Skip to main content
Triumph Tiger 900 accessories

KIEGÉSZÍTŐK

 

Tapasztalja meg a páratlan teljesítményt, kényelmet, az izgalmas közúti és terepjáró kalandokat az új Triumph Tiger 900-assal. Tegye még jobbá az utazását a valódi tartozékok széles választékával, amelyeket aprólékosan terveztek, hogy az utazás minden aspektusát kiegészítsék. Akár a városi utcákon, akár a zord terepen hódít, minden egyes tartozékot úgy terveztünk, hogy fokozza kalandját.

A Triumph kiválóság iránti elkötelezettsége kiterjed az olyan iparágvezető gyártókkal való partnerségre is, mint a Givi, a Sena és az Akrapovič. Élvezze a motorozás új szintjét a legmagasabb teljesítmény- és stíluskövetelményeknek megfelelő kiegészítőkkel.

 

 

Triumph Tiger 900 GT Pro with accessory

 

 

Teljesítmény

A világ legjobb kipufogórendszereinek gyártásáért elismert, vadonatúj együttműködés az Akrapovič-csal lehetőséget kínál a motorosoknak, hogy növeljék a Triumph Tiger 900 stílusát és atmoszféráját. Az egyszerű plug-and-play kipufogó, amely nem igényel átalakítást, versenyeken bevált anyagokból készült, amely könnyű, kiváló minőségű titán külső hüvelyt, rozsdamentes acél belső alkatrészeket és szénszálas zárókupakot tartalmaz. Ez a kipufogó 35%-kal kevesebbet nyom (1,9 kg) a széria kipufogóhoz képest, ami javítja a kezelhetőséget és az agilitást, valamint élénk és mély hangot kölcsönöz. A teljesítmény és a forgatónyomaték 0,6 kW (0,8 LE), illetve 1,4 Nm növekedést eredményez 6000-es fordulatszámon. Az Akrapovič kipufogó a Tiger 900-hoz a Triumph és az Akrapovič mérnökei szoros együttműködésének köszönhetően készült, így zökkenőmentesen illeszkedik a Triumph tartozékaihoz, például a Trekker és Expedition csomagtartókhoz.

 

Triumph Tiger 900 accessories off-road )

 

Poggyász

A vezető olasz poggyászgyártóval, a Givivel közösen kifejlesztett Tiger 900 kollekció tökéletes választékot kínál minden motorozáshoz.

Akár a robosztusabb és kalandvágyó, szálcsiszolt alumíniumból készült Expedition sorozatot, akár a karcsúbb, robusztusabb, fröccsöntött Trekker sorozatot részesíti előnyben, minden poggyász egykulcsos zárrendszerrel rendelkezik az egyszerűség és a kényelem érdekében, a vízálló belső táskák választéka pedig további védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.

 

Összesen 131 literes tárolókapacitás.

Trekker csomagtartók

 • Felső nyílás a gyors és könnyű hozzáféréshez vagy teljes, oldalsó nyílás a teljes hozzáféréshez.
 • A baloldali csomagtartó 46 literes kapacitása lehetővé teszi egy teljes értékű sisak tárolását.
 • A jobb oldali csomagtartó 33 literes kapacitása lehetővé teszi a tárolást, és figyelembe veszi a kipufogórendszer körüli helyet (beleértve az Akrapovič Performance hangtompítót).

Trekker felső doboz

 • 52L kapacitás két teljes értékű sisaknak, valamint felszerelhető luxus háttámla párnával (kiegészítő tartozék).

Dedikált csúszókocsi az 52L Top Box felszereléséhez

Fekete porfestékkel bevont szerelősín a megfelelő felszerelés érdekében.

Triumph Tiger 900 luggage collection panniers

Ezüst vagy fekete kivitelben kapható

Expedíció csomagtartók

 • Bal és jobb oldali csomagtartók, egyenként 37 literes kapacitással
 • Az 1,5 mm vastag alumínium burkolat és a polimerrel megerősített sarkok robusztus védelmet nyújtanak.
 • A "közlekedési lámpa" stílusú gyorskioldó rendszer világosan jelzi, ha a csomagtartók teljesen a helyükre kerültek.
 • A külső rögzítési pontokkal ellátott levehető fedelek extra sokoldalúságot biztosítanak.

Expedíciós felső doboz

 • A dinamikus rögzítési rendszer még teljes terhelés esetén is kompromisszumok nélküli teljesítményt biztosít.
 • A 42 literes kapacitás bőséges tárolási lehetőséget biztosít, ráadásul a kétrészes háttámla extra kényelmet biztosít a vezető számára.
Triumph Tiger 900 luggage collection

Vízálló 40L-es roll táska

 • A felső nyílás feltekerésével és a kiváló minőségű fémkapcsokkal való rögzítéssel együtt a hegesztett varratok biztosítják a csomagok teljes vízhatlan védelmét.
 • Gyorsan felszerelhető mindössze 2 hevederrel bármelyik utasülésre a további rakodási lehetőségek érdekében.
 • A kompressziós pántok és a kioldószelep lehetővé teszi a gyors és egyszerű helykihasználás maximalizálását.

