Skip to main content

A VÉGSŐ KALAND

Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Epikus kalandok 5th jan. 2023

 

Tiger 1200 Emlékezetes Kalandok

A Triumph megkért 4 Tiger-tulajdonost, akik India legtapasztaltabb off-road kalandmotorosai közé tartoznak, és egy egyszerű feladatot adott nekik: szórakozzanak a vadonatúj Tiger 1200-assal, hozzák ki belőle a maximumot; mindezt India egyik legkeményebb terepén.

 

#Tiger1200EpicAdventures

 

 

 

A négy versenyző a végsőkig feszegette önmagát és gépeit. Amit a teljesen új Tiger 1200-asokkal műveltek, az lenyűgöző volt, és a történetek, amelyeket visszahoztak, mind kalandokkal átitatottak és vizuálisan lenyűgözőek voltak. Mosolyuk kilométerekre nyúlt, és úgy tűnik, még mindig nem tudnak betelni a nagy kapacitású kalandmotorok új mércéjével. 

 

 

Triumph Tiger 1200 Rally Pro in the Himalayan Mountain range



A helyszín:

A kis Tibetként is ismert Spiti a Himalája hegyvonulatában, Himachal Pradeshban fekszik. A csak nyáron megközelíthető Spiti a lehető legtávolabbi hely. A hegyek és gleccserek által körülvett, hegycsúcsokon magasodó falvak, festői régi kolostorok, kristálytiszta folyók és patakok, a szélben lobogó imazászlók és a palástos szerzetesek erős hasonlóságot idéznek fel Tibettel, és elvarázsolják a turistákat ebben a távoli régióban.

Spiti szó szerint "középső földet" jelent, mivel keleten Tibet, északon Ladakh, délkeleten Kinnaur, délen pedig Lahaul és Kullu határolja. Az átlagosan mintegy 12 500 láb magasan a tengerszint felett fekvő Spiti az azonos nevű himalájai folyó mentén fekszik. A Spiti-völgy távoli fekvése miatt lekerült a turisták térképéről, de megőrizte érintetlen varázsát. 



Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range

"A mosolyuk kilométerekre nyúlt, és úgy tűnik, még mindig nem tudnak betelni a nagy kapacitású kalandmotorok új mércéjével."

 

 

A Motorosok:
1. Vijay Parmar, a Tiger 900 tulajdonosa és a Raid De Himalaya - a világ legmagasabb rallye társalapítója 
2. Ouseph Chacko, Tiger 800 tulajdonos és társalapító, School Of Dirt
3. Murthaza Junaid, Tiger 800 tulajdonos és a The Art Of Motorcycles alapítója
4. Shayne Singh, Tiger 800 tulajdonos és kalandtréner

 

 

Tiger 1200 Rally Pro

A Rally Pro aszfalton vagy földön, a Rally Pro egyesíti a képességeket, a kényelmet és a teljesítményt a végső, minden útra alkalmas kalandhoz.

Mostantól új, aktív előfeszítés-csökkentő funkcióval a felfüggesztés előfeszítésének fejlett beállításához.

Alapár 8 295 000,00 Ft

2022 Triumph Tiger 1200 Rally Pro in Matt Khaki