Skip to main content

SPEED TWIN 900

kiegészítők

 

A több mint 120 eredeti Triumph kiegészítővel, amely a Speed Twin 900 típushoz rendelkezésre áll, számos lehetőség nyílik az egyedivé alakításra.  Ezen kiegészítők mindegyike a motorkerékpárral együtt került kifejlesztésre és megtervezésre, és a tökéletes illeszkedés és beépíthetőség érdekében ugyanazon minőségi szabványok alapján kerültek tesztelésre is.  Az eredeti Triumph kiegészítők teljes köre megrendelhető és felszereltethető Triumph márkakereskedőjénél, legyen szó akár védő, kényelmi, esztétikai vagy poggyászkezelési megoldásról: biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja, ami motorkerékpárja egyediségéhez szükséges.

 

 

Triumph 2021 Street Twin

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLMÉNY

Emelje magasabb szintre motorozási élményét az állítható FOX kétszemélyes használatra való felfüggesztéssel. Csavarmenetes előfeszítéssel és 20 kattanásos csillapításállítási lehetőséggel személyre szabhatja a felfüggesztést, hogy az tökéletesen megfeleljen saját súlyához és a kívánt érzethez. A prémium motorkerékpár alkatrész-beszállító, a FOX által gyártott berendezés tartalmaz egy RSU kiegyenlítő tartályt, galvanizált állítóelemeket, és méretét tekintve ugyanolyan, mint az eredeti.

 

FOKOZOTT SZÉLVÉDELEM

A menetszél kimerítő hatásának csökkentése nem megy szükségszerűen a stílus rovására. Szereljen fel alacsony, magas vagy teljes túraszélvédőt diszkrét és minimalista stílusú felfogató elemekkel. A kényelmet és a stílust szem előtt tartva a szélvédőkészletek csökkentik a menetszél érzetét, és ezzel a fáradtságérzést, ugyanakkor karcálló sötétített kivitelükkel hozzájárulnak az egyedi megjelenéshez. 

 

 

Triumph 2021 Street Twin

RÉSZLETEKRE FORDÍTOTT FIGYELEM

Az egyediség nem mindig a nagy változtatásokról szól. A legtökéletesebb megjelenés összhangja a kis részletek egységében rejlik. Szereljen fel CNC-megmunkálással készített, lézergravírozott Triumph márkajelzéssel ellátott, alumínium olajbetöltőnyílás-sapkát.  A galvanizált fekete felületkezelés nagyszerűen néz ki, ugyanakkor az érdes felületnek köszönhetően könnyen levehető.

Hangsúlyozza ki a motor részleteit vezérműtengely-, lánckerék- és szívótorok-burkolatokkal, amelyek egy magasabb szintre emelik motorja stílusát. Különböző opciókban áll rendelkezésre, így például fényes fekete porszórt kivitelben, a sejtelmesebb megjelenés érdekében.

Triumph 2021 Street Twin

LETISZTULT STÍLUSJEGYEK

A sárvédő-helyettesítő készlettel drámai változást tud elérni a motor hátsó kialakításán.  A modern, hosszú nyeregülés kiegészítése és a hátsó rész áramvonalasítása érdekében a készlet tartalmaz egy teljes kompakt LED-es hátsó világítást és egy rendszámtáblatartót. 

A még egyedibb stílus és a feltűnőbb országúti jelenlét érdekében szereljen fel lövedékstílusú LED-es irányjelzőket. Ezek az esztergált alumínium foglalatukkal, fényes fekete házzal és átlátszó LED-prizmával rendelkező irányjelzők különböző hosszúságban állnak rendelkezésre, az Ön stílusához igazodóan.

 

 

Az egyediség a részletekben rejlik. Adjon hozzá még több stílust, védelmet, kényelmet és biztonságot, hogy tükrözze saját egyedi megjelenését és motorozási igényeit. Minden tartozékot a helyi Triumph-kereskedő rendelhet és szerelhet be. 

A KIEGÉSZÍTŐKNEK KÖSZÖNHETŐEN GYÖNYÖRŰEN KITELJESEDVE, AZ ÖN ÍZLÉSE SZERINT.

SPEED TWIN 900

A stílusos és elérhető Speed Twin 900 a Triumph legnagyobb számban értékesített, modern klasszikus motorkerékpárja, és ez az új generáció még magasabb normákat állít fel.  Tapasztalja meg saját maga azokat képességeket, teljesítményt és könnyű kezelhetőséget, amelyet ez a kivételes motorkerékpár nyújtani képes.

Alapár 3 845 000,00 Ft

Triumph Speed twin 900 in matt siilver ice
Lépés

FOR TODAY’S ORIGINALS

Submit your email address below and we'll keep you updated with new and relevant Triumph motorcycle content directly to your inbox.

Terms and conditions

We take our data responsibilities very seriously. Triumph has always and will continue to respect the data we hold about you.