Skip to main content

A TRIUMPH STREET TRIPLE 765 RS LETT A 2023-AS ÉV MCN-MOTORJA

Triumph Street Triple 765 RS
Inspiráció TRIUMPH MOTORKERÉKPÁROK 25th aug. 2023

 

A Motorcycle News bejelentette, hogy a Street Triple 765 RS lett a 2023-as év motorja. 

A Motorcycle News minden évben különböző kategóriákban díjazza a motorkerékpárokat, valamint az Év Motorját, amely minden versenytársat felülmúl.

2022-ben a Triumph is elnyerte az Év motorja címet, a Tiger Sport 660 révén. A Triumph immár második nyeri el ezt a címet, ezúttal a Street Triple RS modellel.

A Street Triple 765 RS elnyerte az MCN legjobb naked sportmotorjának járó díjat is, ezzel a kategória összes tavalyi versenytársát megelőzve.

A 2023-as Street Triple 765 RS teljesen új technológiával, futóművel és stílusbeli fejlesztésekkel kiegészülve a valaha volt legmagasabb specifikációjú Brembo Stylema fékekkel, minden idők legerősebb Street Triple-jeként új teljesítményszintet állít fel. A Moto2TM versenymotorból származó fejlesztéseknek révén a kategóriában vezető 130 lóerős, izgalmas tripla teljesítménynek köszönhetően a Street Triple 765 RS egyszerre használható a közútra és a versenypályára, mindezt egyetlen motorral.

 Az év elején az MCN vezető tesztelője, Michael Neeves a Street Triple 765 RS-t a pályán vezette a motor bemutatásakor, és maximális pontszámot adott a vezethetőségre és a fékekre, a motorra, a megbízhatóságra és az építési minőségre, valamint a felszereltségre, 5/5-öt adva a motor egészére.

Az MCN csapata így nyilatkozott: "A Triumphnak sikerült egy olyan motorkerékpárt alkotnia, amely már eleve fantasztikus volt, de még élénkebbé tette a gázpedált, még élesebbé a kormányzást, így még jobban kitolva a határokat. Ha ezt egy pályanapra viszi, akkor nagyon keményen kell nyomnia, hogy a motor határait megközelítse. Még mindig van benne, izgalmas vezetni, gyönyörűen felszerelt és jól összerakott.

Az MCN teljes beszámolója a Street Triple 765 RS-ről itt.


STREET TRIPLE 765 RS

A kategória vezető teljesítménye, a valaha volt legmagasabb fék- és technológiai specifikáció, valamint a borotvaéles kezelhetőség következő szintje - ez az új teljesítményű meztelen sportmotorok mércéje.

Alapár 4 865 000,00 Ft

MY25 Street Triple 765 RS in Phantom Black colour CGI
Fedezze fel a cikk címkéit