Skip to main content
Triumph 2021 Bonneville Bobber)

BONNEVILLE BOBBER

EGY JÓ OK A MOTOROZÁSRA

 

 

A Bonneville Bobber páratlan ikonikus hitelességével és modern képességeivel az előző generációs Bobber és a Bobber Black abszolút legjobb tulajdonságait nyújtja - egy hihetetlen vezetési élményt nyújt, amelyet csak a lenyűgöző megjelenés múlhat felül.

Sima klasszikus vonalak, gyönyörűen integrált modern technológia és egy izgalmas, nagy nyomatékú Bonneville Twin motor áll az egyik legkívánatosabb, legizgalmasabb és legstílusosabb motorkerékpár középpontjában, amelyet a Triumph valaha is készített. 

 

ITT VAN, HOGY A BOBBER MIÉRT FOG MEGRAGADNI, ÉS MIÉRT AKARSZ MAJD MOTOROZNI.

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

1. Arra készült, hogy kitűnjön

Ahogy közeledik, lehetetlen nem észrevenni a Bobbert, és beleszeretni a karakterébe és a bájába. A részletek minden egyes centiméterét kifinomultan, átgondoltan és kézzel készítették el a hibátlan kivitelezés és az impozáns stílus érdekében. Az agresszív hozzáállás, több mint egy csipetnyi eleganciával könnyedén megvalósítható a Bobberrel. Az eredeti Bobber továbbfejlődött, megtartva a klasszikus vonalakat és a prémium érzést, de még hangulatosabb hozzáállással, feketére festett stílussal és izmos tartással. Az izmosabb első rész, a nagyobb villák és a nagyobb gumiabroncsok a diszkréten elrejtett monólengéses hátsó felfüggesztéssel és az ergonomikusan kialakított lebegő alumíniumüléssel kombinálva páratlan képességeket és kényelmet biztosítanak, miközben megőrzik az időtlen Bobber örökséget. A kiegyensúlyozott és impozáns eleganciával és szépséggel, amelyet minden, ami ezt az ikonikus és klasszikus motorkerékpárt képviseli, könnyen érthető, hogy miért a Bobber volt a Triumph valaha volt leggyorsabban eladott motorkerékpárja.

Ez a tiszta, brutális szépség, páratlan örökséggel és kategória-meghatározó képességekkel, egy fejet gyönyörködtető, kézzel készített gyári custom, egy igazán ikonikus sziluettel, amely azonnal felismerhető az utcán. Az igazi stílus nem csak arról szól, hogy kitűnjünk, hanem arról is, hogy emlékezzenek ránk. 

 

2. Úgy tervezték, hogy olyan gyönyörűen menjen, mint amilyennek látszik

A motorozás az érzelmek és a kapcsolatok rohanásáról szól, a motorozásról, ahogy a szabadságot élvezve érzed magad alatt a motorkerékpárt. A Bobber minden dimenzióban fokozza a vezetés élvezetét a fokozott teljesítményével, izmos tartásával, valamint a felfüggesztés, a fékek és az utazást javító technológia magasabb felszereltségével. A Bobber dobogó szíve az újonnan frissített, nagy nyomatékú Bonneville 1200 köbcentiméteres motor, amely 78PS csúcsteljesítményt nyújt, és az innovatív dupla légtartály és a slash cut hangtompítók jóvoltából a motorozás közben dedikált hangzást biztosít. A nyomatékban gazdag, könnyed gyorsulás a jellemzője ennek a kritikusok által elismert brit párhuzamos ikermotornak, amelyet 2021-re továbbfejlesztettek, hogy még érzékenyebb legyen, és 106 Nm csúcsnyomatékkal rendelkezzen, amelyet úgy állítanak be, hogy alacsonyan és egészen a középső tartományban is ott adja le, ahol a legjobban szeretné. 

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

3. Gyönyörűen integrált technológia és modern képességek

A Bobber stílusa és öröksége kitűnő, és ehhez párosul az a zökkenőmentes mód, ahogyan a valóban modern teljesítményt, képességeket és a motoros technológiát a motorba szőtték, anélkül, hogy az erős, ikonikus stílus és a letisztult vonalak kompromisszumot jelentenének. A rejtett lengéscsillapítótól  az innovatív lengőketrecen át, amely a jellegzetes "kemény farok" megjelenést biztosítja, az állítható ülésen át a vezetési módokig, a magasabb specifikációjú Brembo első fékekig és a Showa cartridge villákig a Bobber minden olyan minőséggel rendelkezik, amely méltó az osztályelső hírnevéhez. 

Akár a városban cirkál, akár a forgalomban, akár az országutakon száguldozik, akár csak a kilátásban gyönyörködik, a Bobber motorosra összpontosító technológiája mindig ott lesz Önnel. Az országúti és esős menetmódokkal, az állítható kipörgésgátlóval, a nyomatéksegítő kuplunggal, az ABS-szel és az egyszerű, egygombos sebességtartó automatikával a Bobber mércét állít - mindez a tökéletes vezethetőség érdekében, és mindez zökkenőmentesen illeszkedik az autentikus Bobber vonalvezetésbe.

 

4. Testreszabásra született

A Bonneville Bobber kompromisszumok nélkül, a részletekre való odafigyeléssel tervezett modell a tökéletes vászon az Ön hozzáállásának és személyes stílusának. A csupaszított, agresszív Bobber-állással megalkotott modell csak a kezdete az egyedi tervezésnek. A 77 Bobber tartozékok széles választékával - a részletektől és a dizájnelemektől Alapár a kényelemig és a csomagokig - Ön dönti el, hogyan építi fel tökéletes Bobberét, hogy tükrözze személyiségét és vezetési stílusát.  Válassza ki saját tartozékait könnyen használható online konfigurátorunkból, hogy Bobber customja azonnal elindulhasson.

Add hozzá a saját érintésedet, a személyiségedet. Tegye a magáévá.

 

 

BONNEVILLE BOBBER

Válassza a lenyűgöző megjelenést és a végső, lecsupaszított, egyedi járgányt.

A Bonneville Bobber.

Alapár 5 685 000,00 Ft

Triumph 2021 Bonneville Bobber