Skip to main content

SCRAMBLER 400 X TARTOZÉKOK

ALAKÍTSA A SAJÁT IGÉNYEIHEZ

Triumph Scrambler 400 X riding off road

 

 

Fantasztikusan jól felszerelt, a Scrambler 400 X egy osztályelső specifikációval és felszereltségi listával rendelkezik, És hogy az öné legyen, több mint 25 eredeti tartozék közül választhat, és szerelhet fel. Ugyanazok a mérnökök tervezték, akik a Scrambler 400 X-et is megalkották, ugyanazzal a kétéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával, így biztos lehet benne, hogy minden egyes alkatrész tökéletesen illeszkedni fog.

 

 

Triumph Scrambler 400 X with accessories

 

 

STÍLUS ÉS KÉNYELEM

 

Egészítse ki Scrambler 400 X modelljét a közvetlen cserélhető irányjelzőkkel. A szaténfekete testek és a megmunkált alumínium keretek egy csipetnyi előkelőséget kölcsönöznek a finom új megjelenésnek. 
A tankbetét stílust és védelmet nyújt a jellegzetes formájú tanknak, míg a motoros és az utastárs kényelmét a nehéz terepen való hosszú túrákhoz egy valódi tartozék komfortüléssel javíthatja, amely szintén friss megjelenést kölcsönöz, még több prémium stílust kölcsönözve a Scrambler 400 X-nek.

A plug and play fűtött markolatok egyszerűen csatlakoztathatók a meglévő vezetékekre, így egész évben garantáltan meleg kezeket biztosítanak. 

 • LED Bullet kijelzők
 • Tartálybetét
 • Komfort ülés
 • Fűtött markolatok
 

 

Scrambler 400 X accessory quilted Comfort Seat
Triumph led bullet indicators

 

POGGYÁSZ

 

A Scrambler 400 X-specifikus csomagok teljes választékát úgy terveztük, hogy minden elképzelhető útra alkalmas legyen, a napi városi ingázástól a legambiciózusabb kalandokig.

A Scrambler 400 X masszív stílusához tökéletesen illeszkedő, strapabíró csomagtartók, illetve merev és félmerev top boxok - mindegyik saját, egyedi rögzítési rendszerrel - választékával minden lényeges dolog könnyedén elfér. Inkább könnyedén szeretne utazni? Akkor egy egyszerű csomagtartó, nejlon tároló vagy gurulós táska tökéletes választás lehet.

 • Robusztus csomagtartók
 • Merev és félmerev felső dobozok
 • Poggyászállvány
 • Nylon tároló táska
 • Nylon roll táska
 

 

Scrambler 400 X accessory mounted rugged pannier

 

VÉDELEM

 

A terepmotorozás veszélyeitől már így is nagyvonalúan védett, a valódi kiegészítők széles választéka pedig még több lehetőséget kínál, hogy a Scrambler 400 X a legnehezebb kalandokra is készen álljon.

Az erős, továbbfejlesztett alumínium koptatólemez megvédi a szikláktól, miközben még több terepjáró attitűdöt kölcsönöz. A Scrambler 400 X egy feltűnő, magasan elhelyezett sárvédővel kiegészítve klasszikus rally megjelenést kölcsönöz a terepjáró képességeknek.

Az elülső és hátsó sárvédő hosszabbítókból és egy hátsó védőburkolatból álló sárfogó készlet nagyszerű választás azok számára, akik rendszeresen járnak terepre. Ezek együttesen gyönyörűen védik a vízpermet ellen, és meghosszabbítják a hátsó lengéscsillapító élettartamát szélsőséges körülmények között.

Felső és alsó motorrudak is elérhetőek - ezek kiváló védelmet nyújtanak a leesések és a kiömlött folyadékok ellen, ami elengedhetetlen kiegészítő a városi és vidéki motorozáshoz egyaránt.

A hosszabb túrák során a szélterhelés csökkentésére és a motoros fáradtságának csökkentésére szolgáló, külön szerelőkészlettel ellátott szélvédő is kapható. Könnyen illeszkedik, és a megfelelő stílusú, ez egy kötelező kiegészítő a távmotorosok számára.

 • Alumínium olajteknő védőburkolat
 • Sárvédő készlet
 • Felső és alsó motorrudak
 • Szélvédő
 

 

Scrambler 400 X accessory front mud guard
Scrambler 400 X accessory fly screen

 

Minden tartozék

FÉLMEREV FELSŐ DOBOZ: A Triumph 30-35 literes, félmerev felső doboza 5 kg hasznos teherbírású, és könnyedén elfér benne egy teljes arcot takaró sisak. A Triumph Semi Rigid Top Box megerősített alappal, két cipzárral (amely a teljes 35 literes kapacitásig bővíthető) és gyorskioldó rögzítő mechanizmussal rendelkezik, így tökéletes társ az ingázáshoz és a túrázáshoz.  Megjegyzés: a top box felszereléséhez csomagtartó szükséges.

ROLL BAG: A Triumph márkás Roll Bag teljesen vízálló, megerősített aljjal, roll-top tömítéssel és hegesztett varratokkal rendelkezik, így biztosítva, hogy tartalma szárazon maradjon.  A gurulós táska kétfunkciós kompressziós hevederrel, fogantyúkkal és lenyűgöző 30 literes űrtartalommal és 3 kg hasznos teherbírással rendelkezik.

