Skip to main content

DAYTONA 660 : AZ ÖN KÉRDÉSEI, A MI VÁLASZAINK

Triumph Daytona 660 in urban setting with Neon lights
Motorkerékpárok Triumph motorkerékpárok 8th ápr. 2024

A valódi motorosok kérdéseire a Triumph közvetlenül válaszol - minden, amit a Daytona 660-ról tudni akart.

K: Mi inspirálta az új 660-as dizájnját?

V: Az új Daytona 660 a Daytona dizájnjának friss és karcsú változata, amelyet ugyanaz a csapat tervezett, mint a Daytona 675-öt.

K: Mik a Trident 660 és a Daytona 660 közötti legfontosabb különbségek?

V: A Daytona 660 egy utcai sportmotor, amely a 660-as platformunkra épül. Saját vázzal, jelentősen átdolgozott hármas motorral és nagy teljesítményű alkatrészekkel rendelkezik.

K: Teljesen a pályára fokuszál?

V: A Daytona 660-assal egy izgalmas és magával ragadó sportos járgányt alkottunk, amely elég kényelmes ahhoz, hogy minden nap motorozhass vele.

K: Megfelel az A2 szabványnak?

V: Igen! Kapható egy kereskedő által felszerelt A2 készlet, amely a nagyobb jogosítvány megszerzéséig 47 lóerőre korlátozza a teljesítményt.

 

 

K: Van benne gyorsváltó?

V: A Triumph váltóasszisztens tartozékként kapható az új 6 sebességes sebességváltó kuplung nélküli fel- és lekapcsolásához.

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black in urban location

 

K: Milyen az ülés ergonómiája az osztály többi motorjához képest?

V: A Daytona 660 dinamikus és magával ragadó vezetést biztosít, természetes ergonómiával és nagyszerű kényelemmel, amelyet minden nap élvezhet.

K: Mennyi a nedves súly és a lóerő?

V: A Daytona 660 nedves tömege 201 kg, a hármas motor pedig 95 lóerős csúcsteljesítményt és 69 Nm nyomatékot biztosít - ennek több mint 80%-a már 3000-es fordulatszámtól egészen 1200-as fordulatszámig rendelkezésre áll.

K: Mennyiben különbözik a sport üzemmód a közúti üzemmódtól?

V: A három menetmód a gázreakciót, a kipörgésgátlót és az első kerékemelést úgy alakítja, hogy minden menetkörülmény között optimális irányíthatóságot biztosítson, és mindhárom üzemmódban azonos, 95 lóerős csúcsteljesítményt érjen el.

 

Fedezze fel a cikk címkéit