Skip to main content

ÚJ AKTÍV ELŐFESZÍTÉS-CSÖKKENTÉS

Triumph Tiger 1200 GT pro press ride
Motorkerékpárok Triumph Motorcycles 24th aug. 2023

 

 

Az új aktív előfeszítés-csökkentő funkciót úgy fejlesztették ki, hogy a Tiger 1200 lassulásakor csökkentse a hátsó felfüggesztés előfeszítését, lehetővé téve az ülésmagasság csökkentését. 

A GT, GT Pro és GT Explorer modellek esetében jelenleg két ülésmagasság-beállítás érhető el: 850 mm és 870 mm, míg a Rally Pro és Rally Explorer modellek esetében 875 mm és 895 mm. A tartozékként beszerelhető alacsony ülés opcióval a motorosok már további 20 mm-rel csökkenthetik az üléspozíciót, így a GT családnál 830 mm, a Rally családnál pedig 855 mm-el lesz a legalacsonyabb ülésmagasság.

 

 

Triumph Tiger 1200 GT Pro

 

 

Az új aktív előfeszítés-csökkentő funkció lehetővé teszi ezen ülésmagasságok további csökkentését. A motoros, az utastárs és a csomagok együttes súlyától függően ez akár 20 mm-rel is csökkentheti az ülésmagasságot, amikor a motorkerékpár megáll, így a motoros könnyebben és magabiztosabban ülhet. 

Az új vásárlók ezt az új minimum előfeszítés funkciót egyszerűen a kapcsolókocka "Home" gombjának egy másodperces megnyomásával érhetik el.

Steve Sargent termékigazgató-helyettes elmondta: "Ez az új funkció menet közben is bekapcsolható, lassabb sebességnél csökkenti a súlypontot, így még könnyebben elérhetővé válik, és a motorosok számára nagyobb magabiztosságot nyújt lassú sebességnél, valamint jobb kapcsolatot biztosít a talajjal, amikor megállnak.".

 

 

TIGER 1200 FRISSÍTÉS

A Tiger 1200 fejlett Showa félig aktív felfüggesztését továbbfejlesztették, így a motoros nagyobb könnyedséget és magabiztosságot élvezhet. 

Az új aktív előfeszítés-csökkentő funkciónak köszönhetően, amely csökkenti a hátsó felfüggesztés előfeszítését, amikor a Tiger 1200 lassít, lehetővé téve az ülésmagasság csökkentését. 

Triumph Tiger 1200 GT promo
Fedezze fel a cikk címkéit