Skip to main content
Triumph Trident 660 Grab Handles)

TRIDENT TARTOZÉKOK

TEGYE A MAGÁÉVÁ

A Trident 660-as készülékkel könnyű személyessé válni. Akár továbbfejlesztett stílusra, nagyobb kényelemre vagy térkínálatra, extra műszaki megoldásokra, biztonságra, vagy a saját, személyes érintésére vágyik, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a megfelelő eredeti Triumph tartozékokat. A motorosok által a motorosoknak készített minden tartozékot élettartam-teszteltünk, hogy ellenálljon az Ön által tapasztalt körülményeknek, és kétéves, korlátlan kilométer-használati garanciát nyújtunk, hogy biztosítsuk, hogy tovább tudjon motorozni.

Akár a barátaiddal szelídíted a kilométereket, akár a festői útvonalat élvezed, vagy feldobod az ingázást, a valódi Triumph tartozékok átfogó gyűjteménye elérhető, és a Triumph márkakereskedésed felszerelheti őket, tedd a Tridentet a tiéddé.

ITT VAN NÉHÁNY A KEDVENCEINK KÖZÜL

FOKOZOTT STÍLUS - KIEGÉSZÍTŐK

A fröccsöntött szélfogóval kényelmet és stílust adhat hozzá. Úgy tervezték, hogy csökkentse a szél erejét, készen áll arra, hogy sima vonalakat adjon a Tridenthez. A színben illeszkedő középső panel, a látható rögzítések nélküli, textúrázott fekete külső zökkenőmentes megjelenést biztosít a szélvédelem érdekében.

Növelje a hátsó látási viszonyokat a megmunkált kormányvégtükrökkel. Könnyű alumínium fekete eloxált felületük, CNC kontrasztos vágott profillal, kiemeli a Trident vonalait. Adja hozzá az alumínium bellypanelt, hogy áramvonalas hővédő paneleket kapjon a kipufogócsőhöz, amelyek még tisztább vonalakat és kiváló hővédelmet biztosítanak.

Ezek az alkatrészek formatervezési pontossággal kiegészítik a fényszóró kialakítását és a minimalista vonalakat, növelve az általános kiegyensúlyozott tartást, miközben megőrzik a tiszta Trident megjelenést. A lézerrel maratott márkajelzés adja meg a végső simítást, hogy büszkén álljon.

Stílusos kiegészítők, minimalista és készen áll.

 • Színes színű Flyscreen
 • Classic Bar End tükrök
 • Alumínium Bellypan

 

VÉDELEM, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ - NYUGALOM

Kifejezetten a Trident vonalaihoz tervezték, a védelemnek nem kell kompromisszumot kötnie a stílusban. Adja hozzá a szükséges védelmet a nyugalomhoz minden utazás során. Vázvédő, első tengelyvédő, motorburkolat-készlet és tankbetét. A Triumph márkajelzéssel ellátott, a Trident egyedi stílusára épülő védelem magabiztos vezetési élményt nyújt.

 • Keretvédelem
 • Első tengelyvédők
 • Motorburkolat védelme
 • Tank Pad

INTEGRÁLT TECHNOLÓGIA - TFT KIJELZŐ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A modern csatlakoztathatóság kéz a kézben jár a Triumph motorkerékpárokkal. A Triumph csatlakoztathatósági modul lehetővé teszi az okostelefonokkal való integrált működést. Használja ki a telefonjáról elérhető turn-by-turn navigációt és az okosan kialakított TFT-kijelzőn keresztül érkező értesítéseket. Biztonságosan interakcióba léphet a hívásokkal, és lejátszhatja a kívánt zenét a zavartalan és tiszta kijelzővel, amelyet a kapcsolószerkezet vezérel. 

A kalandok megörökítése is könnyebb lett, mint valaha. A Triumph összeállt a GoPro-val, a kalandfilmek vezetőjével. Az Accessory Fit tartozékkal könnyedén csatlakoztathatja és vezérelheti a GoPro kamerát, így az útra koncentrálhat, miközben megörökíti a kalandokat a későbbiekre.

Nincs több babrálás, teljes integráció a szükséges funkciókhoz, amikor csak szüksége van rájuk. Adja hozzá az USB-töltőt, hogy soha ne merüljön le az akkumulátora, amikor szüksége van rá. Az USB-töltő aljzat diszkréten az ülés alatt helyezhető el, így a töltés útközben is rendkívül kényelmes.

 • Csatlakoztathatósági modul
 • USB töltő

 

EXTRA TECH - EXTRA NYUGALOM 

Az összes LED-es lámpával, a gördülő LED-es jelzőkkel erősítse meg közúti jelenlétét. Úgy tervezték, hogy irányjelzővel világítson, és bizonyítottan hatékonyabb a többi közlekedő számára. A 7 nagy teljesítményű LED fényes fekete fényű alumínium testben elhelyezett, fényes fekete fényezésű és öntött Triumph logóval ellátott lámpa extra stílusosságot és biztonságot nyújt.

A kuplung használatával járó vezetési fáradtság a váltóasszisztensnek köszönhetően megszűntethető. Ez a plug and play technológia lehetővé teszi a sebességváltást a tengelykapcsoló használata nélkül. Ideális városi környezetben vagy hosszú napokon, leegyszerűsítve az utazást.

További biztosítékot jelenthet a Thatcham által jóváhagyott Triumph Track +. Az akkumulátor és az antenna szabotázs- és mozgásérzékelővel, tudni fogja, hogy a Trident biztonságban van az A-GPS, a GLONAS és a 4G roaming sim segítségével, hogy mindig naprakész legyen. Ha valaki megrongálja a járművét, a 24/7-es felügyelet biztosítja, hogy Ön értesüljön róla elsőként. (piaci korlátozások érvényesek)

Az Ön és motorkerékpárja biztonsága az első helyen áll ezekben a hivatalos Triumph tartozékokban. Ez az egész csak az utazásért van.

 • Műszak asszisztens
 • Pálya +

Adjon hozzá még több stílust, védelmet, kényelmet és biztonságot, hogy tükrözze saját egyedi megjelenését és motorozási igényeit. Minden tartozék beszerelhető a helyi Triumph-kereskedőnél. 

AZ AGILIS, SPORTOS ÉS MAGABIZTOSSÁGOT SUGÁRZÓ TRIDENT 660 CSAK A KEZDET