Skip to main content

TEGYE A MAGÁÉVÁ

Rocket 3 Storm tartozékok

Triumph Rocket 3 Storm accessories sunset

 

 

Több mint 50 eredeti tartozék elérhető, akár egyedi üléspozíciót szeretne kialakítani; akár még több, a vezetést javító technológiát szeretne hozzáadni; akár csomagokkal szeretné felszerelni egy epikus kalandhoz; akár személyre szabni a számos stíluslehetőség valamelyikével, vagy egyszerűen csak a lopás ellen szeretne küzdeni néhány csúcsminőségű biztonsági eszközzel, a Triumph kínálatában mindenhez elérhető megfelelő eredeti tartozék. 

Ugyanolyan szigorú szabványok szerint készültek, és ugyanazzal a kétéves korlátlan kilométer-használati garanciával rendelkeznek, minden egyes alkatrészt úgy terveztünk, hogy tökéletesen kiegészítse a Rocket 3 Stormot.

 

 

 

TELJESÍTMÉNY

 

A Shift Assist lehetővé teszi a kuplung nélküli felfelé kapcsolást nyitott fojtószelepnél, és a kuplung nélküli visszaváltást zárt fojtószelepnél is. Ezek a zökkenőmentes váltások rendkívül sima vezetést és csökkentett erőkifejtést eredményeznek.

A gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer növeli a biztonságot és a kényelmet. Az alacsony nyomásra figyelmeztető jelzés figyelmeztet a biztonság érdekében menet közben, míg a TFT-képernyőn egyszerűen leolvasható az aktuális abroncsnyomás, ami időt és fáradtságot takarít meg a nyomásmérővel végzett kézi ellenőrzésekkel szemben.

 

 

Triumph Rocket 3 Storm accessories lights)

 

INFOTAINMENT

 

Az integrált telefon- és zenei működés a Bluetooth csatlakoztathatósági modulon keresztül lehetővé teszi a biztonságos telefonálást menet közben a kapcsolókon és a TFT-kijelzőn keresztül. Az okostelefon és a Sena headset kompatibilitás révén a beállítás egyszerű és intuitív. 

A MyTriumph alkalmazáson keresztül turn-by-turn navigáció is elérhető. Egyszerűen használható, több útvonaltervezővel és látnivalóval kiegészítve tökéletes kiegészítő a nagyszabású országúti túrákhoz.

  • TRIUMPH VÁLTÁS ASSZISZTENS
  • ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER
  • INTEGRÁLT TELEFON- ÉS ZENEI KAPCSOLAT
  • TURN-BY-TURN NAVIGÁCIÓ
 
Triumph Rocket 3 GT accessories

 

STÍLUS OPCIÓK

 

Személyre szabhatja Rocket 3 készülékét a különböző stíluslehetőségekkel. A Rocket 3 célja, hogy önkifejező legyen motorozás közben és álló helyzetben egyaránt.  A 7 LED-es gördülő LED-es kijelzők és az alumínium test a modern technológiát elegáns és visszafogott dizájnnal kombinálja. A precíziós CNC megmunkálással készült kormányvégtükrök még feltűnőbb megjelenést biztosítanak. Válasszon a fényszóró ihlette kerek változat vagy a roadster ihlette sport változat közül.  Mindkettő aprólékos, kontrasztos szabású részleteket kínál a Triumph márkajelzéssel együtt.

 

 

Triumph Rocket 3 storm mirrors and indicators

 

POGGYÁSZ LEHETŐSÉGEK

 

A Rocket fegyverzetét még sokoldalúbbá és túraképesebbé téve a csomagtartó opciók közé tartozik a Triumph innovatív és szabadalmaztatott, öntött alumíniumból készült, visszahúzható és zárható csomagtartó-rögzítő rendszere.

Tágas, 25 literes sporttáskákkal és 9 literes gyorskioldású hátsó csomaggal is használható. A 12 literes mágneses tartálytáska még nagyobb tárolókapacitást biztosít. Az utastér kényelmének fokozása érdekében egy csipetnyi praktikussággal kiegészítve, az utas háttámla tartója is elérhető.

 

 

 

TESTRE SZABOTT ERGONÓMIA 

A rugalmas és cserélhető R és GT beállításokkal mindkét világból a legjobbat élvezheti. Könnyen konfigurálható online a vásárláskor, válasszon a különböző lábvezérlők, a vezető és az utasülés, valamint a háttámla közül, hogy a Rocket ergonómiáját az Ön igényeihez igazítsa.

Triumph Rocket 3 GT accessories rider

 

A több mint 50 eredeti Triumph tartozékból álló, a könnyen kezelhető konfigurátorral kiegészíthető választékkal a tökéletes Rocket már csak néhány kattintásnyira van.

 

Rocket 3 Storm

Rocket 3 R Storm Sapphire Black Granite

ÚJ ROCKET 3 STORM R

Ár Hamarosan

Rocket 3 GT Storm Sapphire Black Carnival Red

ÚJ ROCKET 3 STORM GT

Ár Hamarosan

Rocket 3 R in Korosi Red CGI

ROCKET 3 R

Alapár 10 225 000,00 Ft

Triumph Rocket 3 GT CGI

ROCKET 3 GT

Alapár 10 525 000,00 Ft