Skip to main content

007™ és a Triumph motorkerékpárok

Egy izgalmas partnerség, amely két brit ikont egyesít.

No time to die rehearsals set with the scrambler 1200 and Tiger 900 rally movie bikes and the new defender

 

 

A Triumph Tiger 900 és Scrambler 1200 motorkerékpárok a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni kulcsfontosságú kaszkadőr jeleneteiben szerepelnek. 2019 decemberében bejelentették a Triumph Motorcycles és az EON Productions közötti jelentős együttműködési partnerséget.  

Ez a két nagyszerű brit ikon - a 007™ és a Triumph Motorcycles - első ízben hozta össze a két ikonját.

 

 

 

 

A Triumph hosszú, jeles múltra tekint vissza a prémium kategóriás motorkerékpárok tervezésében, fejlesztésében és gyártásában, amelyek kivételes teljesítményt, képességeket és kezelhetőséget nyújtanak.  A James Bond kaszkadőrcsapat nagy teljesítményű motorokat igényelt néhány kulcsfontosságú akciójelenethez, és a Triumph tökéletes választás volt.

 

 

James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

NINCS IDŐ MEGHALNI

A 25. James Bond-filmet 2019-ben több helyszínen, többek között Jamaikában, Norvégiában, Olaszországban és az Egyesült Királyságban forgatták, amellyel a Triumph az egyetlen motoros partner a filmben.  Ez az első partnerségünk egy Bond-filmmel, amellyel csatlakozunk olyan járműipari partnerekhez, mint a Jaguar vagy Land Rover.

 


Akárcsak az eredetileg Ian Fleming által megalkotott karakter, a Triumph motorkerékpárok is rendelkeznek egy jól bevált és azonnal felismerhető brit hitelességgel, amely az idők során kialakult és bizonyított, és amely világszerte visszhangra talál. Ezek a közös tulajdonságok teszik a Triumph motorkerékpárokat a James Bond filmsorozat tökéletes partnerévé.