Skip to main content

Az ok a motorozásra

1. IZGALMAS HÁRMAS MOTORTELJESÍTMÉNY

A Trident 660 teljesítményének, agilitásának és izgalmas teljesítményének középpontjában a 660 köbcentiméteres motor áll; a Triumph háromhengeres motorja tökéletes egyensúlyt biztosít az erős nyomaték (amely már alacsony fordulatszámtól kezdve és egészen a tartományon keresztül érezhető), amely 64 Nm-nél 6250 fordulat/percnél éri el a csúcsot, és a felemelő teljesítmény, amely 81PS-nél 10 250 fordulat/percnél éri el a csúcsot.

Ami a vezetési minőséget illeti, a Trident 660 könnyed érzést nyújt. A sima, 6 sebességes sebességváltót a szórakozásra és a vezethetőségre optimalizálták, míg a csúszós és segédkuplung könnyű működésű kuplungot biztosít, amely csökkenti a motoros fáradtságát, így még tovább élvezheti a motorozást ezzel a figyelemre méltó motorral.

 

2. KATEGÓRIAVEZETŐ TECHNOLÓGIA ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT

A Trident 660 színes TFT-kijelzővel ellátott multifunkciós műszerei minden fontos információt kompakt és áttekinthető kialakításban nyújtanak, hogy a motorozás közbeni interakciót könnyedén elvégezhesse.

A kijelzőt kifejezetten az opcionális, tartozékként beszerelhető csatlakoztatási rendszerhez tervezték, amely lehetővé teszi a turn-by-turn navigációt, a GoPro vezérlését, valamint a telefon és a zene interakcióját a kapcsolószekrényen keresztül - mindez jól láthatóan megjelenik a TFT-képernyőn.

A Trident 660 a kategória vezető motoros elektronikájával rendelkezik, beleértve a Road és Rain menetmódokat, amelyek a maximális motoros irányítás érdekében állítják be a motor gázpedál és a kipörgésgátló térképét (a Rain üzemmódban a biztonság érdekében lágyabb térképet kapunk), a Ride-by-Wire gázpedált a ropogós, pontos gázreakcióért, a kapcsolható kipörgésgátlót, amely a teljesítményt és a nyomatékot kezeli, ha a tapadás veszélybe kerül, valamint a Triumph legújabb generációs ABS-ét a további motoros biztonságáért.

A teljes LED-es világítás jobb teljesítményt nyújt a maximális motoros biztonság érdekében. A jellegzetes stílusú 7"-os LED-es fényszórót egyedileg a Trident 660 számára tervezték, míg a kompakt és integrált hátsó lámpát a hátsó egység formájához igazították. Az önkioldó, vékony LED-es kijelzők tovább növelik a Trident 660 magas szintű vezetői kényelmét (helyi piaci korlátozások érvényesek lehetnek).

 

 

3. AGILIS, SPORTOS ÉS MAGABIZTOS VEZETÉS

Triumph motorkerékpárként a Trident magabiztos vezetést biztosít, amelyet könnyű irányítani, hihetetlenül megnyugtató kezelhetőséggel, izgalmas teljesítménnyel és fantasztikus megbízhatósággal. A könnyű kormánysúlynak köszönhetően egy biztos lábakon álló, fordulékony, agilis és élvezetes kerékpárt kapsz, a magas műszaki színvonalú felfüggesztés és fékrendszer pedig tökéletesen kombinálódik a könnyű, 17 colos, sportos, öntött alumínium kerekekkel a maximális agilitás érdekében.

Amint felszállsz erre a kerékpárra, azonnal észre fogod venni a nyugodt vezetési ergonómiát, mert a Trident 660-at úgy tervezték, hogy tökéletes legyen a mindennapokban. A kényelmes és praktikus ikerülés 805 mm-es ülésmagassággal rendelkezik, míg a kerékpár keskeny szélessége magabiztos és könnyen elérhető lábtartókkal rendelkező, magabiztos álláshelyzetet biztosít, és az állítható fékkar további kényelmet nyújt a hosszabb utazáshoz.

A Trident 660 kiváló felfüggesztés-, gumiabroncs- és fékkombinációja kényelmes, bizalomgerjesztő utazást biztosít, többek között:

Magas specifikációjú Showa felfüggesztési rendszer (fekete upside-down első villa 120 mm-es első kerékjárattal, és előfeszítéssel állítható monoshock hátsó felfüggesztés 133,5 mm-es rugóúttal).

