Skip to main content
2021 Bonneville T120)

116 EGYEDI BONNEVILLE TARTOZÉKOK

 

 

Bár mindannyian osztozunk a motorozás iránti közös szeretetben, nem mindig ugyanaz a stílus és a motorozás iránti ambíció. Az Eredeti Triumph tartozékok átfogó gyűjteménye minden tulajdonos számára kínál valamit, ami tovább fokozza a Bonneville élményét.

Akár csomagokat keres a kettesben tett kiránduláshoz, akár feljavított hátsó felfüggesztést a vasárnapi száguldáshoz, vagy egyszerűen csak szeretné biztonságban tudni a járművét egyedi motorvédővel vagy öltözőrúddal, van valami, ami a Bonneville-t a sajátjává teszi. 

116 eredeti tartozék közül választhat, köztük több mint 50 stílusjavító alkatrész közül, így valóban a saját ízlése szerint alakíthatja ki Bonneville-jét. 

 

ITT VAN NÉHÁNY KEDVENCÜNK 

 

A NAGY MENEKÜLÉS. A MENEKÜLÉS NEM IS LEHETNE KÖNNYEBB. VAGY STÍLUSOSABB.

A kényelem és a sokoldalúság minden Bonneville-be beépítésre került, így minden esélye megvan arra, hogy a túrák hosszabbak lesznek. Ha egy nagy útra készülsz, vagy egyszerűen csak egy hétvégi kiruccanásra készülsz, a kényelmet fokozó tartozékok széles választéka áll rendelkezésedre, hogy megfeleljen neked és a T120-asodnak. Erre a három kedvencre szűkítettük a kört.

A percek alatt felszerelhető, tiszta túravitrin segít levenni a terhelést és csökkenti a motoros fáradtságát az autópálya mérföldeken.
A legmodernebb viaszolt pamut csomagtartók és a hozzájuk illő tankzsák a hatvanas évek lenyűgöző stílusát ötvözi a modern praktikummal. Mindkét csomagtartó 13,8 literes kapacitásával és további 10 literrel a tankzsákban bőven van hely a nyaraláshoz szükséges dolgok számára. 

A kitaposott ösvényről a hegyekbe tart? Akkor a fűtött markolatok egy kis luxust hoznak az utazásodba. A Bonneville-hez készített egyedi felszerelés egyszerű, és a fűtött markolat állapota a műszerfalon látható. 

 • Tiszta túra képernyő
 • Viaszolt pamut poggyász
 • Fűtött markolatok
 

VÉDJE MEG BEFEKTETÉSÉT

A T120 vagy T120 Black védelmére és kiegészítésére tervezett alkatrészekkel a józan ész még sosem volt ilyen stílusos. 
Az alumínium olajteknő eloxált, hogy biztosítsa a kemény, tartós felületet, amely mindkét modellhez illeszkedő átlátszó és fekete színben is kapható. A T120-as motorod diszkrét, mégis célszerűnek tűnő módosítása, amely remek módja annak, hogy Bonneville motorodat megóvd a kődaraboktól. 

A komódrudak ötvözik a masszív védelmet a nosztalgiával. A T120 és a T120 Black hagyományos stílusához igazodóan tervezett praktikus tartozék stílusosabbá teszi, miközben védi a kuplung és a generátor burkolatát.
Azok számára, akik a motor védelmét egy kicsit visszafogottabban szeretik, kifejlesztettünk egy pár strapabíró, üveggel töltött nejlon motorburkolatot, amelyek a motor alsó részét védik.

További finom védelmet nyújtanak a CNC megmunkált villavédők. Ez az egyszerűen felszerelhető, marat alumínium távtartókkal és acetil csúszókkal ellátott kiegészítő védi a villa alsó részeit.

 • Alumínium olajteknő
 • Dresser rudak
 • Motorvédő készlet
 • CNC megmunkált villavédők

 

BIZTONSÁG. HOGY A BONNEVILLE MEGMARADJON, A BONNEVILLE...

Gyakran már egy egyszerű elrettentő eszköz is elegendő, de mi számos biztonsági megoldást kínálunk Önnek, hogy segítsük motorkerékpárja biztonságban tartását. 
Az Eredeti Triumph U-lakatot nem is lehetne egyszerűbb a városba vinni a szerelőkészlettel. A zár rendezetten a fojtószelepek és a forgattyúházak között helyezkedik el, amikor nincs használatban, és könnyen hozzáférhető, amikor szükség van rá. 

A Thatcham által jóváhagyott (2-1 kategóriájú) riasztó készletünk nyugalmat és átható szirénát biztosít. A Datatool biztonsági szakértőkkel közösen kifejlesztett rendszert úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a T120 kábelkötegével. 

A nagy teherbírású Triumph lánc és zár kombinációja a hozzá illő edzett acél földi horgonnyal ideális a garázsban vagy parkolóhelyen. A Triumph által kiválasztott és jóváhagyott, kiváló minőségű tartozékok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. 

 • U-Lock és szerelőkészlet
 • Riasztó készlet
 • Lánc és zár / földi horgony

 

A VÉGSŐ PRAKTIKUS KLASSZIKUS 

A T120 Bonneville sokoldalúsága és praktikussága kéz a kézben jár. Bármi is legyen a motorozás oka, a T120-asodat személyre szabhatjuk. 
A középső állványkészlet tökéletes kiegészítő a hátsó kerék tisztításához és a lánc karbantartásához. 
A Triumph top box fantasztikus kiegészítő az ingázók számára. A méretre szabott tartóval könnyen felszerelhető és eltávolítható, és 3 kg-os kapacitásával ez a strapabíró, vízálló top box ideális a különböző tárgyak biztonságos és száraz tárolására. 

A könnyebb rakomány és a fokozott kényelem és biztonság érdekében a kombinált kapaszkodó és csomagtartó remek választás. A T120-hoz tökéletesen illeszkedő, visszafogott stílusú, szinte észrevétlen marad - egészen addig, amíg szükséged nem lesz rá. 

 • Középső állvány készlet
 • Felső doboz
 • Kapaszkodó és fogasléc

 Az ön Bonneville-je, az ön módszerével.