MASSZÍV CSOMAGTARTÓ RÖGZÍTŐ: A Triumph 20 literes, balra szerelt, masszív, egyszemélyes, modern anyagokból készült, modern, masszív stílusú csomagtartó. Tartalmaz egy kulcsra zárható rögzítő rendszert az extra biztonság érdekében. Fekete acél szerelősín tartozék. 5kg hasznos teher.

NYLON TANK ZSÁK: Triumph márkájú, modern, szíjjal rögzíthető tankzsák. A 8,5 literes űrtartalom mellett egy legfeljebb 153x82 mm-es, érintőképernyős mobiltelefon is elfér benne. 3 kg hasznos teher.

SILENCER: A rozsdamentes acélból készült, Scrambler stílusú, Triumph márkajelzéssel ellátott kettős hangtompító, amelyhez egy csere hővédő pajzs is tartozik.

STEPPELT ÜLÉS VEZETŐNEK ÉS UTASNAK: Az egymáshoz illeszkedő, steppelt vezető- és utasülés extra eleganciát kölcsönöz az egyedi varrásnak és a mintás részleteknek köszönhetően.  A Triumph hímzett logója a utasülés hátsó részén, valamint a kontrasztos vinyl mind hozzájárul a feltűnő dizájnhoz, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy még inkább testre szabják motorjukat.

SÁRVÉDŐ HOSSZABBÍTÁS: A sárvédő hosszabbító további 80 mm-es védelmet nyújt a víz és az úttörmelék ellen.  A sárvédőt fröccsöntéssel alakították ki, hogy elegáns legyen, és egy diszkrét Triumph jelzéssel fekete texturált kivitelben érkezik.

BEVONATOS KÉPERNYŐ: A polikarbonát szélvédő fröccsöntött és kemény bevonatú a tartósság és az optikai tisztaság érdekében, valamint fokozott szélvédelmet biztosít.  A képernyőhöz speciális rögzítőkészletre van szükség (modelltől függően).

ELÜLSŐ LEMEZ SZERELŐKÉSZLET: Szerelőkészlet szükséges az első rendszámtábla felszereléséhez, ha a kiegészítő képernyő fel van szerelve. (csak IN piacon)

MAGAS SÁRVÉDŐ: A Scrambler Inspired magas szintű sárvédő fröccsöntött, és színben összehangolt kivitelű, hogy tökéletesen illeszkedjen a motorodhoz. Tartalmazza a fekete, texturált, rövid alsó sárvédőt. Alkalmas a sárvédőkiegészítővel együtt történő felszerelésre.

POGGYÁSZTÁRLÓ: A modern stílusú, alumíniumból készült csomagtartó és a kapaszkodók lehetőséget nyújtanak a legfontosabb dolgok szállítására, és további kényelmet biztosítanak a motorosnak. Maximális hasznos teher 5 kg.

FELSŐ MOTORRUDAK: A Triumph csőből készült felső motorrúd elegáns, fekete, textúrázott kivitelben kapható.  További védelmet nyújtanak esés esetén, valamint kiegészítik a kerékpár stílusát.  Önmagában vagy az alsó rudakkal együtt is felszerelhetők.

ALSÓ MOTORRUDAK: A Triumph alsó motorrudak csővázas lágyacélból készülnek, és elegáns, fekete, textúrázott kivitelben kaphatók.  Ezek további védelmet nyújtanak esés esetén, és kiegészítik az általános stílusjegyeket.  Önmagában vagy a felső rudakkal együtt is felszerelhetők.

KOPTATÓLEMEZ: Az alumíniumból készült koptatólemez további védelmet nyújt a motorolaj-gyűjtőcsatorna számára. A csiszolt ezüstös kivitelben, az alsó rész lézervágott oldalakkal préselt. Az összes kiegészítő rögzítőelemmel és hardverrel együtt szállítjuk.

TARTÁLYPÁRNA: Öntapadós, tartós gumiból készült tankbetét, amely megvédi a tankot a cipzár kopásától és a kopástól. Triumph márkajelzéssel rendelkezik, és kiegészíti az üzemanyagtartály vonalait.

NYOMKÖVETŐ SZERELŐKÉSZLET: A Thatcham által jóváhagyott 24/7 nyomkövető eszköz, amely ha jogosulatlan mozgás vagy manipuláció miatt működésbe lép, egy külső GPS adó-vevőn keresztül riaszt, így Ön mindig tudja, hogy hol van a kerékpárja. A teljes funkcionalitáshoz éves előfizetés szükséges.

LED IRÁNYJELZŐK, ELÖL: A zongorafekete színű, öntött alumínium keretbe épített testben 6 nagy teljesítményű LED található, amelyek a jelzést jól láthatóvá teszik a kompakt, 40 mm átmérőjű testben.  Párban kapható.

LED IRÁNYJELZŐK, HÁTSÓ: A zongorafekete színű, öntött alumínium keretbe épített testben 6 nagy teljesítményű LED található, amelyek a jelzést jól láthatóvá teszik a kompakt, 40 mm átmérőjű testben.  Párban kapható.

SCRAMBLER 400 X

A Scrambler 400 X minden útra készen áll.

Elérhető: 2024. Jan

Triumph Scrambler 400 X