Skip to main content

IZGALMAS ÚJ SZÍNVÁLASZTÉK A TRIUMPH 2024-ES KÍNÁLATÁBAN

Triumph Trident 660 in Triumph Racing Yellow and Jet Black
Inspiráció Triumph Motorcycles 24th júl. 2023

A 2024-es modellévre a Roadster, a Rocket 3, a Tiger és a Tiger Sport modellcsaládok jellegzetes és dinamikus új színválasztékát kínálják, amelyek már most megrendelhetők. 

 

MERÉSZ SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSOK A SPEED TRIPLE 1200 RS ÉS A TRIDENT 660 SZÁMÁRA 

Speed Triple 1200 RS

A végső teljesítményű, csupasz sportmotor mostantól három stílusos színváltozatban kapható, köztük egy teljesen új, feltűnő és dinamikus Carnival Red színben, valamint a kortárs Matt Silver Ice és Sapphire Black színekben, amelyeket jellegzetes, ezüst RS grafikák egészítenek ki. 

Az új, élénk színű festés magában foglalja a Carnival Red színű üzemanyagtartályt, a fényszórókat, az oldalpaneleket, a hátsó karosszériaelemeket, az ülőlapot és a haspárnát, valamint a természetes karbon első sárvédőt, amelyet alumínium ezüst RS grafika zár le.

Trident 660

A Triumph sportos és agilis triplahajtóműves Trident 660-as modellje 2024-re egy feltűnő új színválasztékot kap, a Jet Black és Triumph Racing Yellow színösszeállítással. A már meglévő Silver Ice és Diablo Red, valamint a népszerű Matt Jet Black és Silver Ice opciókhoz hasonlóan a jellegzetes Triumph logós tank dizájnnal rendelkezik. A klasszikus Sapphire Black opció teszi teljessé a négy színből álló kínálatot. 

Egy új Jet Black üzemanyagtartályt, fényszóró keretet és első sárvédőt, valamint drámai Triumph Racing Yellow hűtőmaszkot, hátsó karosszériát és sárvédő grafikát tartalmaz. 

 

Triumph Speed Triple RS in Carnival Red

 

KIFINOMULT ÚJ SZÍNEK A TRIUMPH ROCKET 3 KÍNÁLATÁBAN 

 

Rocket 3 R  

A végső izomroadster mostantól három kifinomult színválasztékban kapható: Matt Silver Ice, klasszikus Triumph Sapphire Black, valamint egy lenyűgöző új Sapphire Black és Carnival Red színösszeállításban, Silver Ice részletekkel.   

Az új Sapphire Black üzemanyagtartály Carnival Red betéttel és Silver Ice karosszéria grafikával, valamint Sapphire Black szélvédővel, fényszórótállal, oldalpanelekkel, sárvédővel és alsó hűtőmaszkkal, valamint Matt Aluminum Silver felső hűtőmaszkkal és sárvédőkonzolokkal kapható. 

Rocket 3 GT 

A Triumph világelső Rocket 3 GT két kifinomult színválasztékban lesz kapható: a Rocket izmos jelenlétét hangsúlyozó zafírfekete metálfényben, valamint ugyanabban a feltűnő új zafírfekete és karneválvörös színösszeállításban, Silver Ice részletekkel, amely a Rocket 3 R-en is látható.  

Triumph Rocket 3 GT in Sapphire Black and Carnival Red

 

TIGRISEK SPORT SZEMBETŰNŐ ÚJ SÉMÁK 

Tiger Sport 850

A Triumph tökéletes, országútra összpontosító, kalandos mindenese két jellegzetes színösszeállításban jelenik meg: egy merész grafit és diablo piros színösszeállításban, valamint egy kifinomult új grafit és jet fekete opcióban. 

Ez a változat Jet Black színű tank végpanelt, alsó hűtőmaszkot, csőrt és sárvédőt, grafit üzemanyagtartály- és üléspanelt, valamint textúrázott hűtővezeték-kijáratot tartalmaz.

Tiger Sport 660 

A Triumph díjnyertes és sokoldalú, hárommotoros Tiger Sport 660 három stílusos színösszeállításban kapható: a kifinomult, új Snowdonia White és Jet Black vagy Jet Black és Graphite opciók a merész és jellegzetes Korosi Red és Graphite sémához csatlakoznak, hogy teljessé tegyék a kínálatot. 

Az első új színváltozat Snowdonia White üzemanyagtartályt, burkolatot és pilótafülkét, Jet Black hátsó panelt, első sárvédőt és hűtőmaszkot tartalmaz, míg a második új opció Jet Black üzemanyagtartályt, pilótafülke burkolatot és hátsó panelt, valamint Graphite első sárvédőt és hűtőmaszkot.

Triumph Tiger Sport 660 in Jet Black and Graphite



SZÍNPOMPA A TRIUMPH MODERN KLASSZIKUSOK KÍNÁLATÁBAN

A Triumph Modern Classics termékcsaládja 2024-re extra színben pompázik: 12 új, vibráló színválasztékot vezetnek be a stílusos Bonneville család rajongói számára.  

