Skip to main content

007™ és a Triumph motorkerékpárok

Egy izgalmas partnerség, amely két brit ikont egyesít.

No time to die rehearsals set with the scrambler 1200 and Tiger 900 rally movie bikes and the new defender

 

 

A Triumph Tiger 900 és Scrambler 1200 motorkerékpárok a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni kulcsfontosságú kaszkadőr jeleneteiben szerepelnek. 2019 decemberében bejelentették a Triumph Motorcycles és az EON Productions közötti jelentős együttműködési partnerséget.  

Ez a két nagyszerű brit ikon - a 007™ és a Triumph Motorcycles - első ízben hozta össze a két ikonját.

 

 

JAMES BOND AND TRIUMPH MOTORCYCLES

During October 2022 the James Bond film franchise will hold its 60 Year Celebration and Triumph is delighted to be part of this iconic moment in time. 

Triumph is celebrating 60 years of James Bond, in style, with an exclusive and beautifully crafted motorcycle, limited to 60 worldwide.

James Bond Limited Edition Triumph Motorcycle

 

 

A Triumph hosszú, jeles múltra tekint vissza a prémium kategóriás motorkerékpárok tervezésében, fejlesztésében, fejlesztésében és gyártásában, amelyek kivételes teljesítményt, képességeket és kezelhetőséget nyújtanak.  A James Bond kaszkadőrcsapat nagy teljesítményű motorokat igényelt néhány kulcsfontosságú akciójelenethez, és a Triumph tökéletes választás volt.

 

 

James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

NINCS IDŐ MEGHALNI

A 25. James Bond-filmet 2019-ben több helyszínen, többek között Jamaikában, Norvégiában, Olaszországban és az Egyesült Királyságban forgatták, és a Triumph az egyetlen motoros partner a filmben.  Ez az első partnerségünk egy Bond-filmmel, és csatlakozunk más járműipari partnerekhez, köztük a Jaguar Land Roverhez.

 


Akárcsak az eredetileg Ian Fleming által megalkotott karakter, a Triumph motorkerékpárok is rendelkeznek egy jól bevált és azonnal felismerhető brit hitelességgel, amely az idők során kialakult és bizonyított, és amely világszerte visszhangra talál. Ezek a közös tulajdonságok teszik a Triumph motorkerékpárokat a James Bond filmsorozat tökéletes partnerévé.

 

 

Scrambler 1200 Bond Edition

Inspired by the Scrambler 1200 bike from the 2020 James Bond film No Time To Die, we created a special Limited-Edition motorcycle. 

 

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition