Skip to main content

ÚJ SPEED TRIPLE 1200 RR BREITLING LIMITÁLT KIADÁS

A Triumph csúcsmodelljének, a Speed Triple 1200 RR-nek és a Breitling csúcsmodelljének, a Chronomatnak B01 egy igazán különleges limitált kiadása.

Ár Hamarosan

Speed Triple RR Breitling Limited Edition Side shot

 

A világszerte mindössze 270 egyedileg számozott motorkerékpárra korlátozott Limited Editon egyedi fényezést kapott, prémium kézzel festett arany részletekkel, barna bőrülést francia varrással, exkluzív, magas specifikációjú Akrapovič hangtompítót és ultrakönnyű szénszálas alkatrészeket.

A Breitling jelenléte a részletekben rejlik: egyedi Breitling indítóképernyő, a megmunkált hátsó kerékvégződésbe lézerrel gravírozott Breitling logó, és egy jellegzetes arany Breitling jelvény a tankon.

A Speed Triple 1200 RR, amely élvezetes teljesítményéről ismert, lenyűgöző Öhlins félig aktív felfüggesztéssel, a versenypályára tervezett specifikációval és a gyönyörűen megmunkált cockpit burkolattal, amely kiemeli az egyetlen lekerekített fényszórót.

 

Triumph Motorcycles and Breitling Partnership Speed Triple 1200 RR

 

A Chronomat B01 42 Triumph óra titán és 18 karátos vörösarany fúziója, antracit színű számlapja a motorkerékpár sötét árnyalatait idézi, míg aranyszínű részletei a Speed Triple 1200 RR osztályelső Öhlins első villája előtt tisztelegnek. Ezt az új iterációt tökéletesen kiegészíti a perforált barna bőrszíj, amely a nyílt úton való szabadság esszenciáját örökíti meg. A Chronomat eredetileg az olasz Frecce Tricolori műrepülő csapat számára készült 1983-ban, és a kvarc trendnek ellentmondva a mechanikus kronográfoknak visszaadta korábbi jelentőségét. A merész innováció szelleme az új Chronomat B01 42 Triumphban is él - ez az óra a Triumph és a motorkerékpárok világában betöltött úttörő szerepének közös filozófiájából született.

Nick Bloor, a Triumph vezérigazgatója szerint: "A Breitlinggel összefogva két világot egyesítettünk, amelyben a pontosság, a sebesség és a kifogástalan stílus iránti közös szenvedélyünknek adunk hangot."

"A Chronomat és a Speed Triple 1200 RR példázza közös elkötelezettségünket a legmagasabb szintű tervezés és teljesítmény iránt" - tette hozzá Georges Kern, a Breitling vezérigazgatója. "A Triumph-al osztozunk a robusztus szellemiségben, amely ötvözi a művészetet a kalanddal."

 

SZIGORÚAN LIMITÁLTAN MINDÖSSZE 270 MOTORRA VILÁGSZERTE


A Triumph SPEED TRIPLE 1200 RR BREITLING Kiadás korlátozott elérhetősége miatt kérjük, regisztrálja érdeklődését a vásárlás iránt, hogy lehetősége legyen az exkluzív tulajdonosok egyike lenni.

IRATKOZZON FEL