Speed Twin 900  

A Speed Twin 900 modern, egyedi stílusát tovább fokozza az élénk új Carnival Red és a kifinomult Competition Green színvilág, mindkettő jellegzetes csíkos kialakítással, amely kontrasztot alkot az oldalsó panel és a sárvédők Phantom Black kivitelével.

Speed Twin 1200

A Triumph teljesítményklasszikus Speed Twin 1200 két feltűnő és kifinomult új fényezést kap.  A gazdag Carnival Red és Storm Grey, valamint a korszerű Matt Ironstone és Matt Storm Grey változat mellett a mindig is népszerű Jet Black is kiegészíti a kínálatot. 

A Carnival Red & Storm Grey üzemanyagtartályt Storm Grey fényszórótál és oldalsó panel egészíti ki, míg az új Matt Ironstone & Matt Storm Grey üzemanyagtartályt Matt Storm Grey fényszórótál és oldalsó panel egészíti ki. Mindkettő Matt Silver Ice villavédővel rendelkezik. 

 

Scrambler 900

A Scrambler 900 kiemelkedő, robosztus hozzáállását a 2024-es modellévben egy merész új Cosmic Yellow és Graphite festési lehetőséggel erősíti, Jet Black sárvédőkkel, vázborítással és hátsó panellel, a jellegzetes Matt Khaki és a klasszikus Jet Black opciók mellett

Scrambler 1200 XE és XC 

A kategóriát meghatározó Scrambler 1200-as modellcsalád a 2024-es modellévben három színváltozatban jelenik meg: a kifinomult Sapphire Black vagy a jellegzetes Matt Khaki és Matt Jet Black mellett egy stílusos új Matt Sandstorm üzemanyagtartály Jet Black csíkkal, Jet Black fényszórótál és oldalsó panelek, valamint barna üléspad is megjelenik. 

Bonneville T100 

2024-ben az ikonikus Bonneville T100 már stílusos új Competition Green és Ironstone kéttónusú fényezéssel kapható, kézzel festett Aluminium Silver karosszériavonal részletekkel, valamint Jet Black fényszórótállal, oldalpanelekkel és sárvédőkkel. A klasszikus Carnival Red és Fusion White, valamint a Jet Black színek teszik teljessé a kínálatot. 

Bonneville T120  

A legendás Bonneville T120 új, kontrasztos, egyszínű, Jet Black és Fusion White kéttónusú színválasztékot kap, kézzel festett, metálarany színű karosszériabéléssel és Jet Black fényszórótállal, oldalpanelekkel és sárvédőkkel. Ez az új opció a merész Cordovan Red és Silver Ice fényezés, valamint a klasszikus Jet Black opció mellé kerül.  

Bonneville T120 Black 

Az időtlen Triumph Jet Black T120 Black mellett 2024-ben egy kifinomult, új Matt Graphite fényezésű változat is megjelenik, amely fényes és matt felületű, valamint kézzel festett ezüst karosszériavonal részleteket is tartalmaz a lenyűgöző hatás érdekében. A Jet Black fényszórótál, az oldalsó panelek és a sárvédők teszik teljessé a megjelenést.  

Bonneville Bobber 

A Triumph eredeti custom ikonja, a Bonneville Bobber mostantól három színben kapható, egy stílusos új kéttónusú Jet Black és Ash Grey színösszeállítással, amely Jet Black és Ash Grey üzemanyagtartályt, valamint Jet Black oldalsó paneleket és sárvédőket tartalmaz, csatlakozva a jellegzetes Jet Black és a merész Red Hopper színválasztékhoz.  

Bonneville Bobber 

A Triumph eredeti custom ikonja, a Bonneville Bobber mostantól három színben kapható, egy stílusos új kéttónusú, Jet Black és Ash Grey színösszeállítással, amely Jet Black és Ash Grey üzemanyagtartályt, Jet Black oldalsó paneleket és sárvédőket tartalmaz, csatlakozva a jellegzetes Jet Black és a merész Red Hopper színválasztékhoz. 

Bonneville Speedmaster 

A Triumph brit vásárlók klasszikusa, a Bonneville Speedmaster három színválasztékban kapható: klasszikus Jet Black, kifinomult Cordovan Red és egy lenyűgöző új Pacific Blue és Silver Ice kéttónusú változatban, arany karosszériavonal részletekkel. Ezt egészíti ki a zafírfekete fényszórótál, az oldalsó panelek és a sárvédők.  

Thruxton RS 

A café racerek királya, a Triumph ikonikus Thruxton RS továbbra is elérhető a klasszikus Jet Black színben, de egy új kéttónusú Jet Black és Silver Ice opcióval bővült a kínálat.  A Jet Black és Silver Ice üzemanyagtartályon arany karosszériaelemek találhatók, amelyekhez Jet Black fényszórótál, oldalsó panelek, ülésháztető és sárvédők, valamint Matt Silver Ice villavédők társulnak. 

Triumph Tiger 1200 GT Pro riding on mountain road)

KERESKEDŐ KERESÉSE AZ ÖN KÖZELÉBEN

Fedezze fel a cikk címkéit