Skip to main content
2021 Bonneville T120)

BONNEVILLE T120

EGY JÓ OK A MOTOROZÁSRA

 

 

Akár a szürke ingázást akarja napfényessé tenni, akár új utakat szeretne felfedezni, az időtlenül ikonikus Bonneville T120 nyomatékban gazdag teljesítményének és modern kezelhetőségének keveréke elviszi Önt olyan helyekre, amelyek túlmutatnak a célállomáson. A T120-as motorodat számtalan módon konfigurálhatod eredeti Triumph tartozékokkal, így a Bonneville-t a te elképzelésed szerint alakíthatod ki. 

Legendás dizájn DNS, osztályelső prémium kivitel és részletek, igazán modern képességekkel. A T120 Bonneville legújabb generációja a tiszta motorozás örömére lett kifejlesztve.

 

 

2021 Bonneville T120

1. TOVÁBBFEJLESZTETT 1200 KÖBCENTIMÉTERES, NAGY NYOMATÉKÚ BONNEVILLE-MOTOR

Az eddigi legjobban reagáló Bonneville T120 twin. A motor teljes tömegének csökkentése a 2021-es Bonneville-nek gyorsabb gázelvételt és sokkal élesebb tapintást biztosít.

Az erős, nyomatékban gazdag teljesítmény, amely alacsony fordulatszám-tartományban indul, és egyenletesen emelkedik fel a jelentős, 105 Nm-es csúcsértékre mindössze 3500 fordulat/percnél, és a 80 lóerős csúcsteljesítmény 6550 fordulat/percnél érkezik, a rugalmas T120 ugyanolyan otthonosan mozog a nyomatékot lustán szörfözve, vagy lelkesen robban a kanyarok között a kedvenc mellékutakon.

A T120-as motor legújabb evolúciója olyan élvonalbeli technikai funkciókat tartalmaz, mint például a ride-by-wire gázkar, amely tökéletes kapcsolatot biztosít a motoros jobb keze és a powertain között, így a hatfokozatú, sima, akadásmentes erőátvitel bármilyen fordulatszámon, bárhol is legyen a sima hatfokozatú sebességváltó. 

Az 1200 köbcentiméteres Bonneville-motor nem csak könnyebb és érzékenyebb, de a legújabb Euro5-ös károsanyag-kibocsátási előírásokon is túltesz - és mindazok elvárásain, akik meglovagolják.

 

2. JELENTŐSEN JAVÍTOTT KEZELÉS

A Triumph védjegye, a semleges, könnyen kezelhető és magával ragadó Bonneville vezetési élménye még jobb lett. Az átdolgozott motornak köszönhetően jelentős súlymegtakarítással és könnyebb kerekekkel együtt ez az eddigi legjobban kezelhető T120-asunk.
A könnyebb, klasszikus, 32 küllős alumínium keréktárcsák csökkentett tehetetlensége miatt a 2021-es Bonneville T120 fürgébbé válik a gyors irányváltások során, és érezhetően gyorsul a motor.
Az úttartásról a 120 mm-es rugóútú, 41 mm-es patronos első villa gondoskodik. Az iker hátsó felfüggesztés lehetővé teszi az előfeszítés beállítását, hogy megtalálja a tökéletes utazást a szóló, az anyósülés és a csomagok számára. Az első és a hátsó felfüggesztés gyönyörűen illeszkedik egymáshoz, és a Triumph jellegzetes menetdinamikáját az agilitás és a stabilitás, a kényelem és az irányíthatóság adja.
A Brembo kétdugattyús, úszó első féknyergek és a kettős 310 mm-es féktárcsák kiváló érzéket biztosítanak a magabiztos fékezéshez minden körülmények között, a legújabb generációs ABS által nyújtott biztonsággal. A Michelin Road Classic gumiabroncsok, amelyeket kifejezetten a T120-ashoz fejlesztettek ki, klasszikus futófelületi kialakítással és modern teljesítményszintekkel rendelkeznek, kiváló vezetési élményt és megnyugtató tapadást biztosítanak minden időjárási körülmények között.

