Skip to main content
Triumph 2021 Speedmaster)

BONNEVILLE SPEEDMASTER

EGY JÓ OK A MOTOROZÁSRA

 

 

Gyönyörű, alkalmas és kényelmes - íme néhány a legfontosabb okok közül, amiért a Bonneville Speedmaster az első számú választás a laza brit klasszikus motorozáshoz.

Az ikonikus Bonneville DNS-ével és brit custom hozzáállásával, az előretolt lábtartókkal, a hátracsúsztatott kormányokkal és a kényelmes üléspozícióval a Speedmaster a jellegzetes cruiser vezetési pozíciót és az időtlen, kifinomult stílust ötvözi.  A 2021-re gyönyörűen továbbfejlesztett új generáció még nagyobb teljesítményt, kezelhetőséget, kényelmet és irányíthatóságot kínál.

 

1. IKONIKUS TRIUMPH DESIGN DNS

Az 1960-as évek gyönyörű Triumph cirkálóinak vérvonalából született Speedmaster magában foglalja az eredeti Bonneville ikonikus DNS-ét, laza cruiser attitűddel, valamint a Triumph modern klasszikusainak legújabb generációjára jellemző modern képességekkel és osztályelső prémium kivitelezéssel. 

A klasszikus brit custom stílus, a hátrafelé süllyesztett kormány, az elülső lábtartók és a 16"-os, 32 küllős drótkerekek révén a Speedmaster jellegzetes cruiser vezetési pozíciót biztosít, számos kifinomult dizájnelemmel. Az olyan részletek, mint a formás 12 literes üzemanyagtartály, a megmunkált motorbordák és a karbid stílusú kettős fojtószelepek kiemelik a Bonneville ikonikus jellegét, míg a Speedmaster jellegzetes vonásai közé tartozik a minimális karosszéria, a klasszikus hátsó "dobfék" ihlette kerékagy, az akkumulátor doboza örökségi stílusú rozsdamentes acél szíjjal és a krómozott dupla bőrkipufogó rendszer. A klasszikus nacelle fényszóró részletek és a "ketrec" stílusú lengőkar teszi teljessé az elegáns kemény farok megjelenést, a sokoldalú két- vagy együléses beállítás mellett, ahol lehetőséged van eltávolítani az anyósülést és a szériafelszereltségű kapaszkodót, hogy minimalistább bobber stílusú megjelenést biztosíts. 

 

2. TOVÁBBFEJLESZTETT IZGALMAS ÉS ÉRZÉKENY, NYOMATÉKBAN GAZDAG TELJESÍTMÉNY

A Bonneville Speedmasterben a Triumph kritikusok által elismert 1200 köbcentiméteres motorja található, amely mostantól jelentősen érzékenyebb és megfelel az Euro 5 szabványnak. A folyadékhűtéses, 8 szelepes, párhuzamos ikermotor minden fokozatban könnyed gyorsulást biztosít, sima, lineáris teljesítményével és karizmatikus, 270°-os gyújtásintervallumával. Hihetetlen nyomaték áll rendelkezésre már alacsony fordulatszámon is, a 106 Nm-es csúcsérték 4000-es fordulatszámnál jelentkezik, a 78 LE csúcsteljesítmény pedig mindössze 6100-as fordulatszámnál. A motor legfontosabb alkatrészeit könnyítették, hogy csökkentsék a tehetetlenséget, és lehetővé tegyék a motor gyorsabb reakcióját és élesebb érzetét, az Euro 5 jogszabályoknak megfelelő frissítés pedig alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és kiváló üzemanyag-fogyasztást eredményez.

 

 

 

Triumph 2021 Speedmaster


3. JELLEGZETES ÉS KARAKTERES BRIT TWIN SOUNDTRACK

A Bonneville Speedmaster összetéveszthetetlenül gazdag, mély és jellegzetes hangszínnel rendelkezik, amelybe bele fog szeretni. A Speedmaster innovatív, ikerhéj kialakítású, a katalizátor dobozt a motorkerékpár alá rejtő, tiszta, vékony, áramló kipufogógáz-profilja, a Speedmaster fényes krómozott kipufogórendszere kettős vágott hangtompítóval teszi teljessé az egyedi megjelenést, és az egyedülálló iker légtartály kialakítással kombinálva olyan hangot biztosít, amely csodálatosan körülöleli a motorost. 