A sokoldalú Michelin "Road 5" gumiabroncsok szériafelszereltségként biztosítják a teljesítményt és a magabiztosságot nedves és száraz körülmények között egyaránt.

Nagyszerű fékerő a Nissin fékrendszerből 2 dugattyús csúszó első féknyergek két 310 mm-es féktárcsával és egyetlen hátsó féknyereg és féktárcsa.

 

4. HIHETETLEN ÉRTÉK

A Trident 660-as kategóriaelső szintű szériafelszereltsége, a kiváló minőségű felfüggesztés, fékek és gumiabroncsok, a magabiztos, magabiztos vezethetőség, a hárommotoros motor izgalmas teljesítménye, az egyedi stílus és a rendkívül versenyképes ár együttesen teszik ezt a tökéletes középsúlyú motorkerékpárt - és a Triumph kínálatának tökéletes belépőjét.

Az osztályelső 10 000 mérföldes (vagy 12 hónapos) szervizintervallum szintén hozzájárul a hihetetlenül alacsony fenntartási költségekhez.

5. JELLEGZETES STÍLUS

A Triumph formatervezési DNS-ét tiszta, dinamikus vonalakkal ötvöző, igazán lenyűgöző motorkerékpár, amely jellegzetes, sportos és izmos tartással és hozzáállással rendelkezik. A Trident 660 négy különböző színösszeállításban kapható: Crystal White vagy Sapphire Black, mindkettő kontrasztos matricákkal, vagy a Matt Jet Black & Matt Silver Ice vagy Silver Ice & Diablo Red kettős színválaszték.

A motorkerékpár stílusa olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek kiemelik a Trident 660 jellegzetes megjelenését, beleértve a 14 literes üzemanyagtartály kialakítását formázott térdkivágásokkal, a könnyű alumíniumból öntött fekete öt küllős kerekeket, valamint a minimalista hátsó részt lengőkarra szerelt rendszámtábla-felfüggesztéssel és hátsó indexekkel. A kontrasztos festésű hűtőmaszk, a hűtőszárnyak és a sarokvédők, valamint a testszínű villavédők, a kúpos alumínium kormány és a könnycsepp alakú tükrök mind hozzájárulnak a motor kivételes kivitelezéséhez.

A prémium Triumph márkajelzés kiemelkedő befejező simításokat tesz lehetővé. A beillesztett alumínium Trident 660 jelvényt gyémántmunkával megmunkált betűkkel kiegészíti egy megmunkált Triumph jelvény az üzemanyagbetöltő kupakon, egy Triumph jelvény a fényszórón és a hátsó lámpán, egy Triumph márkájú kormánybilincs és a Triumph márkajelzés a motor TFT műszerfalon (a piaci korlátozások érvényesek lehetnek).

6. VALÓDI TARTOZÉKOK

Személyre szabhatja Trident 660-asát, ha a Triumph eredeti tartozékok egész sorából választ, amelyeket magával a motorral együtt fejlesztettek ki, és ugyanazoknak a szigorú minőségi és tesztelési eljárásoknak vetettek alá. A több mint 45 kínálatot, köztük a Trident 660 csomagokat, a My Triumph Connectivity Systemet (navigációhoz, GoPro vezérléshez, telefon- és zeneüzemeltetéshez), valamint a még több kényelmet, védelmet és stílust nyújtó tartozékokat, számos módon bővítheti Trident 660-at.

A Trident 660 felszerelhető egy opcionális A2 engedély átalakító készlettel, amely a teljesítményt az A2 engedélyesek számára megfelelő szintre korlátozza. Ez magában foglalja az A2-specifikus APS csavarkulcsot és az egyedi motorhangolást, amely a csúcsteljesítményt 47,8 LE-re (35 kw) korlátozza 8750 fordulat/percnél, a csúcsnyomatékot pedig 59 Nm-re 5250 fordulat/percnél. A Triumph márkakereskedés képes a motorkerékpár teljes teljesítményének visszavételére.

A Triumph Genuine Accessories alapfelszereltségként két év korlátlan futásteljesítményre vonatkozó garanciát tartalmaz.