Cargo 45L-es hátsó csomag

 • A formázott talp és a hőformázott vázszerkezet lehetővé teszi, hogy akár az utasülésre is rögzíthető legyen.
 • A 45 literes kapacitás rengeteg helyet kínál, valamint 4 külső cipzáras zsebet a gyors és könnyű hozzáférés érdekében.
 • A felső 3/4-es nyílású cipzár nagyméretű nyílást biztosít, és vízálló, belső, gurulós bélést tartalmaz.
 • A kerékpárról levéve a hordozófogantyúk a rejtett oldalsó cipzárakból fedezhetők fel, vagy a mellékelt párnázott vállpánttal hordozhatók.
Triumph Tiger 900 luggage collection
Triumph Tiger 900 luggage collection collage

 

Stílusos

Javítson a járművén a különféle stílusjavító termékeinkkel. A finom láncbeállítóktól kezdve a paddock állványra szerelt orsókig és az olajbetöltő sapkákig számos különböző kivitelben kínálunk olyan termékeket, amelyekkel személyre szabhatja motorjának stílusát, a legjobb anyagok felhasználásával a megjelenést kiegészítve fokozhatja következő kalandját.

Védelem

Minden általunk gyártott eredeti tartozék a motorral együtt több tervezési és tesztelési eljáráson megy keresztül a fejlesztés során. Eredeti védelmi termékeinket úgy terveztük, hogy ellenálljanak a legkeményebb körülményeknek is, és még nagyobb biztonságot nyújtsanak a motor sérülékenyebb kulcsfontosságú területein, még a terepjárós kalandok során is. A választott modelltől függően további védelmet biztosíthat az alsó motorvédő rudakkal, a felső üzemanyag-tartályvédő rudakkal, az iker hűtőrácsvédővel, sőt, a terepjáráshoz akár egy kiegészítő fényszóróvédővel is.

 

 

Elektromos

Fejlessze még tovább a Tiger 900-at eredeti elektromos tartozékainkkal. Válasszon a görgethető LED-es kijelzők, a gyorsváltó, a gumiabroncsnyomás-ellenőrzés és a LED-es kiegészítő lámpák közül. Bármelyiket is választja, a Triumph eredeti tartozékok a legjobb illeszkedést, minőséget és felépítést kínálják minden motorozáshoz.

Kényelem

Biztosítsa, hogy a következő kalandja egyszerre legyen izgalmas és kényelmes a valódi kiegészítők választékával. A minden éghajlatra tervezett kínálatunkban fűthető vezető- és segédülések, alacsonyabb vezetőülések, terepjáró lábtartók és még sok más - precíziós tervezéssel, hogy minden utazás során fokozott kényelmet és magabiztosságot biztosítson. Dobja fel utazását olyan kiegészítőkkel, amelyeket úgy terveztek, hogy a motorozás élménye az izgalom és a prémium kényelem zökkenőmentes keveréke legyen.

 

Triumph Tiger 900 GT)

Garázs

Védje motorját a nedves vagy hideg padlótól márkás, eredeti Triumph garázsszőnyegünkkel. Ezek a versenyspecifikus szőnyegek elnyelik a nedvességet, például az esővizet egy heves zápor után, biztosítva a tiszta és rendezett garázs területét, valamint a "gyári" megjelenést a saját garázsának vagy műhelyének.

Triumph Tiger 900 accessories floor mat

Biztonság

A helyi piac elérhetőségétől függően a Triumph Protect+ Alarm vagy a Triumph Track+ Tracker elriaszthatja a potenciális tolvajokat, és segíthet a visszaszerzésben, ha megtörténik az elképzelhetetlen. Ezek a Thatcham által jóváhagyott biztonsági eszközök prémium Triumph márkájú kulcstartókkal és egyedi szerelőkészletekkel (külön megvásárolható) érkeznek, amelyek biztosítják a tökéletes illeszkedést a kerékpárjához. A Triumph Track+-hoz egy éves előfizetéses szolgáltatás is jár, amely a motorkerékpár 24/7-es nyomon követését biztosítja.

Triumph security

New Tiger 900-as modellcsalád

WHICH ONE WILL YOU CHOOSE?

Triumph MY24 Tiger 900 GT in Graphite and Sapphire Black

ÚJ TIGER 900 GT

Alapár 5 595 000,00 Ft

Triumph MY24 Tiger 900 GT Pro in Graphite and Sapphire Black

ÚJ TIGER 900 GT PRO

Alapár 6 295 000,00 Ft

Triumph MY24 Tiger 900 Rally Pro in Ash Grey Intense Orange

ÚJ TIGER 900 RALLY PRO

Alapár 6 795 000,00 Ft