 

4. Még kényelmesebb és jobb kezelhetőség

A Speedmaster a híres kényelmes, laza vezetési beállításokra épít a "komfort" vezetőüléssel, külön ágyéktámasszal és formázott, mély habszerkezettel, valamint a 11 mm vastagabb habbal ellátott "komfort" segédüléssel, ami még jobb utazást tesz lehetővé, akár rövid, akár hosszú távokat tesz meg.


A Speedmaster kezelhetőségét 2021-re tovább javították a nagyobb átmérőjű, 47 mm-es Showa patronvillával, amelyhez a nagy teljesítményű, előfeszítésre állítható, rejtett, összekötő-szerkezettel ellátott monoshock RSU, a Brembo kétdugattyús első féknyergek iker 310 mm-es tárcsákkal és a Nissin egydugattyús, úszó hátsó féknyergek csatlakoznak.

Az alacsony, 705 mm-es ülésmagassággal, a karcsú szélességgel és az alacsony túlnyúlással, a magas specifikációjú felfüggesztéssel, fékekkel, gumiabroncsokkal és a speciális vázzal együtt a Speedmaster úgy lett megtervezve, hogy olyan könnyű legyen vezetni, mint amilyen szépen néz ki.

 

 

 
Triumph 2021 Speedmaster


5. RIDER TECHNOLÓGIA A FOKOZOTT BIZTONSÁG ÉS ELLENŐRZÉS ÉRDEKÉBEN

A Speedmaster sokkal többet nyújt a klasszikus megjelenésnél, hiszen a motor vezethetőségét, biztonságát és irányíthatóságát számos, a legmodernebb technológiával integrált, a motor vezethetőségét, biztonságát és irányíthatóságát javító funkcióval rendelkezik, mint például az egygombos, könnyen kezelhető sebességtartó automatika, a Road és Rain menetmódok, amelyek egy gombnyomással módosítják a gázkarakterisztikát és a kipörgésgátló beállításait, valamint a ride-by-wire gázpedál.

A teljes LED-es 5 colos multifunkciós fényszóró a Triumph jellegzetes stílusú nappali menetfénnyel* (DRL) rendelkezik, jellegzetes fénymintázattal. A Speedmaster emellett LED-es hátsó lámpával, LED-es irányjelzőkkel és LED-es rendszámtábla világítással is rendelkezik, amelyek nagyszerű energiahatékonyságot és tartósságot biztosítanak.                           
*DRL funkció csak az adott piacokon érhető el.

A nagy, 10 000 mérföldes/16 000 km-es szervizintervallummal a Speedmaster képességeit a kapcsolható kipörgésgátló, az ABS, a nyomatéksegítő tengelykapcsoló és a kulcsba rejtett indításgátló még tovább fokozza. A tartozék opciók közé tartoznak a beépített fűtött markolatok a még nagyobb kényelem és nyugalom érdekében.

A funkciókkal teli egyetlen óra 2021-es előlappal, prémium Bonneville márkajelzéssel és számlappal rendelkezik, és ezen található a többfunkciós LCD-kijelző menüje, amely a könnyen elérhető ujjbeggyel elérhető vezérlőkkel érhető el. A legfontosabb funkciók: kilométeróra, fordulatszámmérő, sebességfokozat-jelző, üresjárat, üzemanyagszint, átlagos és aktuális MPG, óra, két útbeállítás, szervizkijelző, valamint a sebességtartó automatika és a kipörgésgátló beállításai.

6. Testreszabásra tervezve

A 79 eredeti tartozékkal a Bonneville Speedmaster úgy lett tervezve, hogy Ön személyre szabhassa. Vannak lehetőségek a hosszú távú képességek és a kényelem javítására, beleértve a csomagtartók, a túraképernyők és a fűtött markolatok választékát, valamint a stílus, az ülések és a részletek tartozékainak hatalmas választékát, amelyekkel megalkothatja saját egyedi remekművét. A választékban különféle kiegészítők is szerepelnek, amelyek segítenek a motorkerékpár védelmében és ápolásában, mint például a rudak, zárak és időjárásálló borítás.

Minden egyes tartozékot ugyanolyan magas színvonalon terveztek és teszteltek, mint magát a kerékpárt, így minden lépésnél biztos lehet benne, hogy kiváló minőséget kap. Kétéves, korlátlan kilométer-használati garanciát is kínálunk, hogy Ön csak arra koncentrálhasson, hogy élvezze az utazást.