Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

Kiegészítők

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

A Bobberrel könnyen hozzáadhatja ezeket az egyéni jegyeket. Több mint 75 eredeti Triumph tartozék áll rendelkezésre, a stílustól a képességekig és a biztonságig, így a lehetőségek inspirálni fogják Önt, hogy testre szabhassa motorját, akár a városban cirkál, akár a forgalomban vág át, akár az országutakon játszik, akár a kilátásban gyönyörködik.   Az átfogó kollekciót a Triumph márkakereskedője szerelheti be.  Tegye a Bobbert a magáévá.

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

FOKOZOTT STÍLUS ÉS TARTÁS

Adja hozzá a "Ape Hanger" stílusú magas kormányt, hogy drámaian megváltoztassa a megjelenését és a vezetés érzését. A lenyűgöző fényes fekete színű, öntött alumínium felszállócsővel ellátott bilincsek feldobják a Bobbered tartását.

Az ape megjelenéshez zökkenőmentesen illeszkedő, a magas sávos kábelkészlet egy csere féktömlőt, kuplungkábelt és kapcsolókocka kábelköteg hosszabbítást tartalmaz.

Triumph 2021 Bonneville Bobber

KÉNYELEM ÉS ELEGANCIA 

Emelje Bobberét a luxus új szintjére a komfortüléssel. A gyönyörű barna varrott steppelt kivitel kiváló párnázottsággal a kényelem és a stílus csúcsát nyújtja. A kitűnő részletekkel díszített, hímzett Triumph logó az utolsó simítás. Barna és fekete színben kapható, hogy illeszkedjen a stílusához.

 

 

LAZA STÍLUS

A menetpozíció hozzáigazítása egyszerű az előretolt vezérlés rögzítő készlettel. Az áthelyezés 175 mm-rel előrébb viszi a lábadat egy laza cruiser állásba. A Bobber hozzáállás fenntartása érdekében fekete porszórt konzolokat szereltünk fel, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek a laza vezetési pozícióhoz.

Menjen egy lépéssel mindig tovább a könnycsepp alakú lábtartókkal. Úgy tervezték, hogy megtámassza a lábat, esztétikusabbá tegye a cruisert és fokozzák a kényelmet. A krómozott kivitelű és a tapadást biztosító Triumph márkájú gumiszőnyegek segítségével kilométerről kilométerre elégedetten cirkálhat. A megjelenést kovácsolt eloxált fék- és billenőfokozatú pedálok zárják le. A teardrop lábtámaszok kompatibilisek az elülső vezérlőkkel, és beszerelésükhöz a szerelőkészlet szükséges.

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

A kompromisszumok nélküli részletekre való odafigyeléssel tervezett Bobber egy vászon a hozzáállásodnak. Adjon hozzá még több stílust, védelmet, kényelmet és biztonságot, hogy tükrözze saját egyedi megjelenését és motorozási igényeit. Minden tartozékot a helyi Triumph-kereskedő rendelhet és szerelhet be. 

A tökéletességre törekszik a Bonneville Bobber.

BONNEVILLE BOBBER

Válassza a lenyűgöző megjelenést és a végső, lecsupaszított, egyedi járgányt.

A Bonneville Bobber.

Alapár 5 685 000,00 Ft

Triumph 2021 Bonneville Bobber