Skip to main content
2022 triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

TARTÓS VÉDELEM

 

 

A Tiger 1200 védelmének hozzáadása nem is lehetne egyszerűbb. Minden egyes alkatrészt úgy terveztek, hogy a funkcionalitás és a stílus ötvözze egymást, még inkább megerősítve a Tiger 1200 masszív megjelenését és tekintélyt parancsoló jelenlétét.

A motorrúd-készletek felső vagy alsó védelmet nyújtanak, és külön-külön vagy a legjobb védelem érdekében együtt is felszerelhetők. A kiváló minőségű rozsdamentes acélcsőből készült rudak megvédik a motorburkolatot esés esetén. 

 

 

2022 triumph Tiger 1200 GT explorer)

 

 

A motor aljának a kövektől és idegen tárgyaktól való védelme érdekében az alumínium olajteknő-védő úgy lett kialakítva, hogy strapabíró legyen, de ne legyen nehéz. A kulcsfontosságú területeken 4 mm vastagsággal rendelkezik, így a lelkes kalandorok számára kötelező darab.

A kizárólag terepjáró használatra tervezett, kemény bevonatú, fröccsöntött polikarbonát fényszóróvédő a gyorskioldású, pattintós rögzítésnek köszönhetően könnyen felszerelhető. Ideális azokhoz a kavicsos tűzoltóutakhoz, amelyeken a túlsó partvidékre vezetnek.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: a világverő, minden útra alkalmas kalandmotor, amelyet Ön tökéletesített...