Skip to main content

Triumph és Breitling


Breitling Edition SpeedTwin 1200

 


A BREITLING ÉS A TRIUMPH MOTORKERÉKPÁROK IZGALMAS ÚJ PARTNERSÉGÉNEK BEMUTATÁSA, A TRIUMPH KATEGÓRIAVEZETŐ SPEED TWINJÉNEK ÉS A BREITLING 2022-RE TERVEZETT JELLEGZETES TOP TIME ÓRÁJÁNAK IGAZÁN EGYEDI, LIMITÁLT PRÉMIUM KIADÁSÁVAL.

Mindkettő világszerte ismert a pontosságáról, minőségéről és stílusáról, és mindkettő újító a maga területén, a Breitling úttörő szerepet játszott a modern kronográf kifejlesztésében, és a Triumph kitörölhetetlen hatással volt a motorkerékpár fejlődésének alakítására. 

A páratlan örökséggel és a mérnöki kiválóság, a teljesítmény és a szépség iránti végtelen szenvedéllyel rendelkező Breitling és a Triumph közös ambícióját mutatja be ez az új partnerség, amely a jövőbe tekint, és rendületlenül a tökéletes mozgásra összpontosít. 

A merész és eredeti tervezés közös filozófiájából és a precíziós kézműves munka iránti érzékből született ez a két gyönyörű Triumph Breitling kiadás, amely ezeket az alapértékeket egyesíti.

 

 

 

 

BREITLING TOP TIME TRIUMPH KRONOGRÁFOK 

Az 1960-as évek közepén Willy Breitling az autóversenyzés és a cafe racer kultúrája által inspirálva, egy teljesen újfajta időmérővel igyekezett megragadni az akkori száguldó stílust. Az eredmény a Breitling Top Time lett, egy szokatlan kronográf, amely gyorsan a sportos férfiak és nők körében egyaránt népszerűvé vált, akiket az óra merész arányai vonzottak. 

Ma ez a szellem a Top Time Triumph kronográf két különböző változatában tér vissza, az egyiket kifejezetten azoknak tartogatva, akik megvásárolják a Speed Twin Breitling Limited Editiont. Az alapkollekció változatának opálos, függőlegesen csiszolt számlapja van. A csak a tulajdonosok számára készült változat ragyogó napsugárral fényezett számlapot kapott.

 

 

A TULAJDONOSOK TOP TIME TRIUMPH KRONOGRÁFJA

A Speed Twin Breitling kiadás tulajdonosai, akik 2022. augusztus 22-ig leadják megrendelésüket a Breitlingnél, kiváltságos lehetőséget kapnak arra, hogy megkapják ezt a megrendelésre készült órát, amelybe belegravírozzák a motorjuk számát.

Breitling Triumph Limited Edition Top Time Chronometer

 

 

A CORE TOP TIME TRIUMPH KRONOGRÁF

Az alapkollekció változata opálos, függőlegesen csiszolt számlapot tartalmaz. 

Breitling Triumph Limited Edition Top Time Chronometer

 

 

Mindkét óra változatának csúcspontja a számlap jégkék színe. Ez az egyedülálló szín megidézi az 1951-es Polychromatic Blue Triumph Thunderbird 6T-t, másrészt egy ritka, kék számlapos Breitling Top Time Ref. 815-t az 1970-es évekből.  

A jellemzők közé tartozik a visszafogott verseny témájú borjúbőr szíj, amely hagyja, hogy a számlap ragyogjon. A Breitling és a Triumph logók finoman ülnek 12 és 6 óránál. A nagyméretű gombanyomók lehetővé teszik a kronográf stop-start és reset funkcióinak könnyű vezérlését, a nagy kontrasztú tachyméter skála pedig jól olvasható sebességmérést biztosít. Az órákat a Breitling Caliber 23 hajtja, amely COSC tanúsítvánnyal rendelkező kronométer, és körülbelül 48 órás járástartalékkal rendelkezik. 

Egy másik funkció, amit a gyűjtők imádni fognak: Az órák hátlapján a Triumph ikonikus párhuzamos ikermotorjának részletes vázlata látható. A vázlat elhelyezése nagyon is szándékos. Bemutatja a motorkerékpárokon található részletek mély rétegződését, amelyek egy része csak azok számára nyilvánvaló, akiknek szoros kapcsolatuk van a tulajdonlással vagy az eredeti motorkerékpárok alapos ismeretével.