentiméteres tripla motor még nagyobb nyomatékának köszönhetően a Rocket 3 Storm új, rekordot jelentő szintre emeli a teljesítményt.

A két évtizedes fejlesztés során továbbfejlesztett és tökéletesített Rocket 3 Storm minden egyes elemét úgy csiszoltuk, hogy a legjobb legyen. Nagyobb teljesítmény, jobb kezelhetőség és még jobb megjelenés. De legfőképpen maximális vezetési élmény.

A Rocket 3 Storm a legjobb alkatrészekre és a motorosra összpontosító technológiára épülő, teljesen felszerelt specifikációval, amely minden egyes menetből a legjobbat hozza ki, valamint a személyre szabott tökéletesség érdekében a valódi tartozékok széles választékával a Rocket 3 Storm a tökéletes izomroadster.

 

Triumph Rocket 3 GT Storm Engine

Motor

A világ legnagyobb hengerűrtartalmú, 2458 köbcentiméteres sorozatgyártású motorkerékpár-motorja, rekordot jelentő 225 NM nyomatékkal. Hatalmas számok. Kattintson ide, hogy megismerje, a Rocket 3 Storm sokkal több, mint puszta számok.

TÖBB FELFEDEZÉSE
Triumph Rocket 3 GT Storm Chassis

Alváz

Hatalmas teljesítmény és nyomaték hasznosítása rendkívüli mérnöki munkával. Tudjon meg többet a Rocket 3 Storm hihetetlen agilitását biztosító, csúcstechnológiás alumínium vázról.

TÖBB FELFEDEZÉSE
Triumph Rocket 3 GT Storm Technology

Technológia

A kifinomult és továbbfejlesztett Rocket 3 Storm nagyvonalúan fel van szerelve a legújabb, a vezetőre összpontosító technológiával, hogy jobb vezetést biztosítson. Az irányítás, a biztonság és a kényelem növelése, anélkül, hogy az élvezetet veszélyeztetné.

TÖBB FELFEDEZÉSE
Triumph Rocket 3 GT Storm style

Tervezés & stílus

Izmos elegancia hozzáadott attitűddel, a hangulatos, feketére festett kivitelnek, a kifinomult fényezésnek és a makulátlan kivitelnek köszönhetően.

TÖBB FELFEDEZÉSE

Rocket 3 Storm

Rocket 3 R Storm Sapphire Black Granite

ÚJ ROCKET 3 STORM R

Ár Hamarosan

Rocket 3 GT Storm Sapphire Black Carnival Red

ÚJ ROCKET 3 STORM GT

Ár Hamarosan

Rocket 3 R in Korosi Red CGI

ROCKET 3 R

Alapár 10 225 000,00 Ft

Triumph Rocket 3 GT CGI

ROCKET 3 GT

Alapár 10 525 000,00 Ft