3. MAGASABB SPECIFIKÁCIÓJÚ TECHNOLÓGIA

A T120 és T120 Black modellekbe számos további modern technológiát építettek be, köztük a könnyen kezelhető, egygombos tempomatot, amely növeli a kényelmet és csökkenti a motoros fáradtságát a hosszú utakon. 
A vezetési üzemmódok is továbbfejlesztésre kerültek: az Út és az Eső üzemmódok mostantól a motor leképezését és a kipörgésgátló beállításait úgy módosítják, hogy a gázpedálra adott reakció ideális legyen, bármilyenek is legyenek a vezetési körülmények. A menetstabilizálóhoz hasonlóan a menetmód gombot is szépen beépítették a bal oldali kapcsolókockába, így az könnyen kezelhető, és a Bonneville "sávjai" nem tűnnek zavarónak.
Az alapfelszereltséghez tartozó technológia a legújabb generációs blokkolásgátló fékrendszer és a kapcsolható kipörgésgátló rendszer a fokozott irányíthatóság és biztonság érdekében. A Bonneville letisztult, klasszikus stílusa mindig is a Triumph tervezői előtt állt, így ezek a legújabb technológiai segédberendezések kompaktak, érzékenyek és nem feltűnőek.

2021 Bonneville T120

4. GYAKORLATIASSÁG 

A magas szintű alapfelszereltség és a prémium felszereltség a Triumph leghíresebb modern klasszikusát a való világ praktikumával ruházza fel. 
A kényelmes, alacsony, 790 mm-es ülésnek és a nyugodt üléspozíciónak köszönhetően az egész napos túrák könnyedén teljesíthetőek, míg a napi ingázás több vigyorral és kevesebb nyűggel jár a nyomatéksegítő kuplungnak köszönhetően, amely a kuplungkar könnyed érzetét adja anélkül, hogy az érzés és a felfogás sérülne a megállásos városi túrákon. A nyugalom érdekében a fokozott biztonság érdekében a gyújtáskulcsba motorindításgátlót építettek be.

Az ülés alatt egy kényelmesen elhelyezett USB-töltőpont található, így akár lemerül a telefon akkumulátora, akár navigációs készüléket használ a következő nagy útja során, egyszerűen csatlakoztathatja a készüléket, hogy eljusson az úti céljához. 
További praktikus megoldások, mint például a karbantartást megkönnyítő középső állványkészlet, fűtött markolatok a hűvös utakhoz, valamint a kényelmet és biztonságot fokozó fogantyú az anyósülésen, mind tartozékként kaphatók, és a vásárláskor könnyen konfigurálhatók.

5. PRÉMIUM STÍLUS ÉS KIVITEL

A részletek iránti figyelem és a prémium kivitel iránti elkötelezettség a T120 és a T120 Black esetében is nyilvánvaló. 
Mindkét T120-as modellt korabeli alkatrészek egészítik ki, amelyek tökéletesen megtervezték a tökéletes modern klasszikushoz. A Bonneville márkajelzésű óralapok egyértelműen az analóg és digitális információk keverékét mutatják. A Bonneville egyik legfontosabb dizájnjegye, a 14,5 literes üzemanyagtartály mostantól 3 sávos krómozott klasszikus fém tankjelvényeket és hagyományos, kézzel festett buszbélést kap, ami egyedi és összetéveszthetetlenül Triumph prémium kivitelű. 

A T120 mély, csillogó fényezés és a krómozott részletek gyönyörű, szálcsiszolt alumínium motorházakkal párosulnak. A T120 Black ugyanolyan tartós, kiváló minőségű kivitelben, de sokkal több hozzáállással rendelkezik. A jellegzetes sötétbarna ülés, a feketére festett motor és kipufogó a fekete felnikhez és a fényszóró kerethez illeszkedik. Sötét és sejtelmes, a hangulatos és kifinomult színválaszték teljesen más jelenlétet kölcsönöz a Blacknek. 
A megmunkált és kifinomult részletek közé tartoznak a megmunkált hűtőbordák a hengerfejen és a kiváló minőségű, kéthéjú, szálcsiszolt kipufogó, amely elrejti az innovatív katalizátort a motor alatt, miközben megőrzi a gyönyörű, áramló vonalakat.