Skip to main content

Bonneville Speedmaster

Kiegészítők

 

 

A Bonneville Speedmaster aprólékos odafigyeléssel tervezett, a részletekig kidolgozott modell a képzeletének vászna. A laza, ikonikus DNS-hez több mint 75 tartozék járul hozzá, amelyekkel még több stílust, kényelmet vagy praktikumot adhatsz hozzá, lehetővé téve, hogy a saját személyes érintéseddel egy igazán hiteles, eredeti Triumph-ot hozz létre.  Az eredeti Triumph tartozékok átfogó kollekcióját a motorral együtt tervezték és fejlesztették ki, és a Triumph márkakereskedője rendelheti meg és szerelheti be.  Legyen a tiéd.

 

 

Triumph 2021 Speedmaster

 

 

Praktikus és stílusos sokoldalúság

A stílus, az izgalom és a sokoldalúság együtt a Speedmaster gyönyörűen megmunkált csomagtartó lehetőségeket kínál, amelyek további praktikusságot biztosítanak. A bal és jobb oldali vagy csak az egyik oldalra szerelhető csomagtartókkal a hely az Ön igényeihez igazítható. A tartós csomagtartók valódi bőrből készültek, prémium fekete viaszolt pamutból és csiszolt pisztolymetál hardverrel.  Az egyedi, egyetlen krómozott sínnel ellátott szerelősíneket úgy tervezték, hogy megőrizzék az ikonikus egyedi klasszikus karcsú vonalait.

A víztaszító kivitelnek köszönhetően egy váratlan, könnyű zápor esetén sem kell aggódnia, és ha az égiek megnyílnak, tartsa kéznél a kiegészítő esővédőhuzatokat.  Mindkét oldalon 13,8 literes tárolóhelyet biztosítanak, és rugalmasságot kölcsönöznek az utazásodnak. Praktikum és stílus kéz a kézben. 

 

 

Triumph 2021 Speedmaster

Fokozott szélvédelem 

A kényelemre és a cruiser stílusra összpontosítva a hosszú távú képernyő készlet a szélvédelem növelésével és a buffeting csökkentésével csökkenti az árnyékolást. Az állítható képernyő 690 mm-es ülésmagasság feletti védelmet biztosít, fokozatmentes szögbeállítással. A Speedmaster egyedi stílusának kiegészítésére készült, 5 mm-es polikarbonát penge polírozott rozsdamentes felülettel és porszórt konzollal rendelkezik.

Triumph 2021 Speedmaster

Kényelmesen ülni

Növelje az utastárs kényelmét a háttámla párnával és a rögzítőkészlettel. A deluxe háttámla párna további biztonságot és kényelmet nyújt utasának, növelve a bizalmat és a mosolyt. A jobb ergonómia érdekében kialakított és varrott részletekkel díszített formája összhangban van a Speedmaster stílusával. Ideális kiegészítő a kétfős kalandokhoz, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen a 22 mm-es acélból készült, krómozott kivitelű kiegészítő háttámlához.

 

 

Gyönyörű megjelenés, valamint valós teljesítmény és sokoldalúság a mindennapi életben.  Adjon hozzá még több stílust, praktikumot, védelmet, kényelmet és biztonságot, hogy tükrözze saját egyedi megjelenését és motorozási igényeit. Minden tartozékot a helyi Triumph-kereskedő rendelhet és szerelhet be. 

Válassza a stílust és a mindennapi sokoldalúságot. A Bonneville Speedmaster.