Skip to main content

ÚJ TRIUMPH TIGER 900 ARAGÓN KIADÁSOK

Triumph Tiger 900 Aragon Rally and GT Edition
Motorkerékpárok Triumph Motorcycles 18th júl. 2023

Iván Cervantes 2022-es Baja Aragónban aratott fölényes győzelmének alkalmából a Triumph két új Aragón-kiadást dob piacra a méltán elismert Tiger 900-asból: a Tiger 900 Rally Aragónt és a Tiger 900 GT Aragónt. Ezek a kizárólag 2023-ban elérhető kiadások mindegyike egyedi festéssel és specifikációval rendelkezik.

Az egyedi gépek korlátozott darabszáma a kétkerekűek által ismert egyik legnehezebb versenyen elért diadalmas teljesítményt ünnepli.

Cervantes tavaly júliusban egy Tiger 900 Rally Pro-t vezetve, a több mint 450 km-es verseny végén, lenyűgöző 1 óra 6 perces előnnyel ért célba, megelőzve riválisait, bizonyítva a Tiger képességeit, hogy a legnehezebb terepen is képes elviselni a verseny elit szintjén.

Triumph Tiger 900 Aragon Rally and GT Edition)

 

Mindkét Tiger 900 Aragón kiadás a kategóriát uraló specifikációkkal, a legmodernebb technológiával és képességekkel rendelkezik, amelyekről a piacvezető Tiger 900 GT Pro és Rally Pro ismert. Fejlett teljesítményük két friss, új külsővel kiegészítve megőrzi az agresszivitás és a hozzáállás végső érzését, miközben versenyre kész jelleget is kölcsönöz.

A Tiger 900 Rally Aragón a Matt Phantom Black, Matt Graphite és Crystal White hármas színösszeállításban pompázik, a megkülönböztető Racing Yellow színű elemek harmonikusan illeszkednek a Triumph Tiger és az Aragón Edition részletekkel, valamint az új és egyedi, két színű üléskialakítással.

 

 

A GT Aragón követi a Triumph Tiger és az Aragón kiadás részleteit, valamint a felfrissítő, kétszínű üléskialakítást, de ehelyett a Diablo Red, Matt Phantom Black és Crystal White hármas színösszeállításban pompázik, hogy merész és elegáns hangulatot sugározzon.

Triumph Tiger 900 Aragon GT Edition

 

 

Mindkét modell továbbra is lenyűgöző 87 Nm csúcsnyomatékkal büszkélkedhet 7.250-es fordulatszámnál, valamint csúszó- és rásegítő kuplunggal, hogy gazdag hármas teljesítményt nyújtson. A Tiger család új tagjai a könnyű, moduláris váz és a magas specifikációjú felfüggesztés megtartásával úgy lettek kialakítva, hogy mind az országúti, mind a terepjáró potenciált optimalizálják, a végső agilis és dinamikus kezelhetőség élményével.

A kezelhetőség további maximalizálása érdekében a GT Aragón kiadás teljesen elektronikusan állítható 45 mm-es USD Marzocchi patronvillát, míg a Rally Aragón kiadás Showa villákat kapott, amelyek még nagyobb terepjáró teljesítményre lettek hangolva.

Mindkét Aragón Edition alapfelszereltségként motorvédő rudakkal van ellátva, míg a Rally Aragón Edition alapfelszereltségként üzemanyagtartályvédő rudakkal is rendelkezik, hogy a végső versenyzői kinézet teljessé váljon. Mindkét modellhez több mint 65 dedikált kiegészítőből álló kollekció áll rendelkezésre, így a gépet a saját kalandjához igazíthatja.

 

 

ÚJ TIGER 900 RALLY ARAGÓN KIADÁS

Osztályelső specifikáció, versenygyőztes teljesítmény. A Tiger 900 Rally Aragón Edition újradefiniálja a kalandot.

Triumph Tiger 900 Rally Aragon Edition

ÚJ TIGER 900 GT ARAGÓN EDITION

A legjobb közúti középsúlyú kalandmotoros motorkerékpár. Prémium teljesítmény, versenygyőztes stílus és specifikáció.

Triumph Tiger 900 GT Aragon Edition
Fedezze fel a cikk címkéit