Skip to main content
Triumph Speed Twin 900)

BONNEVILLE Speed Twin 900

OKOK A MOTOROZÁSRA

 

 

Modern, élményszámba megy és elérhető. Ez pár, azok közül a kulcsjellemzők közül, amelyek a Speed Twin 900-at a Triumph legsikeresebb egyedi, klasszikus motorjává teszik.

A legújabb generációs, nagy nyomatékú, 900 cm3-es Bonneville motorunk hajtja. 2021-re egyedi jellemzőkkel, megkülönböztető hanggal, letisztult egyedi stílussal és lebilincselő vezetési élménnyel megújult. A Speed Twin 900 még gyönyörűbb stílust és nagyszerű kényelmet nyújt, megvalósítva a tökéletes Bonneville-életérzést a ma motorosai számára.  Ez a Triumph legsikeresebb egyedi klasszikus motorja, és amint megújult Speed Twin 900 piacra kerül, megvizsgáljuk, miért örvend ilyen szeretetnek ez az ikonikus motorkerékpár, és milyen új, 2021-es jellemzők teszi ezt a motort a legnagyszerűbb generációvá.

 

 

Triumph Speed Twin 900

1. IKONIKUS TRIUMPH DESIGN DNS

A Speed Twin 900 ugyanazt az ikonikus DNS-t hordozza, mint az első, 1959-es Triumph Bonneville, amely magában rejtette egy egész generáció motoros kultúráját, amit aztán finomított és a 21. századra szabott mindazokkal a modern képességekkel és teljesítményjellemzőkkel, amelyek illeszkedtek hihetetlen karakteréhez és stílusához. 

2. GYÖNYÖRŰ PRÉMIUM KIDOLGOZOTTSÁG ÉS KIVITEL

A dizájnrészleteket és a minőségi kivitelt egy még magasabb szintre emelve, a Speed Twin 900-on rengeteg olyan dizájnjellemző érhető tetten, mint például a gépi megmunkálású küllőkkel rendelkező könnyűfém keréktárcsák, a szálcsiszolt alumínium fényszórókonzolok, a fojtószelepház-fedelek, kényelmes ülés. Ez a motor csak úgy árasztja magából a klassz brit visszafogott stílust. 

3. IZGALMAS ÉS GYORSAN REAGÁLÓ, NYOMATÉKBAN GAZDAG TELJESÍTMÉNY

A Speed Twin 900 nagy nyomatékú, 900 cm3-es, vízhűtéses, iker Bonneville motorja lebilincselő motorozási élményt nyújt. Figyelemre méltó, 80 Nm-es maximális nyomatékot ad le alacsony, 3800 ford./perc-es motorfordulatszám mellett, valamint 65 LE csúcsteljesítményre képes 7500 ford,/perc mellett, és a teljesítményt és a nyomatékot is már az alsó és középső fordulatszám-tartományban is leadja, ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

 

 

4. MÉG KÉNYELMESEBB ÉS ÖNBIZALOM-ÉPÍTŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Speed Twin 900 épít a jól ismert, önbizalom-erősítő, kényelmes motorozást biztosító nyeregülés-kialakítása most 10 mm-rel vastagabb szivacsszerkezetet kapott az ülés-láb-markolat ergonómia jegyében, és ez még kényelmesebbé tette a motort akár rövid, akár hosszabb kiruccanásokra. 
Alacsony, 765 mm-es ülésmagasságával és álló helyzeti magasságával, keskeny szélességével és a 41 mm-es patronvilláinak köszönhetően műszakilag kiváló felfüggesztésével, hagyományos stílusú porvédőivel, és kettős hátsó felfüggesztésével a Speed Twin 900 vezetése legalább olyan élményt nyújt, mint a gyönyörű megjelenése.

5. KATEGÓRIAVEZETŐ TECHNOLÓGIA A FOKOZOTT BIZTONSÁG ÉS ÚTTARTÁS ÉRDEKÉBEN

A Speed Twin 900 sokkal több, mint egy szemet gyönyörködtető motor: rengeteg csúcstechnológiai elem, gyönyörűen integrálva a motor kezelhetőségének, biztonságának és úttartásának javítása érdekében. Ezek közé tartozik a Közúti (száraz) és az Eső mód, amelyek egy gombnyomással hatást gyakorolnak a gázadási reakciókra és a kipörgésgátlás beállításaira. Az elektronikus gázadásvezérlés intuitívabb kezelést biztosít, míg a folyadékhűtésnek köszönhetően alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás, és a fogyasztás. A Street Twin képességeit a kapcsolható kipörgésgátló, az ABS, a nyomatéksegítő tengelykapcsoló, a kulcsba rejtett indításgátló és az ülés alatti USB-töltőcsatlakozó aljzat tovább fokozza. A tartozék opciók közül a beépített fűtött markolatok és a gumiabroncsnyomás-felügyeleti rendszer (TPMS) a még nagyobb kényelmet és nyugalmat szolgálják. A hosszú, 10 000 mérföldes (16 000 km) szervizintervallumával a Street Twin nyugodt használatot, és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít.

6. IKONIKUS TRIUMPH BRIT IKERMOTORHANG

Teljesen egyedi és sajátos brit ikermotorhangjával a Speed Twin 900 egy összetéveszthetetlenül gazdag és meleg hangszínnel muzsikál, amelybe Ön is rögtön bele fog szeretni. Az innovatív kialakításnak köszönhetően, amely a katalizátort a motor alá rejtette, és ezáltal egy tiszta, folytatólagos kipufogóprofilt hozott létre, a Speed Twin 900 kettős, felfelé ívelő, szálcsiszolt rozsdamentes acél kipufogói adják meg a végső ecsetvonást az összképhez, amely kiegészíti a borzongató hanghatást.

 

 

 
Triumph Speed Twin 900

 

 

7. SZÁMTALAN OPCIÓVAL SZEMÉLYRE SZABHATÓNAK TERVEZVE

Soha nem volt még személyre szabhatóbb motorkerékpár, mint a Speed Twin 900. Több mint 120 eredeti Triumph kiegészítő áll a rendelkezésére, hogy saját ízlése szerint alakítsa motorját, és akár még több teljesítményt vagy stílust vigyen bele. Az opciók között poggyászmegoldások, biztonsági opciók és karosszériaelemek széles választéka áll rendelkezésre, így például alumínium olajteknő-védőburkolat, sárvédőkiváltó és utaskapaszkodó.

Minden egyes tartozékot ugyanolyan magas színvonalon terveztek és teszteltek, mint magát a motorkerékpárt, így minden lépésnél biztos lehet benne, hogy kiváló minőséget kap. Kétéves, korlátlan kilométer-használati garanciát is kínálunk, hogy Ön csak arra koncentrálhasson, hogy élvezze az utazást. 

 

SPEED TWIN 900

A stílusos és elérhető Speed Twin 900 a Triumph legnagyobb számban értékesített, modern klasszikus motorkerékpárja, és ez az új generáció még magasabb normákat állít fel.  Tapasztalja meg saját maga azokat képességeket, teljesítményt és könnyű kezelhetőséget, amelyet ez a kivételes motorkerékpár nyújtani képes.

Alapár 3 845 000,00 Ft

Triumph Speed twin 900 in matt siilver ice
Lépés

FOR TODAY’S ORIGINALS

Submit your email address below and we'll keep you updated with new and relevant Triumph motorcycle content directly to your inbox.

Terms and conditions

We take our data responsibilities very seriously. Triumph has always and will continue to respect the data we hold about you.