Skip to main content
Tiger 850 Sport)

Tiger 850 Sport

EGY JÓ OK A MOTOROZÁSRA

 

 

Élj minden egyes napnak, szakíts a hétköznapokkal és hozd haza a kalandot. A Tiger 850 Sporttal a maximálisan közúti kalandok a tenyeredben vannak, a tökéletes, mindenre kész járgány.

A Tiger 850 Sport végigkíséri Önt az életen, legyen szó akár a mindennapi ingázás izgalmasabbá tételéről, a városi dzsungel leküzdéséről, egy hétvégi kirándulás magabiztosságáról, vagy egyszerűen csak a gondtalan kanyargásról. Az erőteljes hárommotoros motorral, valamint a jellegzetes Tiger-stílussal a legnagyobb kényelmet és sokoldalúságot élvezheti.

 

 

 

Tiger 850 Sport

AZ ÚTRA ÖSSZPONTOSÍTÓ KALAND MOST MÉG ELÉRHETŐBBÉ VÁLIK

Attól a pillanattól alapár, hogy megnyomja a gyújtást, és érzi, hogy az innovatív hármas begyullad, érezni fogja, hogy a pulzusa összehangolódik a Tigris tüzével. Úgy tervezték, hogy izgalmas legyen, de az önbizalomra van szüksége. A Tiger 850 Sport A2-es jogosítványkészlethez készre szerelve megnyitja a kalandos élmények kapuit. Akár az első nagymotorod, akár az első kalandmotorod, akár egy sokoldalú paripát keresel, a Tiger 850 Sport rendelkezik a technológiával, a felszereltséggel és a hozzáállással, hogy felrázza a motorozás élményét.

BIZALOMGERJESZTŐ

A motorozás magabiztossága áll a kalandozás előterében. Önbizalom, hogy lendítsd át a lábad, gyújtsd fel a lelked, és indulj útnak, tudva, hogy a Tiger fejlett technológiája, valamint a magas specifikációjú fékek és felfüggesztés minden pillanatban támogatnak téged. A könnyű, moduláris vázzal és érzékeny motorral rendelkező, egyenes tartás fürgének és fordulékonynak tűnik, de sosem ijesztőnek. Ha hozzáadod a karcsú állványszélességet, a 20 mm-es állítható ülésmagasságot és a finomhangolt ergonómiát, akkor még tovább fokozhatod a következő motorozás élményét. Kivételes manőverezőképességgel és kezelhetőséggel rendelkezik majd minden, az útra összpontosító kalandos vezetési helyzetben.

BIZALOMGERJESZTÉS INNOVATÍV HÁRMASÁVAL

A motor érzése elengedhetetlen a vezetési élményhez, és a jellegzetes hármas karakterrel a kaland vár. A Tiger 850 Sport motor speciális hangolása az innovatív T-síkú hármas forgattyúval és az egyedi 1, 3, 2 tüzeléssel kiváló vonóerővel rendelkezik alacsony fordulatszámon, ideális városi motorozáshoz. Menj ki a nyílt utakra, és érezni fogod, hogy a közép- és felső tartományban a hátsó kerékkel való fokozott kapcsolat mellett a motoros is beindul. Erős, személyre szabott 85PS csúcsteljesítményével 8500 fordulat/perc és 82Nm csúcsnyomatékával 6500 fordulat/percnél a Tiger 850 Sport kiszámítható, sportos és készen áll, amikor Ön készen áll.

Tiger 850 Sport

 

 

Neked készült

Nincs két egyforma motoros, ezért a Tiger 850 Sport többféle beállítási lehetőséggel rendelkezik, hogy biztosítsa a tökéletes, kompromisszumok nélküli beállítást. A szögben állítható kormány, az állítható képernyő, a két ülésmagasság és az állítható, magas specifikációjú Marzocchi hátsó felfüggesztés révén biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő beállítást. 

Hogy még inkább megfeleljen a motoros elvárásainak és a kívánt ambícióinak, két külön Tiger 850 Sport festési és grafikai rendszerrel és több mint 60 eredeti Triumph tartozékkal gazdagíthatja motorját. A Trekker csomagtartóktól az ikersisakos top boxig, a lehetőségek inspirálni fognak, hogy a kalandhoz a tiéd legyen.

Ha a mindennapi sokoldalúság a cél, nem szabad, hogy az alapok visszatartsanak. A motorosok számára terveztük - tegye a magáévá. 

 

Mozgásban tartja

Az út a lényeg, nem a cél, és a Tiger 850 Sport úgy van beállítva, hogy a közúti kalandok legmagasabb szintű kényelmét nyújtsa. Az iparágban vezető Marzocchi 45 mm-es upside-down cartridge villával, állítható gáznyomásos hátsó felfüggesztéssel, csúszós és segédkuplunggal, közúti és esős menetmóddal, valamint a legújabb Triumph ABS és kapcsolható kipörgésgátló technológiával. A Tigert tetőtől talpig úgy tervezték, hogy enyhítse a fáradtságot és növelje a kényelmet, hogy a kalandok ne maradjanak el.

 

Maximális sokoldalúság

Az élet nem csak az epikus utazásról szól - a mindennapi utazás még fontosabb, és ennek minden másnak is lennie kell, csak unalmasnak nem. A 20 literes üzemanyagtartállyal, a legújabb generációs Triumph ABS-szel és kapcsolható kipörgésgátlóval a Tiger minden útra és kalandra készen áll. Legyen szó akár a munkaruha felcsatolásáról és a munkába járás feldobásáról, akár a barátokkal való utazásról, akár a szűk városi terekben való manőverezésről. A Tiger könnyű súlya, az útra összpontosító kalandos beállításai és sportos érzése a tökéletes társat jelenti. Készen áll a kemény munkára, amely feldobja a munkahetet, ugyanakkor teljes mértékben alkalmas a hétvégi robbantásokra és a túrázós szórakozásra.

 

Tigris tartás

Erős. Sokoldalú. Kiegyensúlyozott dizájnjával pedig a Triumph kortárs stílusát és energiáját testesíti meg. Az egyenes és tekintélyt parancsoló kalandos tartás, a védő képernyő és a kifinomult ergonómia kényelmet és izgalmakat ígér minden motorozás során. A Tiger 850 Sport színösszeállítások és több mint 65 tartozék teszi a legnagyobb figyelemfelkeltővé, miközben sokoldalú és alkalmas marad. Az osztályelső, kiváló minőségű kivitelek összetéveszthetetlen kalandvágyó és tökéletes mindenes.

 

 

Tiger 850 Sport

 

 

Tegyen minden utat emlékezetessé. Kezdje a kalandot minden egyes nap a Tiger 850 Sporttal.