Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

VERSENYZŐKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA

 

 

Bármelyik Tiger 1200-at is választja, a legújabb, a motorosra összpontosító technológia alapfelszereltségként jár hozzá, a szokásos műszaki listán felül. De a kalandot még tovább fokozhatja a kizárólag a Triumph-hoz tervezett, a vezetést javító termékekkel. 

A túlvilág legmélyebb és legsötétebb mélységeibe való utazásokhoz a segédfény-készlet megvilágítja a legárnyékosabb erdőket, miközben egy csipetnyi robusztus overland stílust ad hozzá. Kompakt és könnyű, valamint magas, széles fénysugárral rendelkeznek, így könnyen felszerelhetők, még a motoros rúdkészletek nélkül is. 

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 Rally explorer)

 

 

A Tiger 1200 kifinomult, jól kezelhető hárommotoros motorja a Shift Assist opcióval még simábbá válik. A kuplung nélküli fel- és lekapcsolás zökkenőmentes gyorsulást és az utasok számára kellemes lassulást biztosít, a kanyarokba való nyugodt belépés mellett. 

A Triumph abroncsnyomás-ellenőrző rendszerét (TPMS) már jó ideje dicsérik a Triumph minden műfajának tulajdonosai. A biztonságot növeli, hogy egyel kevesebb menet előtti ellenőrzést kell tennie, így soha többé nem kell a következő kanyarban egy lassú defekt miatt aggódnia, vagy a fagypont alatti guminyomás-ellenőrzéssel járó bonyodalmakat elszenvednie, amikor a számjegyek megfagynak. 

A közös élmények minden kaland elengedhetetlen részét képezik. A Triumph a Sena-val együttműködve egy olyan rendszert fejlesztett ki, amelyhez külön erre a célra kifejlesztett szoftver tartozik, és amely biztosítja a teljes, zökkenőmentes kompatibilitást és csatlakoztathatóságot számos Triumph modellel. A motoros és motoros közötti (akár 1,2 mérföldes hatótávolság) vagy a motoros és az utas közötti opciók kristálytiszta kommunikációt biztosítanak.

 

2022 Triumph Tiger 1200 TFT screen)

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: a világverő, minden útra alkalmas kalandmotor, amelyet Ön tökéletesített...